• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

cailet > 16-04-2009, 13:43

dominikan@ ---> u mnie to trwało bardzo długo, bo miałam problemy z tym zdjęciem, z nowymi umowami i certyfikatem medycznym, które musiałam ponownie wypełniać, podpisywać, dosyłać, potem jeszcze jakiś dodatkowy papier mi przysłali i w ogóle komplikacje były. W sumie to ponad 2 miesiące mi to zajęło od kiedy sama konto wypełniłam. Ale normalnie trwałoby pewnie jakieś 2-3 tygodnie, tak mi się wydaje. Bo w ogóle to od odesłania ostatniej rzeczy (zdjęć) to miałam konto w pełni funkcjonujące w niecałe 12 godzin.

W sumie to 10 dni już ale to jest wkurzające, bo do niektórych, jak słyszę, ktoś się odzywa po jednym, dwóch dniach.

cailet > 16-04-2009, 13:46

A tak w ogóle, to czy ktoś wie, jakimi liniami latają au-perki? Coś mi się obiło o uszy, że ktoś Lufthansą leciał, ale nie wiem.

dominikan@ > 16-04-2009, 13:48

Dziewczyny nie martwcie się. do mnie się rodziny zaczeły zgłaszać bardzo bardzo szybko ale to nie były jakies SUPER OFERTY Jedna oferta była z 4 dzieci w tym jedno lekko niepełnosprawne !!!!!, Jedna z 2 ale na totalnym zadupiu!!!! kolejna z 3 ale wiek dzieci to było coś mniej wiecej 10 mies, 20 mies 3 latka

cailet > 16-04-2009, 13:50

dominikan@ ---> a to ty w końcu prowork, gawo, czy CC, bo chyba też się już gubię czy jesteś i w Proworku i w CC?

dominikan@ > 16-04-2009, 13:53

Dokladnie cailet bramka nr 2

cailet > 16-04-2009, 14:04

dzizys, dziewczyno, to podziwiam, że się w tym wszystkim łapiesz, gdzie, kto, co... Ja bym nie miała siły. Jedne problemy mi wystarczą

kamysia > 16-04-2009, 14:20

.

cailet > 16-04-2009, 14:27

myślisz, że tak będziesz mieć większą szansę?

w sumie może to racja... bo dostęp do dwóch baz rodzinek.

ja zostaję jednak przy swojej opcji. na dobre i na złe

dominikan@ > 16-04-2009, 14:29

Znacie jakąś stronkę z rodzinami wiekszą i lepszą od Great au pair???

kamysia > 16-04-2009, 14:31

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia