-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
idril > 27-04-2008, 19:42
ja tam tez nie placze ze juz liceum mam za soba -
Grizzly > 27-04-2008, 21:12
Po prostu z perspektywy czasu sie na wszystko inaczej patrzy, złe wspomnienia się rozmazuj?, a pozostaj? tylko te dobre..
Karolina, zapraszam na herbatke, powspominamy młodo?ć : ) -
Grizzly > 27-04-2008, 21:12
Po prostu z perspektywy czasu sie na wszystko inaczej patrzy, złe wspomnienia się rozmazuj?, a pozostaj? tylko te dobre..
Karolina, zapraszam na herbatke, powspominamy młodo?ć : ) -
kasiorrr > 01-05-2008, 15:43
jak tam przygotowania id? :lol: :lol: u mnie masakra tak mi sie nie chce, że hoho.samo to czekanei mnei wykonczy, no i sie hista stresuje buuuu
a jeszcze wam sie musze pozalic, ze w dzisiejszych czasach bez karty kredytowej to jak bez reki! moi rodzice nei maja, a chce kupic w koncu bilety do uk, a w biurach podrozy chca 100 prowizji!grrr wsciekla jestem a ceny lotow ida w gore szalenczo :? -
kasiorrr > 01-05-2008, 15:43
jak tam przygotowania id? :lol: :lol: u mnie masakra tak mi sie nie chce, że hoho.samo to czekanei mnei wykonczy, no i sie hista stresuje buuuu
a jeszcze wam sie musze pozalic, ze w dzisiejszych czasach bez karty kredytowej to jak bez reki! moi rodzice nei maja, a chce kupic w koncu bilety do uk, a w biurach podrozy chca 100 prowizji!grrr wsciekla jestem a ceny lotow ida w gore szalenczo :? -
Vorissa > 01-05-2008, 16:06
Ty kupujesz? 8O
Ty jedziesz do jakiej? rodzinki ? więc czemu oni nie kupi?... ?
a te ceny lotów to masakra, niby tanie linie lotnicze a bilety po 900złżal... -
Vorissa > 01-05-2008, 16:06
Ty kupujesz? 8O
Ty jedziesz do jakiej? rodzinki ? więc czemu oni nie kupi?... ?
a te ceny lotów to masakra, niby tanie linie lotnicze a bilety po 900złżal... -
Yoanna > 01-05-2008, 17:51
Vorissa czemu taka zszkowana jestes? mi rodzinki z uk nigdy nie kupily. a ta z niemiec zesponsorowala powrot.
nie jest regula ze hosci kupuja bilet
a bez karty zgadzam sie jak bez reki. ja czesto uzywam i nie wiem co bym zrobila zebym nie miala. a jakimi liniami lecisz? centralwings ma opcje placenia przelewem, ja tak wlasnie po maturze jak jechalam zrobilam. -
Yoanna > 01-05-2008, 17:51
Vorissa czemu taka zszkowana jestes? mi rodzinki z uk nigdy nie kupily. a ta z niemiec zesponsorowala powrot.
nie jest regula ze hosci kupuja bilet
a bez karty zgadzam sie jak bez reki. ja czesto uzywam i nie wiem co bym zrobila zebym nie miala. a jakimi liniami lecisz? centralwings ma opcje placenia przelewem, ja tak wlasnie po maturze jak jechalam zrobilam. -
Vorissa > 01-05-2008, 18:02
Ze wszystkich rodzinek które do mnie pisały tylko jedna deklarowała że nie kupuj? biletu, poza tym uważam, że te 300-800zł to trochę za dużo zeby samemu kupować, i wydaje mi sie że można to jako? negocjować, chociażby tak że ho?ci kupi? bilet a potem można im kasę oddać z tego co się zarobi - przynajmniej ja bym wolała tak? opcję. Albo po połowie ?
No nie wiem, tak mi się wydaje.
Ja w ogóle nie używam gotówki - tylko karta...