-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
WAMPIREK > 25-05-2008, 13:02
Ale wy niziutkie
Ja mam 174 cm -
Ninka Jones > 25-05-2008, 15:49
ja mam ok. 165 i oglaszam ze trampki sa najlepszymi butami na swiecie -
Ninka Jones > 25-05-2008, 15:49
ja mam ok. 165 i oglaszam ze trampki sa najlepszymi butami na swiecie -
WAMPIREK > 25-05-2008, 17:03
Ja tez uwazam,ze trampki sa the best i wlasnie na takie jedne choruje....ajjj czekam na chwile czasu by jechac do Wrocka i je nabyc !! -
WAMPIREK > 25-05-2008, 17:03
Ja tez uwazam,ze trampki sa the best i wlasnie na takie jedne choruje....ajjj czekam na chwile czasu by jechac do Wrocka i je nabyc !! -
idril > 25-05-2008, 17:44
nie znosze trampek. nie bierzcie tego do siebie [ostatnio powiedzialam tez cos takiego mojej przyjaciolce ktora skomentowala 'ze fajnie jest wiedziec co o tobie mysla przyjaciele'] a wiec jak trampki kojarza mi sie z brudnymi nogami.
ach te stereotypy!
[ale i ta za wami szaleje]
poza tym jak sie pisze kojarzyc?! bo cos mi zle wyglada ten wyraz jak go tak pisze. kojarzyc, kojazyc, koiarzyc nieee.
jacie! :oops: -
idril > 25-05-2008, 17:44
nie znosze trampek. nie bierzcie tego do siebie [ostatnio powiedzialam tez cos takiego mojej przyjaciolce ktora skomentowala 'ze fajnie jest wiedziec co o tobie mysla przyjaciele'] a wiec jak trampki kojarza mi sie z brudnymi nogami.
ach te stereotypy!
[ale i ta za wami szaleje]
poza tym jak sie pisze kojarzyc?! bo cos mi zle wyglada ten wyraz jak go tak pisze. kojarzyc, kojazyc, koiarzyc nieee.
jacie! :oops: -
Vorissa > 25-05-2008, 17:54
kojarzyć ;- )
ja trampki lubięalbo takie co? podobnego do trampek, ale nie wiem jak się to nazwya -
Vorissa > 25-05-2008, 17:54
kojarzyć ;- )
ja trampki lubięalbo takie co? podobnego do trampek, ale nie wiem jak się to nazwya -
Ninka Jones > 25-05-2008, 19:23
ja planuje nabyc zolte Conversy jak bede w Krakowie, takie jak ma pan Thomas Fletcher 8)