-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 24-08-2007, 23:12
a ja nie mam nic ciekawego do powiedzenia.
ZUPELNA APATIA.
chyba do powrotu sie to nie zmieni... -
WAMPIREK > 25-08-2007, 0:04
Ninka...my to w ogole dzisiaj mamy apatie...na boyow :/
Asia..u mnie czekolady bys nie musiala kupowac -
Ninka Jones > 25-08-2007, 0:47
ja na wszystko.
boya nie mam wiec nie moge miec na niego/nich apatii. -
WAMPIREK > 25-08-2007, 12:23
Takie dni to ja lubie
Slonce mnie budzi w sobotni WOLNY poranek...
Cieplo na dworze...
Za chwile sms ,ze idziemy na plaze z Aga i Asia...
A wieczorem do kina....
Rozplywam sie... -
(-:MARZENA:-) > 25-08-2007, 13:08
uwielbiam, kocham, ubostwiam 3 dniowe weekendy...wprawdzie do plazy mam za daleko ale zostaja zakupy i lezaczek w ogrodziehihi -
Grizzly > 25-08-2007, 13:58
Z kasa to roznie, wychodze z zalozenia ze oszczedzam, ale jakos tak.. kasa sie sama rozplywaAle przynajmniej kupilam sobie pare rzeczy, jakies ubrania, w tym adidaski za 50L ostatnio, ale wiem ze w nich pochodze dlugo takze przezyje jakos
Ja mam dodatkowa prace, wiec na kase nie narzekam, ale wiem ze z tych 60L miesiecznie ktore dostaje od hostow byloby cienko;/
Pozatym od czwartku tez mam hm.. dola.. chociaz wczoraj juz mi troche przeszlo (z tymi ludzmi w pubie nie da sie nie usmiechac) zobaczymy jak bedzie dalej..
Masz racje Ninka, najgorzej miec problemy w obcym kraju, w obcym domu i bez nikogo bliskiego, szczegolnie jak nawet z rodzicami nie mozna porozmawiac (jak w moim przypadku) -
asiafrugo > 25-08-2007, 14:07
chyba Agata 60 L tygodniowo? bo za 60 L miesiecznie to bylby wolontariat :lol: ale w sumie te adidaski to cena podobna jak w polsce tu tez kupisz za ok 250-300 zl -
Grizzly > 25-08-2007, 14:55
no tak..^ ^
Trudno sie przestawic na dostawanie kasy tygodniowo a nie miesiecznie -
idril > 25-08-2007, 16:56
a ja nawet nie zwrocilam uwagi ze napisalas miesiecznie. :lol:
no ja musze sobie kupic KONIECZNIE jakies obuwie sportowe, ale jak na razie nic nie znalazlam fajnego. bede szukac dalej -
Ninka Jones > 25-08-2007, 18:56
moi rodzice mysla ze jest ok, tzn. wiedza ze nnie tu wykorzystuja i wiedza tylko o moim przemeczeniu, a o moim dole lepiej zeby nie wiedzieli...
a ja zwrocilam uwage na miesiecznie i wiedzialam ze sie machnelas.
wszystko rozpuscilam na kase i plyty, a buty sportowe kupilam Lacoste za 35 L czy jakos tak...
za tydzien o tej porze juz mnie w UK nie bedzie
nie wiem czy plakac czy skakac z radosci...