-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
monica07 > 03-02-2006, 20:40
Z Marshal Fields wysylaja do Europy, wiec tez mnei jzu nic nie zdziwi. -
agulka > 08-02-2006, 18:18
wczoraj doszedl do mnie katalog victorii -ale maja fajne ciuszki na lato.. az sie teraz boje do sklepu wjesc hehe
poza tym postanowilam "zaoszczedzic pieniadze" - tzn. do kwietnia bede zbierac.. i w pierwszym lub drugim tygodniu kwietnia jade na big zakupy..w miedzyczasie postaram sie ograniczyc do minimum co oznacza bye bye wszystkim pierscionkon i torebkom :wink:
jesli wroce w lipcu do pl to nie bede miala zadnych oszczednosci..wiec postanowilam chociaz zaopatrzyc sie w jakies ciuchowo kosmetykowe "pamiatki" hehe -
kasik > 08-02-2006, 18:29
Oczywiscie, ze wysylaja do Europy, nie wiem jak jest w innych krajach, ale wysylka do Pl ma taki tax + zarobek "posrednikow", ze spojrzcie sobie na ceny w necie. Slyszalam o jednej lasce, ktora zamowila stanik za 500 zl i drugie tyle zaplacila za przesylke, musialabym chyba srac forsa zeby zamowic stanik za 1000 zeta :lol:
A poza tym kogo w Pl stac na takie fantazje? :wink: -
agulka > 08-02-2006, 18:35
dokladnie...
szkoda kasy, ale z drugiej strony.. hehe -
MONIKA > 08-02-2006, 18:41
No nowy katalog VS jest swietny!
A co do przesylak, dobrze miec kogos w US wtedy zamawiasz do tego kogos i ta osoba podsyla ci towar, chocby 6 tyg szedzl, na pewno wyjda grosze! -
Gość > 13-02-2006, 3:29
jakie perfumy uzywacie albo jakie lubicie???? weszlam ostatnio do sephory, wachalam przez 20 minut wszytsko co sie da i dalej nic nie wiem. dajcie jakies pomysly. nie lubie slodkich, lubie pizmowe ale nie jak dla starych bab -
agulka > 13-02-2006, 3:38
ja uwielbiam donne karan kaszmirowa i so miracle lancome -
Gość > 13-02-2006, 3:43
Agulka masz na mysli Done Karan Black Kashmir? -
agulka > 13-02-2006, 3:48
nie nie, ja mam na mysli cashmere mist -
MONIKA > 13-02-2006, 4:57
Ostatnio DKNY be delicious.