• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

Yoanna > 27-02-2006, 14:49

to jakos szybko.. u mnie nawet czterolatek nosil :roll:

Edi > 27-02-2006, 15:33

U mnie pieciolatek do niedawna spal z pielucha na dupie 8O Masakra.Moja mama nie mogla uwierzyc

martamaua > 28-02-2006, 0:14

Pierdow ciag dalszy.

Od kogo sie dziecko uczy jak nie od rodzicow?

Siedze sobie w pokoju ( i cale szczescie, bo fala uderzeniowa smrodu tak glosnego pierda by mnie zabila) a tu ktos idzie po holu i z grubej rury na calego...

Ja wymiekam, przeciez obca osoba dla nich jestem!

Nie mowiac, ze hostki brata mamy w gosciach.

Jak to byl on (bo nie wiem kto, wiem, ze dorosly, bo dzieci spaly) to juz w ogole szyt.

Light a co tam :roll: Bez stresu...

Zygac sie chce :mad:

Bez przepraszam, ni chu.ja...Jeszcze w glos...

Na zdrowie.....

Wezcie mnie stad... Hehehe Sama juz nie moge jak to pisze hahahaaaa.......... :lol: :lol: :lol:

Edi > 28-02-2006, 13:41

U mnie jakos nie pierdza,nie slyszalam.Ale bachory wlasne gile pozeraja,a do tego malej to one wisza kazdego dnia,tylko kolory sie zmieniaja :mad: Na poczatku nawet przy starych wycieralam,bo ja to jakos nie moge.Ale jak widze,ze starym nie przeszkadza,to tre tylko jak z gnojami jestem. :?

monica07 > 28-02-2006, 17:37

[quote name="Edi"].Ale bachory wlasne gile pozeraja,a do tego malej to one wisza kazdego dnia,tylko kolory sie zmieniaja :mad:[/quote]

OMG 8O

buehhehehehe kolory sie zmieniaja, rozwalilas mnei tym tekstem :lol: :lol: :lol: czy smiac sie czy rzygnac oto jest pytanie

Edi > 28-02-2006, 18:03

To jest straszne co teraz napisze.Wiem.Tak jak Monika pisala,w poprzedniej mojej rodzinie to te dzieciaki i sie przytulilo i poglaskalo po glowie,poprzytulalo.A tu sie brzydze po prostu.Jak bys kochana na te gile kazdego dnia patrzyla,to po pol roku to jest jak dodatek do wnetrz.Ja juz tego nie widze.Bo jak bym miala dostrzegac wszystko,to bym oslepla.Jak z gnojami sama jestem,to malej nosa wycieram.Dla mnie dzieciak z gilami to czysta patologia i mi ich szkoda.Ale starzy sa patrza i nic..A co ja sie zabijac bede :twisted:

Yoanna > 28-02-2006, 19:59

moja jedna kumpela tez sie brzydzila dzieci, bo mialy wszy :? z PL jej mama przyslala jakies rzeczy zeby chociaz sie nie zarazila.. to jest dopiero okropne :?

martamaua > 28-02-2006, 21:57

Hahahah a skad ta kumpela?

Wezcie moje tez ostatnio tematy na temat gili: co jest jak sie je je itd...

Starsza kiedys zarla ale szybko sie oduczyla.

Nie wiem jak to z wycieraniem o ubrania tu jest...ale czasem je...slinia!

Czaicie, bo ja nie.

A rano calowaly moje spodnie :|

Nie kumam tych dzieci.

(-:MARZENA:-) > 28-02-2006, 22:21

moj Sean mial czasem napad lizania mnie po rekach eh okropne uczucie- jak mu mowilam zeby przestal to jeszce bardziej, jego matka to ignorowala a ja znalazlam sposob ze go wtedy laskotalam i od razu skutkowalo bo sie smial i potem taki wesoly chodzil- maly chcial na siebie tylko uwage zwrocic- w sumie to pewnien zaszczyt bo lizal tylko mnie i mame hehe

Edi > 28-02-2006, 22:28

No bo mnie sie zapomnialo.Mala z przedszkola wszy przytaszczyla 8O Nie dotykam 8O A leb szamponem przeciw..mylam tylko ja.Ze sto razy.A hosci na to leja.Moja mama jak powiedzialam,to zaraz zebym gnoi do wanny.A ja mam to gdzies.Prawnicy,o matko 8O Jak ja chce z tego domu spadac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia