-
-
Re: Maturalne au-pair - 2011
kingulath > 31-01-2011, 19:03
to co niedostępne bardziej przyciąga!
a ja mam skończony filmik i wyszedł świetnie. na razie się ładuje, ale jest OK -
anusiawa > 04-02-2011, 23:12
nathalie fajnie, że możesz pojechać do Europyja jestem teraz tak zabiegana, że nawet nie mam czasu wchodzić na forum matura, studniówka, fakultety, akceptacja aplikacji... poprostu masakra. A co do mojej aplikacji to wysłałam ją w środę i teraz czekam na otwarcir konta ( pani z CC już dzwoniła do ludzi w sprawie moich referencji, wypełniłam test psychologiczny, więc czekam tylko na akceptację w Bostonie) -
celyna24 > 05-02-2011, 18:22
hej dziewczyny, długo mnie tu nie było, ale u mnie to samo, studniówka, matura, chwilowe zauroczenie!(naprawde tego nie planowałam) wypełnianie dokumentów (zdecydowałam się ostatecznie na gawo z powodu naprawde niskich kosztów w porównaniu do innych agencji i chyba nawet zawieszę fejsa na jakiś czas, żeby nie marnować czasu : p
noo, także pozdrawiam dziewczyny, powodzenia w tym totalnym chaosie przedmaturalnym i przedaupairowym : ) -
Nathalie > 05-02-2011, 20:43
zawiesic fejsa? W życiu!
Okazałam się lojalna koleżanką i nie myslę teraz o facetach. A co do wyjazdu - taaa... Obecna au pair nagle zrezygnowała i potrzebują kogoś od 1 maja...;/
Matura i po maturze. Jeszcze ponad 3 miechy i koniec! -
Insula > 14-02-2011, 0:52
hey laski mam pytanie do osób z proworka i gawo
kiedy dokładnie podpisaliście umowę z AuPairCare a pytam się dlatego, gdyż ja nie mogę tam aktualnie mieć otworzonego AuPairRoom'u podobno zmieniły się przepisy i mogą to zrobić jak będę miała świadectwo ukończenia szkoły średniej;/ więc aktualnie mam być dostępna tylko w Interexchange( jestem w Gawo więc działam na 2 agencje) nie chciałam tu o tym pisać wcześniej bo nie chciałam Was zrażać do GAWO bo są naprawdę spoko, ale teraz po przeczytaniu ostatnich paru stron uświadomiłam sobie że Ty szuszuvp jesteś w tej samej sytuacji co ja tylko, że prowork i masz dostępną aplikacje więc teraz pytanie czy ja się spóźniłam z aplikacją parę tyg.
Ps. W ogóle wyjechał ktoś z Interexchange? -
anitaaa > 14-02-2011, 18:02
[quote name="Insula"]hey laski mam pytanie do osób z proworka i gawo
kiedy dokładnie podpisaliście umowę z AuPairCare a pytam się dlatego, gdyż ja nie mogę tam aktualnie mieć otworzonego AuPairRoom'u podobno zmieniły się przepisy i mogą to zrobić jak będę miała świadectwo ukończenia szkoły średniej;/ więc aktualnie mam być dostępna tylko w Interexchange( jestem w Gawo więc działam na 2 agencje) nie chciałam tu o tym pisać wcześniej bo nie chciałam Was zrażać do GAWO bo są naprawdę spoko, ale teraz po przeczytaniu ostatnich paru stron uświadomiłam sobie że Ty szuszuvp jesteś w tej samej sytuacji co ja tylko, że prowork i masz dostępną aplikacje więc teraz pytanie czy ja się spóźniłam z aplikacją parę tyg.
Ps. W ogóle wyjechał ktoś z Interexchange?[/quote]
Ja podpisywałam pod koniec stycznia i jeszcze nie było żadnej wzmianki na temat świadectwa ukończenia szkoły. Nawet nie wiem czy coś się zmieniło. -
celyna24 > 14-02-2011, 18:26
no hej, ja też z gawo, zostałam uprzedzona zupełnie na początku, że bez świadectwa tylko do interexchange sie da: x -
Insula > 14-02-2011, 22:21
[quote name="anitaaa"]
Ja podpisywałam pod koniec stycznia i jeszcze nie było żadnej wzmianki na temat świadectwa ukończenia szkoły. Nawet nie wiem czy coś się zmieniło.[/quote]
Moje dokumenty były wysłane na początku lutego, niestety dowiedziałam się że nie będę mogła być w AuPAirCare do końca kwietnia już jak wypełniłam dokumenty. -
anitaaa > 14-02-2011, 22:27
[quote name="Insula"]
[quote name="anitaaa"]
Ja podpisywałam pod koniec stycznia i jeszcze nie było żadnej wzmianki na temat świadectwa ukończenia szkoły. Nawet nie wiem czy coś się zmieniło.[/quote]
Moje dokumenty były wysłane na początku lutego, niestety dowiedziałam się że nie będę mogła być w AuPAirCare do końca kwietnia już jak wypełniłam dokumenty.[/quote]
No ja nie wiem. Ja nie zostałam o niczym takim poinformowana, a jadę z Proworku. A przecież tu też jest AuPairCare, więc tym bardziej mnie to dziwi. Ale nie przejmuj się, bo nawet jak od kwietnia zaczniesz to na pewno znajdziesz rodzinkę na okres, w którym chcesz wyjechać. Ja na Twoim miejscu wypytałabym się o wszystko w agencji. Czy to jest jakaś wielka przeszkoda dla twojego wyjazdu -
Insula > 14-02-2011, 23:39
agencja powiedziała mniej więcej tak "kiedyś tak było,że można było dać świadectwo z 2 klasy LO teraz już nie ma takiej opcji" więc mnie trochę dziwi to "kiedyś" skoro składanie naszych anitaaa dokumentów różni się w czasie o około tydzień półtora do AuPairCare. Z tego co czytam na forum to jedna dziewczyna pojechała z Interexchange a reszta nie za bardzo wypowiada się dobrze na jej temat. Chciałabym wyjechać w czerwcu wszystkie dokumenty do AuPairCare są przygotowane i wgrane na serwer tej agencji teraz czekają tylko na "odpalenie" więc może przez maj się uda wszystko zorganizowaća puki co zobaczymy co mi Inter zaproponuje podobno od marca wchodzi u nich AuPairRoom