-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
rene > 13-03-2012, 11:04
Romantyczne historie hmm, chyba jeszcze żadnej takowej nie przeżyłam -
KajaWroc > 13-03-2012, 12:00
bosssowsky uwielbiam Ciekiedy wyjezdzasz z paryza?
wiosna robi swoje kazdy sie zakochuje hehe -
bossowsky > 13-03-2012, 13:22
14 kwietnia wyjezdzam. zobaczymy jak to wszystko bedziedam Wam znac -
adziszkowa > 13-03-2012, 14:33
Powodzenia! Londyn jest swietny have fundziewczyny bez watpienia to moj ulubiony topic na forum :oops: -
Nathalie > 13-03-2012, 15:14
hahaha, moj też
Ej, wyobraźcie sobie... Moja telenowela ze Szwajcarem trwa wciąż. Wierzycie, ze piszemy ze sobą od prawie roku(!!). takze tego... W weekend poszlam do klubu. Wiem, ze on tam pracuje, ale go nie bylo tego dnia(uff). Kolezanka mowi, ze sie na nas dziwnie patrza. Cóż... nie wydawalo mi sie, ale potem jak ochroniarz do nas zagadal, to wydalo mi sie to podejrzane, ale nieważne... Do momentu, jak po godzinie dostaje smsa: Hey, my friend toldme that you were in a q club. Why didn't you tell me that youre going?
Hym... pokazal moje zdjecia wszystkim swoim znajomym i chce, bym mu sie spowiadala. Nie łapię
Ps. Taktyka - miej wyjebane, a bedzie Ci dane - działa! -
adziszkowa > 15-03-2012, 23:12
Gdyby ktos opublikowal dzialanie mozgu faceta dostalby noblaAle co tu duzo gadac chodzi o chemie o cos czego nie widac wiec jak to opisac? skoro w tej calej chemii brak logiki, zasad i trwalosci? Mam nadzieje, ze jak pojade do Stanow to tez troche porandkuje, moze nie nic wielkiego ale jakies kino itp girls have fun -
balbina > 17-03-2012, 22:24
W ogóle Kaja to obczaiłam na FB, że znasz moją siostręD -
KajaWroc > 19-03-2012, 11:55
ahahaha Aguta no co Ty dajesz?widzisz jaki wroclaw jest maly D -
balbina > 21-03-2012, 23:48
no z LO, ja tez sie zdziwilam, jak zobaczylam tono wlasnie, jednak maly -
Nathalie > 22-03-2012, 14:47
Ej, ogarnijcie to:
Szwajcar znany ze swojej małomówności i nieogarnięcia napisał do mnie dziś rano z pretensją pt. Dlaczego się nie odzywam i w ogóle. Hahaha, co za koleś. Nie odzywa się 2 tygodnie i takie rzeczy. No i napisał, ze chciałby mnie zobaczyć. W ogóle Szwajcarzy to taki dziwny naród. Zimni i nieogarnięci.
Nie odpisze. Zgodnie z zasadą miej wyjebane, a będzie Ci dane