• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamildzianka > 11-06-2009, 22:48

Aga, wiesz jaka to jest "kolacja" do zrobienia: wrzucic pizze do piekarnika, czy paluszki rybne, sztuczny ryz, kukurydza z mikrofali... Nie nameczy sie dziewczyna.

agulka > 11-06-2009, 22:49

oczywiscie, ze nie.

mi to raczej chodzi o to, ze ja lubie takie rzeczy robic z wlasnej woli, a nie, bo mam taki obowiazek..

dominikan@ > 11-06-2009, 22:53

Ja tam lubie jezdzis na wakacje z rodzinami

Co do pracy do 20 to tez tak bede miała. Aga bardzo duzo rodzin chce tak zeby au pairka dala dzieciom obiad, potem odrobila lekcje z nimi, wykąpała je i położyła spać. 20 to jeszcze nie koniec swiata. No chyba ze ma się godzinę policjną do 21

kamildzianka > 11-06-2009, 22:53

Patrzylam na mape - okropny dojazd z tego miasteczka do NYC! Najpierw samochodem do autobusu, z autobusu do pociagu, potem znowu przesiadka do innego pociagu... Dajcie spokoj. Moze maja bezposrednie autobusy?

agulka > 11-06-2009, 22:56

dla dzieci to spoko, ja myslalam, ze dla calej rodziny trzeba gotowac? ok to ja mialam fuksa, bo najpozniej pracowalam do 6pm.

dominikan@ > 11-06-2009, 23:01

A no to super mialaś. Latem jak jest tak długo jasno to żyć nie umierać!. Kończyłaś prace i mogłaś iść podbijać miasto

agulka > 11-06-2009, 23:06

ale zima..w zasypanym sniegiem ohio na nic mi to bylo...kiedys nas przysypalo i garazu nie mozna bylo otworzyc ale latem swietna sprawa

marlenao > 11-06-2009, 23:32

jestem po rozmowie z dziewczynkami. male fajne sa zuły gume i ciamkały <olaboga> babka jest zdecydowana ale musi mnie zaakceptowac jeszcze mąż, ktory bedzie dopiero w sobote , wiec umowilam sie na kolejną rozmowe w sobote. Pytalam walsnie jak z dojazdem do NYC , powiedziala ze jest pociag, łódka i autobus. A zreszta mam samochod wiec moze nie bedzie tak zle...Odezwe sie jeszcze w sobote, napisze Wam wszystko. I ta ich poprzednia operka , znaczy sie nie poprzednia tylko któraś tam (pracowala u nich chyba 2-3 lata) byla polką. Poprosilam ją o e-maila do tej dziewczyny. Pogadam jeszcze z nią.

dominikan@ > 11-06-2009, 23:34

Ja uważam ze jeśli ktoś przedłuża pobyt o kolejny rok czy 2!!! to to jest bardzoo ale to bardzo dobry znak!!

kamildzianka > 11-06-2009, 23:36

Jak ci da samochod do NYC, to stawiam piwo!

Lepiej sie jej o to zapytaj, bo watpie, aby ktokolwiek dal auto do tak olbrzymiego miasta.

Lodka? Brzmi ciekawie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia