-
-
Re: GAWO
makrelina > 28-08-2012, 15:23
Teraz mam dylemat: APIA czy GAWO? -
blonde > 28-08-2012, 15:47
Najlepiej obaOstatecznie wybierzesz tą, która znajdzie Ci Perfect family -
viki2131 > 11-09-2012, 14:25
no i stalo sie... nastepna osoba zrezygnowala z promocji wyjazd z kolezanka...wiec jak ktos jest chetny to zapraszam do podlacznia sie do mnie -
alesliw > 03-10-2012, 16:05
viki2131 Twoja propozycja nadal aktualna? ja też kogoś szukam by się z nim zgłosić. -
viki2131 > 03-10-2012, 16:27
[quote name="alesliw"]viki2131 Twoja propozycja nadal aktualna? ja też kogoś szukam by się z nim zgłosić.[/quote] jak najbardziej aktualna -
Blueberry91 > 29-10-2012, 23:27
Ja też szukam osoby, która załapałaby się ze mną na promocję z GAWO. Ja jak coś zamierzam się zapisywać w drugiej połowie listopada -
Blueberry91 > 06-01-2013, 19:24
Małe info dla osób chcących się zapisać do GAWO: Zapisujcie się jeśli jesteście pewni wyjazdu. W razie rezygnacji nie zwracają pierwszej raty. Więc w tym przypadku przodują agencje, u których płaci się po znalezieniu rodziny. Gawo jest tańsze, ale w przypadku nagłej sytuacji i zmiany planów, kasa przepada, więc dobrze być na to przygotowanym albo być 100000% pewnym -
merti > 07-03-2013, 22:57
http://realtina.blogspot.com/2013/03/ro ... 5507818118
moja dzisiejsza rozmowa z GAWO. Żałuję, że nie poszlam do innej agencji.... -
margo > 08-03-2013, 22:19
Jeśli chodzi o Gawo , to chce się podzielić swoją małą historią z nimi związaną ...
Nie chodzi o to że ich nie polecam , ale trzeba się jednak zastanowić pożądanie przed ich wybraniem . Wiadomo jest to tania agencja o wiele tańsza od Apia czy CC ...
Chodzi o to że kiedy ktoś się decyduję na Gawo to moim zdaniem myśli że będzie w dwóch agencjach APC i IE bo "TEORETYCZNIE" ma takie prawo ... Ale jest jakieś ale !
Jeśli chodzi o IE to na pewno cie zaakceptują ale co do APC w którym większość dziewczyn pokłada nadzieje nie jest już tak prosto , istnienie taka możliwość że cie nie przyjmą "nie zaliczysz testu " I to nie chodzi o to że nie zaliczy bo serio się do tego nie nadajesz albo jesteś jakaś stuknięta , bo znam przypadki dziewczyn które po studiach pedagogicznych nie zaliczyły tego testu .. moim zdaniem sprawdzanie tego testu jest po prostu jakąś loterią ! Oni nie podają konkretnego powodu czemu cię nie przyjęli niestety ...
Nie chodzi tutaj o to , żeby jakoś zrazić dziewczyny do Gawo bo wybieranie agencji to każdego indywidualna sprawa ja wybrałam ich ... fakt trochę żałuję ale tak zrobiłam i to była moja decyzja
Po prostu chce wam uświadomić , że jest taka możliwość że jednak was nie przyjmą do APC ( i na serio dużo dziewczyn ostatnio odrzucili i to bez powodu ) i wtedy zostaniecie tylko z IE i w tym momencie wasze szanse na znalezienie perfect host rodzinki zmniejszają się o 50%
Od razu mówię JA nikogo nie chce zrazić do tej agencji ale piszę to po to żebyście wybierając agencję miały to na uwadze -
merti > 09-03-2013, 2:07
Martyna- za miła jesteśmnie irytowali od momentu w ktorym wplacilam kase. Totalnie nie to podejscie do klienta ale to chyba wina konsultantki, która wszystkich trakuje z góry ..