-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
Klarasek > 21-11-2007, 22:13
...i galeria "Biała" będzie i Media Markt...dobrze dobrze. Biedny Auchan miał największe dochody w całej wschodniej Europie, a teraz? Skończył się monopol :wink:
Przyznam jednak, że park maj? piękny.Dobry na romantyczne spotkania... -
Ninka Jones > 21-11-2007, 22:52
a ja Białystok znam tylko z przejazdu w drodze na Mazurytam za Olecko w strony idril -
Karolina_c > 21-11-2007, 23:11
No, planty to jest toa w Kielcach planty to miejsce gdzie jest bazar :lol: -
Ninka Jones > 21-11-2007, 23:18
krakowskie planty... ahhh :lol: -
idril > 22-11-2007, 3:05
ja Bialego nie lubie ze wzgledu na to ze mam tam rodzine :?
a jak ktoras z Was wspmniala ze nigdy by przyjaciol nie zostawila to ja nie wiem czy jestem specjalnie nie czula czy moze bylam na krutko ale ja KOMPLETNIE nie tesknilam ani za rodzina ani tym bardziej za znajomymi jak bylam 'na wyjezdzie'
zreszta ja nie lubie ogolnie ludzi wiec to moze dlatego. -
Karolina_c > 22-11-2007, 11:08
[quote name="idril"]ja Bialego nie lubie ze wzgledu na to ze mam tam rodzine :? [/quote]
ja tez mam dlatego wlasnie lubie 8) :wink:
co do przyjaciol... jak widac zostawilam ich by spelnic moje wlasne marzenia, teraz mam juz przyjaciol tu na miejscu. A co do teksnoty za rodzina, to zalezy. Pierwszy raz jak wyjechalam to nie tesknilam ale jak juz na tydzien tylko do domu wpadlam to nostalgia i depresja, ale 2 tygodnie i minelo. Czasem przyjdzie pare minutek zadumy ale nie mialam jakiegos napadu rozpaczy od jakis 4 miesiecy. -
Grizzly > 22-11-2007, 14:55
Idrill, ja po 4 miesi?cach za rodzin? i znajomymi tez wcale nie tęskniłam, później mój 5-dniowy pobyt w Polsce przeci?gn?ł się w 3 tygodnie, znowu wyjechałam i dalej nie tęsknie
Może dlatego że mam stały dostęp do internetu, telefonu (teraz skype), i tej rozł?ki tak nie odczuwam.
Za Oskarem moim tęsknie najbardziej, bo z nim trudno sie dogadać na gg czy przez tel, bo jak usłyszy mój głos to leci pod drzwi i piszczy.
Bo to piesio jest ;p -
Grizzly > 22-11-2007, 14:56
A.. Też nie jestem osob? rodzinn?, i nie lubie ludzi. -
Karolina_c > 22-11-2007, 15:22
Grizzly moze to i prawda, ze to dzieki tym "internetom". Ale tez mi szkoda mojego piesia.... ale bym go wyglaskala i wyprzytulala -
WAMPIREK > 22-11-2007, 15:51
[quote name="Grizzly"]A.. Też nie jestem osob? rodzinn?, i nie lubie ludzi.[/quote] O matko ! 8O
Ja jestem strasznie rodzinna i rodzina to podstwa ! Chociażby się waliło ,paliło to wła?nie oparcie ma się w rodzinie .
Rodzina to najcenniejsze co się ma ,przynajmniej dla mnie.