• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

Kierlajn > 24-05-2008, 14:05

hehe, nie no ja akurat wygl?dam poważnie. Ludzie mysl?, że między mn? a moja siostr? jest może z 3lata roznicy a nie 6. (Emi to moja siostra jakby ktos nie wiedzial;P)

Owszem obcasow nie zaloze, choc czasem mialabym ochote, bo w ogole figura ladniej wyglada;P noo ale wtedy mialabym z 2metry albo wygladala jak wieża. Więc podziękuję. Chodzę w mych glanikach.

Tak w ogole rok temu nie wzielam glanow i przez cale 3miesiace ich nie mialam. W zyciu nie przypuszczalam ze bedzie mi ich tak brakowac. Tak wiec w tym roku biorę Mam nadzieje, ze przepuszcza mnie przez bramke na lotnisko....

idril > 24-05-2008, 14:41

a ja mam naciagane 165cm i sie ciesze bo obcasy lubie

idril > 24-05-2008, 14:41

a ja mam naciagane 165cm i sie ciesze bo obcasy lubie

Vorissa > 24-05-2008, 14:47

ja 168cm ^,^ ale obcasy rzadko noszę. Ogólnie moje nogi toleruj? wygodne buty, bo inaczej mam całe w pęcherzach, czasem bywa męcz?ce, gdy chcę ubrać co? eleganckiego. Nawet głupie japonki mi robi? pęcherze ;/

Vorissa > 24-05-2008, 14:47

ja 168cm ^,^ ale obcasy rzadko noszę. Ogólnie moje nogi toleruj? wygodne buty, bo inaczej mam całe w pęcherzach, czasem bywa męcz?ce, gdy chcę ubrać co? eleganckiego. Nawet głupie japonki mi robi? pęcherze ;/

edyta_s > 24-05-2008, 15:19

A ja cos kolo 162. :lol: Moje nogi tak samo... Tylko ubiore jakies buty na obcasie, to odrazu cale piety obtarte i nogi bola. Nie ma to jak adidasy

edyta_s > 24-05-2008, 15:19

A ja cos kolo 162. :lol: Moje nogi tak samo... Tylko ubiore jakies buty na obcasie, to odrazu cale piety obtarte i nogi bola. Nie ma to jak adidasy

Yoanna > 24-05-2008, 16:24

a ja ostatnio kupilam dwie pary butow na obcasach a wczesniej nie nosilam (no tylko na jakies uroczystosci).. jedne sa w miare ok chociaz jak za dlugo chodze to nogi bola ;/ a drugich tych wyzszych nie mialam czasu jeszcze przetestowac :wink:

Yoanna > 24-05-2008, 16:24

a ja ostatnio kupilam dwie pary butow na obcasach a wczesniej nie nosilam (no tylko na jakies uroczystosci).. jedne sa w miare ok chociaz jak za dlugo chodze to nogi bola ;/ a drugich tych wyzszych nie mialam czasu jeszcze przetestowac :wink:

WAMPIREK > 25-05-2008, 13:02

Ale wy niziutkie

Ja mam 174 cm
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia