-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Ninka Jones > 02-10-2007, 14:48
cieszę się Jo, ze jeste? szczę?liwa, bo ja niemiała? rację, maturalna klasa po wakacjach jako aupair jest straszna nie wiem jak ja jeszcze wytrzymam -
Yoanna > 02-10-2007, 14:56
ehh no powrot do szkolnej rzeczywistosci po au pair to byl koszmar ;/ za moje wagary powinni mnie wpisac do ksiegi rekordow tyle godz opuscilam.. ze pozniej bylo ciezko odkrecic ehhh wagarujcie z umiarem :wink: madrosci dzoany hahah -
Ninka Jones > 02-10-2007, 17:17
we wrze?niu miałam 3 dni opuszczone. raz pojechałam na pogrzeb a 2 razy nie poszłam z własnego lenistwa. -
Yoanna > 03-10-2007, 11:30
hmm nin we wrzesniu to ja 3 dni bylam w szkole ;P
jejku jestem padnieta. zmeczona. i w ogole. zawsze z rana czuje sie najgorzej. ehhhh
a przede mna dwie godz zajec na uni
2 godz w metrze
ksiegarnia
obiad
wloski
oj oj oj. nic mi sie nie chce sie. -
Ninka Jones > 03-10-2007, 17:36
apatia.
sk?d ja to znam?chodź po drugiej dzi? już kawie troche mnie nosi ale zaraz ide na nudny wykład na prawo jazdy i sie zanudze, więc przed 19 będe jak z krzyża zdjęta, a jeszcze się muszę dzi? na niemiecki nauczyć jutro zaliczam to z czego uciekłam tydzień temu -
Yoanna > 03-10-2007, 17:39
no. zarejestrowalam sie. ale tak sie zlozylo ze rejestracje mialam w tym samym czasie co wyklad i cwiczenia wiec intro to tourism mnie ominelo.. a teraz w domu.. za godz biore sie za obiad ehhh kupilam ryz bo nawet tego nie bylo. wczoraj biegalam po makaron heh. i glowa mnie boli ;/
ksiazki do wloskiego nie kupilam bo bylam w dwoch ksiegarniach i nie mieli.. nicht gut.. -
Migotka > 03-10-2007, 21:02
hi hi hi
a ten nicht gut, to ja juz wiem czym pachnie.. ta nowa miloscia -
Grizzly > 04-10-2007, 11:31
Johanem? -
Ninka Jones > 04-10-2007, 14:20
ale o co chodzi? :mrgreen: -
Grizzly > 04-10-2007, 14:29