-
-
Re: Cos od Marzenki :D
(-:MARZENA:-) > 11-07-2007, 18:50
eh....ale mam padniety nastroj dzis....za nic sie zabrac nie jestem w stanie...od wczoraj tak...dol hostow chyba mi sie udziela...chodzi o to ze piesek mial w poniedzialek operacje mozgu....wczoraj dostala zapalenia pluc i dzis umiera...wszyscy zwieszeni chodzabuuu....
w dodatku teskni mi sie...i co najciekawsze za rodzina srednio...ale brakuje mi mojego mezczyzny i moich przyjaciol strasznie....i znowu zaczelam sie bac co to bedzie z tymi poprawkami jak wroce...ach :/
czasem bym tak chciala zasnac i obudzic sie w pazdzierniku..niech sie dzieje co chce ale zeby juz bylo over...i wtedy przychodzi taka mysl ze przespalabym wszystkie te cudowne chwile ktore mnie tu na wakacjach czekaja i robi mi sie nieco lepiej na serduszku...
Yoanna kochanie czyli widzimy sie nie w ten ale w nastepny weekend!!! to juz zaklepanehihi...ustal jakis plan na niedziele co bysmy sie soba szybko nie zludzily...mam nadzieje ze Asienka nie nawali ;P
mialysmy dzis z hostka robic pierogi ruskie na dinner...ale sama nie wiem czy mi sie chce...eh...mam nadzieje ze jej checi opadly i przelozymy to na jakis inny dzien... -
(-:MARZENA:-) > 11-07-2007, 18:53
zeszlam na dol....host siedzi i ryczy...wymiekamzaraz tez zaczne...nie wiem co sie w takich sytuacjach mowi....naszej Cookie juz nie ma na tym swiecie... -
Yoanna > 11-07-2007, 19:21
marzena z asienka ani w ten, ani w nastepny weekend, lecz dopiero w kolejny. ale jak cos to ja z toba bardzo chetnie sie wczesniej spotkam, nie ma problemu :lol: -
(-:MARZENA:-) > 11-07-2007, 22:57
eh no nie wiem...moze byc i za 2 weekendy...mi tam wszystko jedno ;P za czesto w Londynie nie bede bo i nauki troche mam...a z Asienka bym sie tez spotkac chciala...wiec moze cala trojeczka za 2 weekendy...tylko mi Asienka niech sprobuje nie przybyc to osobiscie ja dorwe i uduszew host domu juz lepiej...hostka wyplakala chyba z pol wiadra jak wrocila z pracy...a teraz nawet konczy za mnie pizze ktora host wysmial (bo zamowilam sobie pizze wlasnego pomyslu)...nie mam dzis sily na nic...jest 20.30...prysznic i spac...a jutro day off (Thursday instead of Friday)...bede sie uczyc..moze dam rade chociaz polowe dnia spedzic nad ksiazka...ale z tym u mnie ciezko-3mac kciuki!!! -
Asienka > 12-07-2007, 11:22
Dziewczyny co powiecie na niedziele 29 lipca w takim razie? -
Yoanna > 13-07-2007, 19:15
tak tak tak -
Asienka > 16-07-2007, 11:26
Marzena jak Ty bedziesz jechac? w sensie skad i dokad? -
(-:MARZENA:-) > 16-07-2007, 14:27
tragedia zyciowa...laptop mi padl...na moje oko wymagany format C i zainstalowanie od nowa windows..ale formatu robic sama nie umie i nie mam ze soba plytek :/ Yoanna znasz sie na tym? (jesli tak to chyba sie u Ciebie szybciej pojawie ;P)...korzystam obecnie z laptopa hostki...ale nie chce jej tu nic instalowac wiec jest srednio...zero kontaktu ze znajomymi z PLbuuuuu..... Asienka ja bede jechac pociagiem z Hook...a Ty gdzie wsiadasz? umowilybysmy sie na jakas godzine i byloby luks a wlasnie...w gre wchodzi sobota czy niedziela? jestem otwarta na propozycje..ok uciekam bo maly mi z chodzikiem polazl na korytarz...buzka :*
i Asienka jak masz ochote mozesz do mnie wpasc...any time: 8 Wessex Drive, Odiham, Hook, Hampshire kodu chyba podawac nie muszepiatki, soboty i niedziele mam cale wolne...ale nawet jak z malym miestem w tygodniu to zapraszam bo mi sie nuuuudzi strasznie -
Yoanna > 16-07-2007, 19:01
ja to ciemna jestem wiec niestety nie pomoge... -
(-:MARZENA:-) > 22-07-2007, 14:10
Asik&Dzoana- czy nasze meetig next weekend ciagle aktualne? czekam na jakies konkretne propzycje...co gdzie kiedy? hihi....ok spadam do nauki co to by next weekend z czystym sercem moc nic nie robic ;*