-
-
Re: Lipiec- USA
ayumi_ > 03-05-2012, 22:37
[quote name="LadyWatson"]
[quote name="ayumi_"]kurna, a do mnie się nikt nie zgłasza :/ już na serio tracę nadzieję ;([/quote]
NIE PRZEJMUJ SIĄ!!! Ja na swój pierwszy match w CC czekałam od połowy października do....8 marca. Z APiA było zdecydowanie szybciej, bo pierwszy match miałam mniej więcej po 3 tygodniach. Teraz też mam zastój. Nic nie rusza od mniej więcej 2-3 tygodni, poza tymi rodzinami, z którymi mam już kontakt. Tak więc, głowa do góry i sprawdzaj pocztę! Na Ciebie też czeka wymarzona rodzinka!!!:-)
http://www.kasia-in-america.blogspot.com[/quote]
też jestem w Au Pair in America, no ale słabo idzie... -
LadyWatson > 03-05-2012, 22:41
[quote name="ayumi_"]
[quote name="ayumi_"]kurna, a do mnie się nikt nie zgłasza :/ już na serio tracę nadzieję ;([/quote]
NIE PRZEJMUJ SIĄ!!! Ja na swój pierwszy match w CC czekałam od połowy października do....8 marca. Z APiA było zdecydowanie szybciej, bo pierwszy match miałam mniej więcej po 3 tygodniach. Teraz też mam zastój. Nic nie rusza od mniej więcej 2-3 tygodni, poza tymi rodzinami, z którymi mam już kontakt. Tak więc, głowa do góry i sprawdzaj pocztę! Na Ciebie też czeka wymarzona rodzinka!!!:-)
też jestem w Au Pair in America, no ale słabo idzie...[/quote]
A od kiedy masz otwarty room?? -
ayumi_ > 05-05-2012, 23:10
też jestem w Au Pair in America, no ale słabo idzie...[/quote]
A od kiedy masz otwarty room??[/quote]
od 27 lutego :] -
LadyWatson > 06-05-2012, 13:15
[quote name="ayumi_"]od 27 lutego :][/quote]
Miałaś jakąkolwiek rodzinę czy na razie kompletnie nic??:-) -
ayumi_ > 06-05-2012, 22:55
[quote name="ayumi_"]od 27 lutego :][/quote]
Miałaś jakąkolwiek rodzinę czy na razie kompletnie nic??:-)[/quote]
No więc jedna zadzwoniła, nawet mi się spodobała, mieli zadzwonić drugi raz, ale już tego nie zrobili :/
Później jakaś inna do mnie napisała, kiedy mogą zadzwonić, odpisałam, ale nie zadzwonili :]
No i od tamtego czasu CISZA ! -
LadyWatson > 07-05-2012, 22:23
[quote name="ayumi_"]
No więc jedna zadzwoniła, nawet mi się spodobała, mieli zadzwonić drugi raz, ale już tego nie zrobili :/
Później jakaś inna do mnie napisała, kiedy mogą zadzwonić, odpisałam, ale nie zadzwonili :]
No i od tamtego czasu CISZA ![/quote]
Normalka. U mnie było tak z milion razy. Pisali czy mogą zadzwonić po czym nie dzwonili, albo pierwsi do mnie pisali, wychwalali pod niebiosa, odpisywałam i już więcej odpowiedzi od nich nie dostawałam. Oni są luzaccy. Myślą, że my to też tak na luzie przyjmujemy. Ale mi byłoby miło, gdyby napisali "sorry, jednak nie jesteśmy zainteresowani". To nic nie kosztuje, a klarownie i miło wygląda. Kilka razy miałam ochotę im napisać ostrego maila, ale rezygnowałam, by nie robić sobie bigosu. Jeszcze nie daj Boże zgłosiliby to do biura i miałabym problemy. -
ayumi_ > 07-05-2012, 23:57
Kurde, mam nadzieję, że uda mi się wyjechać :/ -
Tenzi > 08-05-2012, 14:42
POMOCY! Prowizja w banku PKO za wysłanie 100$ dla agencji wynosi 110zł ! Wpłacał ktoś może w innym banku i wychodziło to taniej? A może ma ktoś konto w Multibanku?( Załamka -
ayumi_ > 08-05-2012, 19:08
[quote name="Tenzi"]POMOCY! Prowizja w banku PKO za wysłanie 100$ dla agencji wynosi 110zł ! Wpłacał ktoś może w innym banku i wychodziło to taniej? A może ma ktoś konto w Multibanku?( Załamka[/quote]
w PKO SA ?
ale jak to w ogóle ? chcesz z USA wpłacić na swoje konto czy jak ? -
angelaa > 08-05-2012, 19:50
[quote name="ayumi_"]
[quote name="Tenzi"]POMOCY! Prowizja w banku PKO za wysłanie 100$ dla agencji wynosi 110zł ! Wpłacał ktoś może w innym banku i wychodziło to taniej? A może ma ktoś konto w Multibanku?( Załamka[/quote]
w PKO SA ?
ale jak to w ogóle ? chcesz z USA wpłacić na swoje konto czy jak ?[/quote]
Tenzi musi zapłacić 100 $ jako opłatę dla Au pair care i robi to z Polski. Niestety ja nie wiem jak Ci mogę pomóc. Może spróbuj iść do ajencji albo na pocztę i zrobic przelew ?