• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

gnom > 05-11-2011, 0:08

Cześć,

Acton, Eeling się wita z resztą Londynu

Jestem tu od 2 miesięcy i jeśli ktoś miałby ochotę się spotkać na kawę/piwo tudzież szwędanie się po Londynie - zapraszam, bo samotne wojaże trochę zaczynają mnie już nużyć 8)

Email i numer GG w podpisie.

Pozdrawiam,

Magda

kruszyna > 05-11-2011, 19:41

Pozdrawiam z Fulham rowniez chetnie sie z kims spotkam na kawe lub zwiedzanietel.07438328781

kasiamarta120 > 05-11-2011, 23:48

Hej dziewczny w weekend 12 i 13 wybieram sie do centrum na zwiedanie . Chcialabym was zapytac czy ktoras nie miala by ochoty pozwiedac ze mnia i czy ktoras moga by mnie w noc z 12 na 13 przenocowac - moge spac na materacu . na podlodze .....

- dlaczego chce przenocowac ponoiewac z centrum do mnie jest 30 minut z przesiadka , i po prostu to by mi sie bardziej oplacilo .

Pozatym chcialabym zobaczyc Londyn w nocy i pojsc moze na jakas impreze -

sylwiaQ > 06-11-2011, 14:04

Londyn nocą zaczyna się już tak naprawdę późnym popołudniem, ok 21 jest już całkiem ciemno i wszystko widać...

do mnie z centrum np z victorii jedzie się z godzinę do domu też z przesiadką, także jest jak wrócić...

kasiamarta120 > 06-11-2011, 18:48

Tak ale u mnie . Jest ciezko potem z dojazdem do domu .... bo od stacji jest jeszcze 30 minut a autobusy po poludniu jezdza zadko ..... itd .

Ash > 06-11-2011, 20:34

30min z buta? czy jak?

Angelika wczoraj na spotkanie jechała 20min rowerem na PKP ;d

kasiamarta120 > 06-11-2011, 21:09

z buta to roznie .... a autobusem 15 minut z tym ye trzeba doliczac czas na czekanie na autobus .....

Ash > 06-11-2011, 21:12

no to tej. Pewnie każda operka z Londynu ma okolo 30min na powrót do domu z centrum. A ty zapewne masz jakiś pociąg ostatni przed północą, a później zawsze można taxi albo z buta do domu iść

A jeśli chcesz na impreze iść to i tak pewnie skonczy sie ona nad ranem, w pociag i domu ;p

Co innego gdybys mieszkala ze3h od Londynu ale 30min? To ja mam 50min i sobie radzę ;d

kasiamarta120 > 06-11-2011, 21:14

w porzadku ..... .

kasiamarta120 > 07-11-2011, 19:48

• Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia