-
-
Re: Marlena-historia prawdziwa
marlenao > 25-01-2010, 21:22
wiecie co. znudziło mi sie juz operowanie. jestem tu pół roku i moj kazdy dzien wyglada prawie tak samo. nuda nuda nuda! dobrze ze weekendy są inne bo chyba bym ocipiała. ale jak mam byc szczera to wróciłabym juz do swoich do polski a nie dalej siedzieć tutaj i uzerac sie z dzieciakami i hostami. ot, moje przemyslenia -
Dytka90 > 25-01-2010, 22:15
Jakas epidemia dzisiaj?? Ja tez zaczynam tak myslec wkurza mni hostka jakies durne akcje znow dzieci rozpieszczone!! Jedyny plus to weekendy i wieczory... -
adziszkowa > 26-01-2010, 0:47
Gorsze dni ;P ;* ja mam sesję..... to mam gorszy miesiąc :Obuziaki :* trzymajcie się i oby do weekendu -
dorotkaaa > 26-01-2010, 6:42
mam to samo.. zaczął się właśnie mój 7 miesiąc ;/
i do ku*** nedzy weekendy też wyglądają tak samo ; ] -
marlenao > 26-01-2010, 7:28
dorota skad jestes? znaczy skad w usa? moze masz ochote kiedys na wekend do nyc wpasc? -
dorotkaaa > 26-01-2010, 9:15
ja jestem z Chapel Hill w Płn. Karolinie..
W NYC byłam w grudniu i teraz oszczędzam na Californie w maju i być moze Washington DC..
ale zapraszam do siebie -
Ewelina88 > 26-01-2010, 15:10
Widzę, ze u Każdej po 6 miesiącach przychodzi jakiś kryzys! Właśnie szkoda, ze nie można wyjechać tylko na pół roku... :/ -
dorotkaaa > 26-01-2010, 19:33
wczoraj byl podobno 'najgorszy dzien w roku' na Onecie pisali ze ten najgorszy dzien przypada wlasnie w trzeci poniedzialek stycznia ;P moze bedzie lepiej, ja juz mam jeden plus na dzisiaj - wstałam przed 12 i zamierzam iść do szkoły, a nie tak jak wczoraj - 12:20, gdzie klasa zaczęła się o 12 ;-) pozdrawiam ;-) -
marlenao > 26-01-2010, 20:03
haha a ja teraz codziennie robie tak ze wstaje rano odwoze dzieci do szkoly i wracam do lozka i spie do 12. jestem tak zmeczona ze nie macie pojecia, oczy mi sie zamykaja jak jade samochodem. w ogole moj blodszy bachorek mnie tak wkurzyl wrr!! powiedziala, ze juz wiecej nie bedzie jezdzic autobusem do szkoly co wiaze sie z tym, ze ja musze ja wozic pol godziny po autobusie !! no szlag by to jasny, zawsze bylam juz wolna o 8 30 rano a teraz bede dopiero o 9!! wiem wiem, mala roznica, ale dla mnie to duza roznica bo pol roku tak miala i juz sie przyzwyczailam a tu dupajezzcze hostka w domu bedzie siedziec pewnie do konca tyg bo zachorowala!! jak na zlosc! -
Dytka90 > 26-01-2010, 20:16
[quote name="Ewelina88"]Widzę, ze u Każdej po 6 miesiącach przychodzi jakiś kryzys! Właśnie szkoda, ze nie można wyjechać tylko na pół roku... :/[/quote]
My tak tylko narzekamy jakby ktos nam powiedzial kupuje ci bilet do PL wracaj to chyba by sie zadna niezdecydowala ja na bank nie nawet jakbym miala jeszcze jedno dziecko albo nie wiem co to tylko 40h tyg reszta jest swietna