• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamildzianka > 10-06-2009, 1:03

Ja ci powiem, ze ja szukam pracy jako kucharz zupowy. Jestem Fanatykiem Zup - robie wszystkie, co przyniesiesz do domu, z tego zrobie zupe.

Bylam w jednym punkcie SoupBox, ale powiedzieli, ze akurat tego dnia juz kogos znalezli, cholera. A maja 12 kotlow zupy kazdego dnia az do wieczora - ja moge robic zupy.

Do Panery szukaja piekarza albo kasjera, niestety. Zapytam o sie stanowisko zupowego, ale watpie. Ale daja ubezpieczenie med., dentystyczne oraz okulistyczne, do tego polise na zycie. No bomba.

agulka > 10-06-2009, 1:34

super warunki mam nadzieje, ze sie uda i przyjade do Ciebie na zupe

kamysia > 10-06-2009, 11:36

.

marlenao > 11-06-2009, 22:15

Rodzina nr 6 z proworku Mieszkaja w NJ , godzinke drogi od NYC. Miejscowość nazywa sie Franklin Lakes, sa tam góry i jeziora. Ale nie jakieś zadupie Rozmawiałam z ta kobietą godzine na skype. Bardzo miło sie rozmawiało, teraz czekam do 22 zeby porozmawiac z dziewczynkami. A, właśnie...dzieci. 2 dziewczynki wiek 7 i 10 lat. Warunki sa rewelacyjne. Mam swój pokoj z łazienką, własny samochód, własny telefon kmórkowy ale moge tez korzystac z domowego, internet dostepny, maja basen za domem i psa olbrzyma:d rasy nie pamietam , ale ja mam rocznego Alaskan Malamute a ta babka nazwała swojego pieska puppy , bo ma zalediwe kilka miesiecy a wygląda jak mój <lol2>. W tygodniu nie moge wracac pozniej niz o 22, ale powiedziala , ze robi wyjatki i ze moge wracac o 23. Mi to nie przeszkadza , bo na drugi dzien rozpoczynam prace o 7 rano i musze byc wyspana. Dziewczynki są do ok 16 w szkole, wiec mam tyle czasu wolnego dla siebie. Moj college jest najblizej 10min piechotą od domu, moge tam chodzic w tym czasie kiedy dziewczynki sa w szkole. Ponadto mam raz w tym robic pranie i raz w tym pomagac im z zakupami. Troche gotować , ale nie często. Wekendy wszystkie wolne, moge robic co chce i nawet nie wracac przez caly wekend do domu.. Kiedy podrózują i zabierają aupairki ze sobą. Matka jest zydówką, ale jak ją widzialam na skype to wogole nie zaczailam, gdyby mi sama nie powiedziala to bym sie w zyciu nie zczaila :d Koleś jest wyznania katolickiego. Mówiła, że obchodzą wszystkie swieta jakie tylko mozna i ze aupair jest jak czesc rodziny i ze wszystko swietuje z nimi Jak bede po rozmowei z dziewczynkami i bede wiedziala na 100% to dopisze. Dobra..czekam do 22

marlenao > 11-06-2009, 22:19

zapomnialam dopisac, ona jest dyrektorką czegos tam, a on jest viceprezesem czegos tam haha niestety nie umiem tego przetłumaczc...Moze ktos z Was pomoze ? Director of Strategy i VP of Mutual Fund Custody . Matka wraca z prazy o 19 , ojciec o 20. Czyli ja w sumie dziecmi sie zajmuje do 19 max od czasu kiedy wroca ze szkoły. No i raz w miesiacu mam jechac z psem do fryzjera<hahaha> spoko, ja tam psy lubie i to tez mi na reke smieszne bedzie Jakby sie udalo to bym chyba skakala z radosci, bo mam kolezanke polke w NJ , ktora mieszkalaby 1,5h ode mnie

dominikan@ > 11-06-2009, 22:22

Marlenao to mniej niż 30 mil od NYC więc okolica jest całkiem ok!. Ilość i wiek dzieci jeśli ktoś takie lubie tez całkiem ok. Trzymam kciuki!

agulka > 11-06-2009, 22:34

dyrektor strategiczny

a VP of Mutual Fund Custody - to fundusz wzajemnej opieki,na moje facet pracuje w jakims banku albo jakiejs podobnej finansowej instytucji

ogolnie warunki ok,ale pranie masz robic dzieci, czy calej rodziny ? jak wyglada pomoc z zakupami? sama je robisz? gotowac? jak dla mnie to troche za duzo dla obowiazkow au pair - chyba, ze bedziesz miala inne wynagrodzenie.

marlenao > 11-06-2009, 22:39

pranie tylko dzieci, zakupy mam robić sama i gotować mam 3 razy w tygodniu, reszte ona. Wiesz, mi to nie przeszkadza...Gotowac lubie, pranie...wsadzic do pralki, ot filozofia...mialam oferty gdzie pranie mialam robic 2-3x w tyg:O opieki nad dziecmi mam znacznie mniej wychodzi jakies 30h/tyg no i wszystkie wekendy off, podczas gdy w umowie jest tylko 1 wolny wkened, aha no i ona wspominała, że ja bede miała wiecej wolnego niz swoje 2 tyg urlopu, bo jak oni beda gdzies jechac to ja jade z nimi i to nie wlicza sie w moj urlop. Mi oferta odpowiada, dowiem sie jeszcze czegos o tej 22 i zobaczymy

agulka > 11-06-2009, 22:43

boze co to za umowa, ze jeden weekend wolny? ja tak nie mialam.

wszystko super, ja tez zawsze pomagalam. tyle, ze wiesz..kiedys bedziesz chciala np wyjsc czy cos, a tu zonk..kolacje trzeba ugotowac

poza tym fakt, ze masz wolne z rana..ale pracujesz do 19, 20 mi by nie odpowiadal. ale jak piszesz, decyzja ma byc Twoja i warunki maja sie Tobie podobac, a nie nam.

daj znac jak sie rozmawialo z dziewczynkami

kamildzianka > 11-06-2009, 22:47

Ja zawsze mowilam, ze NJ jest swietne!

Mnie sie oferta podoba, dwie dziewczynki, malo prania, samochod, lazienka, chociaz te podroze to... raczej nie po nosie, ale jak ktos lubi z rodzinka jechac, to ok.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia