-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
Frigga Heldottir > 26-04-2008, 22:21
[quote name="idril"]
co jest najlepsze na kaca?! :roll:[/quote]
pompka od materaca :lol: :wink:
A tak poważnie to chyba jajecznica jest najlepsza -
idril > 26-04-2008, 22:23
nie lubie jajek - w zadnej postaci.
a ten kac to mi juz w zasadzie przeszedl -
idril > 26-04-2008, 22:23
nie lubie jajek - w zadnej postaci.
a ten kac to mi juz w zasadzie przeszedl -
Grizzly > 27-04-2008, 3:29
Po piciu trzeba uzupełnić braki białka, czyli najlepsze produkty mleczne- najlepiej zimny kefir :>
Jak tak czytam Wasze posty to tak mi sie hm.. smutno robi.. prawie rok czasu min?ł od kiedy skonczylam LO, od kiedy jestem au pair.. z większo?ci? ludzi z klasy stracilam kontakt, i pewnie każdy z każdym też go stracił, z reszt? nigdy nie byli?my zżyt? klas?... ale matura, to wszystko.. niezapomniany czas..
..chyba robie sie sentymentalna na staro?ć -
Grizzly > 27-04-2008, 3:29
Po piciu trzeba uzupełnić braki białka, czyli najlepsze produkty mleczne- najlepiej zimny kefir :>
Jak tak czytam Wasze posty to tak mi sie hm.. smutno robi.. prawie rok czasu min?ł od kiedy skonczylam LO, od kiedy jestem au pair.. z większo?ci? ludzi z klasy stracilam kontakt, i pewnie każdy z każdym też go stracił, z reszt? nigdy nie byli?my zżyt? klas?... ale matura, to wszystko.. niezapomniany czas..
..chyba robie sie sentymentalna na staro?ć -
Karolina_c > 27-04-2008, 6:44
[quote name="Grizzly"]Jak tak czytam Wasze posty to tak mi sie hm.. smutno robi.. prawie rok czasu min?ł od kiedy skonczylam LO, od kiedy jestem au pair.. z większo?ci? ludzi z klasy stracilam kontakt, i pewnie każdy z każdym też go stracił, z reszt? nigdy nie byli?my zżyt? klas?... ale matura, to wszystko.. niezapomniany czas..
..chyba robie sie sentymentalna na staro?ć[/quote]
jakbym o sobie pisala... -
Karolina_c > 27-04-2008, 6:44
[quote name="Grizzly"]Jak tak czytam Wasze posty to tak mi sie hm.. smutno robi.. prawie rok czasu min?ł od kiedy skonczylam LO, od kiedy jestem au pair.. z większo?ci? ludzi z klasy stracilam kontakt, i pewnie każdy z każdym też go stracił, z reszt? nigdy nie byli?my zżyt? klas?... ale matura, to wszystko.. niezapomniany czas..
..chyba robie sie sentymentalna na staro?ć[/quote]
jakbym o sobie pisala... -
Vorissa > 27-04-2008, 9:14
hm, mi się wydaje że dużo osób cieszy się że skończyło liceum - bo to głupia szkoła, nauczyciele beznadziejni i w ogóle fajnie ponarzekać :lol:
ale jest to też najlepszy czas w życiu - taka ani dziecinno?c, ani staro?ć - po prostu MŁODO?Ć
też kiedy? pewnie będę tęsknić, na razie chcę być po maturach -
Vorissa > 27-04-2008, 9:14
hm, mi się wydaje że dużo osób cieszy się że skończyło liceum - bo to głupia szkoła, nauczyciele beznadziejni i w ogóle fajnie ponarzekać :lol:
ale jest to też najlepszy czas w życiu - taka ani dziecinno?c, ani staro?ć - po prostu MŁODO?Ć
też kiedy? pewnie będę tęsknić, na razie chcę być po maturach -
Frigga Heldottir > 27-04-2008, 13:39
Ja się cieszę, bo to kolejny kroczek w życiu. Koniec szkoły - co? nowego, nowe możliwo?ci. Czasami bywało beznadziejnie, człowiek doznawał takiego dziwnego uczucia, że niektórzy ludzie s? niepoważni, że na co to komu i w ogóle.
Teraz wiem, że nie potrzebnie tak się wszystkim przejmowałam. :twisted:
( taka mała moja refleksja na pocz?tek dnia)
Za tydzień matury. 8O Nie wiem jak ja zd?żę wszystkiego się nauczyć ale jestem dobrej my?li :lol: