• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

Yoanna > 24-04-2008, 18:47

ninka pierwsza ze wzgledu na amersham? :lol: (blisko watford!)

Ninka Jones > 24-04-2008, 22:04

nie (juz mnie tam nie ciagnie )

podoba mi sie osobne mieszkanie :lol:

Ninka Jones > 24-04-2008, 22:04

nie (juz mnie tam nie ciagnie )

podoba mi sie osobne mieszkanie :lol:

Karolina_c > 25-04-2008, 7:55

osobno mieszkac, uuh luksus

Karolina_c > 25-04-2008, 7:55

osobno mieszkac, uuh luksus

Gość > 25-04-2008, 23:12

mnie sie podoba ostatnia rodzina bo przynajmniej pogoda wiadomo ze bedzie w lecie letnia, a nie deszcz i deszcz

a powaznie mowiac: 7tyg to w sam raz, nie zmeczy sie czlowiek jeszcze wszystkim i wszystkimi, nawet troche odpocznie, kasa jest b.dobra a do tego ma sie jeszcze pare tygodni wakacji i nic nie robienia Pomyslcie nad tym.

Gość > 25-04-2008, 23:12

mnie sie podoba ostatnia rodzina bo przynajmniej pogoda wiadomo ze bedzie w lecie letnia, a nie deszcz i deszcz

a powaznie mowiac: 7tyg to w sam raz, nie zmeczy sie czlowiek jeszcze wszystkim i wszystkimi, nawet troche odpocznie, kasa jest b.dobra a do tego ma sie jeszcze pare tygodni wakacji i nic nie robienia Pomyslcie nad tym.

Vorissa > 26-04-2008, 13:15

Chyba udało mi się znaleźć co? odpowiedniego :lol:

Rodzinka z okolic Salisbury, 2 dziewczynki 6 i 9 lat.

Przede wszystkim zaprowadzić dziewczynki na autobus do szkoły, na 8,40, wracaj? o 15,30. Obie chodz? na jakie? zajęcia po szkole, ale najpierw trzeba je nakarmić i potem odwieźć samochodem.

Rodzice wychodz? z domu o 8, wracaj? o 18,00.

Sprz?tanie po dzieciach, prasowanie ich rzeczy, bla bla bla, a reszt? oni się zajmuj?.

Pokój jest odseperowany od reszty mieszkania z CD, TV i video/dvd, także spokój i cisza, muszę się dopytać o łazienkę...

Płac? 80GB, weekendy wolne. Wakacje raczej spędzaj? sami, ale nie maj? nic przeciwko je?li au pair doł?cza, i oczywi?cie au pair ma prawo do własnych wakacji, a że planuj? wakacje na sierpień to może akurat się dogadamy dokładnie co do terminu

Vorissa > 26-04-2008, 13:15

Chyba udało mi się znaleźć co? odpowiedniego :lol:

Rodzinka z okolic Salisbury, 2 dziewczynki 6 i 9 lat.

Przede wszystkim zaprowadzić dziewczynki na autobus do szkoły, na 8,40, wracaj? o 15,30. Obie chodz? na jakie? zajęcia po szkole, ale najpierw trzeba je nakarmić i potem odwieźć samochodem.

Rodzice wychodz? z domu o 8, wracaj? o 18,00.

Sprz?tanie po dzieciach, prasowanie ich rzeczy, bla bla bla, a reszt? oni się zajmuj?.

Pokój jest odseperowany od reszty mieszkania z CD, TV i video/dvd, także spokój i cisza, muszę się dopytać o łazienkę...

Płac? 80GB, weekendy wolne. Wakacje raczej spędzaj? sami, ale nie maj? nic przeciwko je?li au pair doł?cza, i oczywi?cie au pair ma prawo do własnych wakacji, a że planuj? wakacje na sierpień to może akurat się dogadamy dokładnie co do terminu

Ninka Jones > 26-04-2008, 16:11

warunki calkiem calkiem

ale daleko od Londynu...

no tyle ze poludniowe wybrzeze jest b. fajne, to jedyny plus jesli chodzi o lokalizacje, bo miasto samo w sobie nie jest duze.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia