-
-
Re: wybory rodzinek...
Yoanna > 24-04-2008, 18:47
ninka pierwsza ze wzgledu na amersham? :lol: (blisko watford!) -
Ninka Jones > 24-04-2008, 22:04
nie (juz mnie tam nie ciagnie)
podoba mi sie osobne mieszkanie :lol: -
Ninka Jones > 24-04-2008, 22:04
nie (juz mnie tam nie ciagnie)
podoba mi sie osobne mieszkanie :lol: -
Karolina_c > 25-04-2008, 7:55
osobno mieszkac, uuh luksus -
Karolina_c > 25-04-2008, 7:55
osobno mieszkac, uuh luksus -
Gość > 25-04-2008, 23:12
mnie sie podoba ostatnia rodzina bo przynajmniej pogoda wiadomo ze bedzie w lecie letnia, a nie deszcz i deszcz
a powaznie mowiac: 7tyg to w sam raz, nie zmeczy sie czlowiek jeszcze wszystkim i wszystkimi, nawet troche odpocznie, kasa jest b.dobra a do tego ma sie jeszcze pare tygodni wakacji i nic nie robieniaPomyslcie nad tym. -
Gość > 25-04-2008, 23:12
mnie sie podoba ostatnia rodzina bo przynajmniej pogoda wiadomo ze bedzie w lecie letnia, a nie deszcz i deszcz
a powaznie mowiac: 7tyg to w sam raz, nie zmeczy sie czlowiek jeszcze wszystkim i wszystkimi, nawet troche odpocznie, kasa jest b.dobra a do tego ma sie jeszcze pare tygodni wakacji i nic nie robieniaPomyslcie nad tym. -
Vorissa > 26-04-2008, 13:15
Chyba udało mi się znaleźć co? odpowiedniego :lol:
Rodzinka z okolic Salisbury, 2 dziewczynki 6 i 9 lat.
Przede wszystkim zaprowadzić dziewczynki na autobus do szkoły, na 8,40, wracaj? o 15,30. Obie chodz? na jakie? zajęcia po szkole, ale najpierw trzeba je nakarmić i potem odwieźć samochodem.
Rodzice wychodz? z domu o 8, wracaj? o 18,00.
Sprz?tanie po dzieciach, prasowanie ich rzeczy, bla bla bla, a reszt? oni się zajmuj?.
Pokój jest odseperowany od reszty mieszkania z CD, TV i video/dvd, także spokój i cisza, muszę się dopytać o łazienkę...
Płac? 80GB, weekendy wolne. Wakacje raczej spędzaj? sami, ale nie maj? nic przeciwko je?li au pair doł?cza, i oczywi?cie au pair ma prawo do własnych wakacji, a że planuj? wakacje na sierpień to może akurat się dogadamy dokładnie co do terminu -
Vorissa > 26-04-2008, 13:15
Chyba udało mi się znaleźć co? odpowiedniego :lol:
Rodzinka z okolic Salisbury, 2 dziewczynki 6 i 9 lat.
Przede wszystkim zaprowadzić dziewczynki na autobus do szkoły, na 8,40, wracaj? o 15,30. Obie chodz? na jakie? zajęcia po szkole, ale najpierw trzeba je nakarmić i potem odwieźć samochodem.
Rodzice wychodz? z domu o 8, wracaj? o 18,00.
Sprz?tanie po dzieciach, prasowanie ich rzeczy, bla bla bla, a reszt? oni się zajmuj?.
Pokój jest odseperowany od reszty mieszkania z CD, TV i video/dvd, także spokój i cisza, muszę się dopytać o łazienkę...
Płac? 80GB, weekendy wolne. Wakacje raczej spędzaj? sami, ale nie maj? nic przeciwko je?li au pair doł?cza, i oczywi?cie au pair ma prawo do własnych wakacji, a że planuj? wakacje na sierpień to może akurat się dogadamy dokładnie co do terminu -
Ninka Jones > 26-04-2008, 16:11
warunki calkiem calkiem
ale daleko od Londynu...
no tyle ze poludniowe wybrzeze jest b. fajne, to jedyny plus jesli chodzi o lokalizacje, bo miasto samo w sobie nie jest duze.