-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
idril > 19-11-2007, 21:59
ja bez okularow przy kompie dzisiaj siedze i az mnie cos strzelilo ze widze bez wysilania wzroku!
Wampirku nie rob tak bo ja kiedys padne na zawal i bedzie!
o! -
Klarasek > 20-11-2007, 23:11
Hejo! JestemByłam w B-stoku u babci a to takie wygwizdowie, że mowy nie ma o internecie. Cóż, takie życie.
Ja to się coraz bardziej zastanawiam nad tym wyjazdem do Anglii po Nowym Roku. Wydaję mi się, że prędzej tam znajdę jak?? porz?dn? pracę niż tu. Tylko tak sobie my?lę jak to wykombinować. Jechać jako au pair i po godzinach zapierniczać do jakiego? pubu czy tak całkiem w ciemno...No, czekam na opinie -
idril > 20-11-2007, 23:57
ja mam plan zeby jechac jako au pair i pracowac po godzinach. z tym ze au pair to byc gora 3-4 miesiace i poznije sobie znalzesc jakis pokoj i dalej pracowac tak normalnie.
au pair to dla mnie jakies takie pewniejsze zaczepienie by bylo.
nie za bardzo usmiecha mi sie w ciemno jechac, tak jakos mniej pewnie... -
Ninka Jones > 21-11-2007, 0:19
to co Julka napisała? to wła?nie mój stary plan... :? -
Mangom > 21-11-2007, 3:33
ale Was ciagnie w te strony... ja tez sadze ze tutaj rzeczywiscie mozna odzyc...mozna zyc! normalnie! nie tak jak w Polsce.. Ale ja to bym moich przyjaciol nigdy i za nic w swiecie nie zostawila... juz teraz mi do ich teskno, po tych niecalych, dwoch miechach... -
Karolina_c > 21-11-2007, 15:44
to mnie 25 listopada mija pol roku... -
Yoanna > 21-11-2007, 19:09
[quote name="Klarasek"] Byłam w B-stoku u babci a to takie wygwizdowie[/quote]
ze co prosze???????? ja ci dam wygwizdowie :lol:
a ja juz 18 miesiecy poza domem -
Klarasek > 21-11-2007, 19:29
No bo Białystok...zatrzymał się 20 lat temu i od tamtej pory ani rusz! -
Yoanna > 21-11-2007, 19:41
co tez ty mowisz, jak ostatnio dwa nowe hipermarkety otworzyli :lol: i opere buduja i wszystko remuntuja i autobusy nowe kupili co gadaja gdzie jada i jaki next stop jest
i w ogole bstok jest de best. jak wroce do pl to tam bede mieszkac, zadnego innego miasta nawet nie biore pod uwage -
Karolina_c > 21-11-2007, 21:22
[quote name="Yoanna"]i w ogole bstok jest de best. [/quote]
zgadzam sierazem z kielcami