-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
idril > 20-01-2008, 20:51
kurcze! twgo chyba nie wzielas pod uwage?!
jak by co to bedziesz mnie na weekendy odwiedzacjesli ja oczywiscie sie w koncu zdecyduje na ta rodzine i ona na mnie -
idril > 20-01-2008, 23:37
Poleglam!
wiecie ile rodzina z Watford mi zaproponowala?! 50-60Ł. i co sie dowiedzialam jeszcze ze mam 25+10h a te 10 to niby w miedzy czasie sporzatnie jest. w miedzy czasie tych 25h. czyli odwozac samochodem dzieci mam w tym samym czasie wicierac szmatka kurze.
buhahaha
nie wiem bo to albo jest cos nie tak ze mna albo z nimi.
nie wiem moze jestem zbyt wymagajaca ale nie bede pracowac za 55Ł. i na prawde moge wiecej niz 25h parcowac. ale max 35.
zobaczymy dalej. coraz bardziej sie teraz zaczynam przekonywac do tej polki. i tak na zmiane.
czy jestem za bardzo wymagajaca?! -
Ninka Jones > 20-01-2008, 23:46
nie jeste?
Paulina, inne mnie nie obchodz?je?li wpadn? na ten sam pomysł to zwyczajnie liczba mieszkańców Watford się zwiększy :lol: -
Grizzly > 21-01-2008, 0:43
Idril, ja to rozumiem tak, że w międzyczasie będziesz musiala sprz?tać cały ich syf po nich. Nie, że np. 3h w tygodniu na posprz?tanie domu, tylko że bylaby? całodobow? sprz?taczk?. Ja tak miałam.
Odpu?ć ich;/ -
Vorissa > 21-01-2008, 0:58
Nina, ale wiesz, nagle sie zbierze caly tlumek fanek w Watford, to by bylo zbawne swoja droga :lol: :lol: :lol:
Jula, a co to za Polka? bo ja tutaj sobie koresponduje ze 3 w najlepsze -
Ninka Jones > 21-01-2008, 1:03
szczerze?
mam to gdzie?
i tak będe najładniejsza 8)
:twisted: -
Vorissa > 21-01-2008, 1:11
tumiwisizm gora ^.^
Ninka, a moze maly koncert urzadzisz w Watford ? :lol: :lol: :lol: -
Ninka Jones > 21-01-2008, 1:13
taki że tylko ja będę widowni? - bardzo chętnie :lol: -
Vorissa > 21-01-2008, 1:17
nie az taki maly :lol: -
Yoanna > 21-01-2008, 1:39
ale sie rozpisalyscie przez te pare godzin!
wiec po kolei
travelka w soboty i w niedziele kosztuje 5,70
w zwykle dni tez tyle ale dopiero po godzinie 9.30. wczesniej jest cos kolo 8. 8,70 czy 7,80.. nie wiem bo nie kupuje takich.
greenwich faktycznie jest bogatsze, o czym swiadczy mniejszy syf i wysokie ceny wynajmu pokoju (wyzsze niz na leytonstone)
w tym watford to malo oferuja... i ponownie hmm nigdy az tak w to nie wnikalam bo mnie to nie dotyczylo, ale travelka z watford to cos kolo 10 f bedzie wiec jak ktos chcialby na weekend na londyn uderzac to jest niemaly wydatek jak sie zarabia 50... i jeszcze tyle sprzatania chca ci dac.. jak normalnie by za te 50 f mieli sprzataczke na 5 godzin. niefajni jacys. wiec jesli nie chorujesz na watford to moze szukaj dalej... ciekawe ile ta polka zaoferuje.. ale mysle ze cos kolo 60. w londynie wcale operki duzo nie maja, nie wiem skad ten mit. zazwyczaj wlasnie tak 55-80