• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Migotka > 14-10-2007, 16:26

Taa.. to prawda, ze w takiej sytuacji trodno sie odnalezc.. tez mam to samo, np jak przyjezdzaja rodzice hostki.. czuje sie taka niepotrzebna, wiec raczej zajmuje sie soba.. hehe.. chociaz czasem nie wypada po prostu sobie pojsc.. ale co tam.. przywitam sie i jest si

Ninka Jones > 14-10-2007, 17:04

to będzie impreza

u mnie go?cie nie bywali często, ale wiem że jak gdzie? znikali i zostawiali mnie chociażby z jednym maluchem to miałam radoche bo to prawie tak jakbym była sama

Grizzly > 16-10-2007, 18:49

W niedziele przyjechaly jednak te dwie wegierki, posiedzialysmy u mnie w pubie, pogralysmy w bilarda, popilysmy- jak mi tego strasznie brakowalo przez te 4 miesiace!

To nic ze host chyba zauwazyl, ja jego podpitego tez widzialam;-)

A w pon. nie poszlam do tego pubu- dziewczyny z klasy nie mogly, samej mi sie nei chcialo, z reszta i tak nie mialam ochoty nigdzzie wychodzic..

Hosci z dziecmi i goscmi poszli do restauracji, wiedzieli ze jednak zostaje w domu ale mnie nie wzieli. Troche dziwne to bylo, no ale.. przynajmniej bylam sama, i wierzcie lub nie ale sie uczylam :]

Dzis ostatni wieczor z ta operka i jej mezem, hostka powiedziala ze ona chcialaby bardzo polozyc dzieci spac wiec nie mam bbs, i moge robic co chce, a jesli nie mam planow to moge 'hang out' z nimi, cokolwiek to znaczy, milo z jej strony.. Tyle ze ja bym najchetniej znowu poszla spac.. nie wiem co sie ze mna dzieje

Opersko-jesienna depresja?

Ninka Jones > 16-10-2007, 22:43

APATIA.

uwielbiam to słowo i ten stan

lepiej mi się my?li

Yoanna > 17-10-2007, 13:01

ja tez bym tylko spala ;/

a dwa tyg temu tak duzo sie uczylam, zastanawialam sie czy mi tak zostanie, ale gdzie tam, niestety nie..

Ninka Jones > 17-10-2007, 16:21

dziewczyny to się jesień nazywa.

wiem co czujecie.

ja wiem na przykład że do szkoły w tym tygodniu się wybiorę jeszcze tylko na religię i wos w pi?tek... bo jutro idę bawić 3tygodniowego Oliwierka (mam drugie referencje! :mrgreen: ) a w pi?tek rano mam jazdę...

LOL.

dzi? poznałam małego kawalera, godzinę temu od niego wróciłam

Yoanna > 17-10-2007, 16:54

ja chce juz wiosneeeeeeeeeeeeee

nastroj mam taki, ze nie podchodz :lol: a jeszcze dzis w planach obiad i wloski... naprzeklinam po wlosku, bo nic wiecej nie umiem hahahah

Grizzly > 21-10-2007, 14:26

Nie wiem czy to o jesien chodzilo, w kazdym razie po 1,5 tygodnia spania i uzalania sie nad soba tu na tym wlasnie krzesle na ktorym siedze zdalam sobie sprawe z paru rzeczy..

I przeszlo

W kazdym razie.. od czwartku mam wakacje, od hostow Wyjechali do Francji. Hostka wroci we wtorek kiedy ja juz bede w domu ( ) a host z dziecmi w niedziele, kiedy juz bede tu spowrotem ( ... ) Mala Samantha sie nawet rozplakala zegnajac ze mna ze chce zebym z nimi jechala I wez tu wytlumacz 6-latce ze nie moge..

No ale nic, nawet jakbym mogla tobym nie chciala

Wiecie, ze jestem juz tutaj 4 miesiace? Mialam wczoraj dzien off z pracy, pojechalam do kina, pochodzilam po sklepach, a pozniej do sasiadki na babysitting. W sumie nie tak to sobie wyobrazalam :?

Czy to normalne zeby bbsitterki robily prasowanie? Bo gosciu mi powiedzial ze u nich sie tak robi, i mialam cala sterte ubran, ponad 2,5h prasowania, a zaplacili normalnie 5L/h. W sumie to cwani sa.. po co placic za prasowanie i za babysitting jak mozna 2 pieczenie na jednym ogniu. Nie wiem, moze to ja juz jestem przewrazliwiona na punkcie wykorzystywania ?

WAMPIREK > 21-10-2007, 15:17

Agata, z tym wykorzystywaniem na babysitting to też jestes sama sobie winna.Bo przeciez moglas cos powiedziec, wynegocjowac...a tak to godzisz sie na wszystko.Wiec skoro sie godzisz to znaczy ,ze Tobie pasuje...

Rodzice wiedza,ze przylatujesz?

Grizzly > 21-10-2007, 15:34

Jakby mi pasowalo tobym tutaj o tym nie pisala, moze po prostu nie jestem asertywna ;/

A rodzice nie wiedza.. nikt oprocz siostry i kolegi nie wie, bedzie suprajs
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia