-
-
Re: Summer Adventure
Grizzly > 23-08-2007, 15:21
Ja nie mam z tym problemu, kase dostaje co tydzien prosto na kontoAle na poczatku tez bylo to troche krepujace, ale hostka to fajnie zalatwiala- wsuwala kase i karteczke pod drzwi
Ninka, Monis, Dzoan oco chodziiiiii? Ja tez chce sie spotkac! ;p pstryk?;] -
Ninka Jones > 23-08-2007, 16:15
Agatka bo ja za 9 miesiecy laduje w UK mam nadzieje na stale, chce zaciagnac za soba Monike no i Julke jak sie okazalo niedawnoa Jo musi tam wciaz byc...
a pstryk, zeby to 9 miesiecy juz zlecialo... -
asiafrugo > 23-08-2007, 16:44
a ja zadnych zahamowan nie mamdaje z siebie wszystko to mi sie nalezy kasa :wink: co tydzien wyciagam lapke i mowie tylko thank you.... 8) -
WAMPIREK > 23-08-2007, 17:01
Mi Host w niedziele dal pierwsza wyplate..powiedzial " bedziemy Tobie placic co niedziele,dziekuje " no to ja tez dziekuje i banan na twarzy -
Ninka Jones > 23-08-2007, 17:25
same materialistki -
WAMPIREK > 23-08-2007, 17:47
Odezwala sie niematerialistkaHeheh -
Ninka Jones > 23-08-2007, 17:52
dla mnie kasa jest tutaj najmniej istotna... jakby byla to bylabym w domu, bo przeciez non stop mam wiecej godzin i jeszcze za jeden tydzien mi nie placa... -
asiafrugo > 23-08-2007, 18:11
no dla mnie tez nie - gdyby byla dla mnie istotna to bym nie byla aupair :wink: co nie zmienia faktu ze wolontariuszem nie jestemno i zawsze to jeden semestr moich studiow i prawko...zaplacone samodzielnie 8) -
WAMPIREK > 23-08-2007, 20:11
Bo nie o kase chodzi jadac jako au-pair...Bo co to za pieniadze.Gdyby sie chcialo zarobic to by sie pojechalo do pracy...
Ale dla mnie teraz w sumie staje sie wazne to co zarobie, bo skoro wracam to pieniadze,ktore zarobie przeznacze na studia (glownie na dojazdy) tak wiec nie bede musiala brac od rodzicow pieniedzy...z czego sie przeogromnie ciesze -
Ninka Jones > 23-08-2007, 21:23
ja kase tutaj cala wydalam, tylko mi sie zwroci za kilka rzeczy, bo to beda moje prezenty urodzinoweakurat bede miala na moje wypady weekendowe w PL za tydzien bede sie pakowac...
ale dzis bym chciala byc u siebie w domunajgorzej jest miec chyba dola wsrod obcych ludzi i bez wlasnego pokoju... dobrze ze mam swoja poduszke, nawet dwie..