• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Grizzly > 23-08-2007, 15:21

Ja nie mam z tym problemu, kase dostaje co tydzien prosto na konto Ale na poczatku tez bylo to troche krepujace, ale hostka to fajnie zalatwiala- wsuwala kase i karteczke pod drzwi

Ninka, Monis, Dzoan oco chodziiiiii? Ja tez chce sie spotkac! ;p pstryk?;]

Ninka Jones > 23-08-2007, 16:15

Agatka bo ja za 9 miesiecy laduje w UK mam nadzieje na stale, chce zaciagnac za soba Monike no i Julke jak sie okazalo niedawno a Jo musi tam wciaz byc...

a pstryk, zeby to 9 miesiecy juz zlecialo...

asiafrugo > 23-08-2007, 16:44

a ja zadnych zahamowan nie mam daje z siebie wszystko to mi sie nalezy kasa :wink: co tydzien wyciagam lapke i mowie tylko thank you.... 8)

WAMPIREK > 23-08-2007, 17:01

Mi Host w niedziele dal pierwsza wyplate..powiedzial " bedziemy Tobie placic co niedziele,dziekuje " no to ja tez dziekuje i banan na twarzy

Ninka Jones > 23-08-2007, 17:25

same materialistki

WAMPIREK > 23-08-2007, 17:47

Odezwala sie niematerialistka Heheh

Ninka Jones > 23-08-2007, 17:52

dla mnie kasa jest tutaj najmniej istotna... jakby byla to bylabym w domu, bo przeciez non stop mam wiecej godzin i jeszcze za jeden tydzien mi nie placa...

asiafrugo > 23-08-2007, 18:11

no dla mnie tez nie - gdyby byla dla mnie istotna to bym nie byla aupair :wink: co nie zmienia faktu ze wolontariuszem nie jestem no i zawsze to jeden semestr moich studiow i prawko...zaplacone samodzielnie 8)

WAMPIREK > 23-08-2007, 20:11

Bo nie o kase chodzi jadac jako au-pair...Bo co to za pieniadze.Gdyby sie chcialo zarobic to by sie pojechalo do pracy...

Ale dla mnie teraz w sumie staje sie wazne to co zarobie, bo skoro wracam to pieniadze,ktore zarobie przeznacze na studia (glownie na dojazdy) tak wiec nie bede musiala brac od rodzicow pieniedzy...z czego sie przeogromnie ciesze

Ninka Jones > 23-08-2007, 21:23

ja kase tutaj cala wydalam, tylko mi sie zwroci za kilka rzeczy, bo to beda moje prezenty urodzinowe akurat bede miala na moje wypady weekendowe w PL za tydzien bede sie pakowac...

ale dzis bym chciala byc u siebie w domu najgorzej jest miec chyba dola wsrod obcych ludzi i bez wlasnego pokoju... dobrze ze mam swoja poduszke, nawet dwie..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia