-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Ninka Jones > 21-09-2007, 0:57
kocham.
jak przyjedziesz na zawsze to będe chciała być z Tob? w Londynie
bo jako? tak teraz z summer mi się będzie nasz trójk?cik kojarzył...
Marzenka jak tam nasze fotki? doczekam się?
ale wam dupe o nie truje
wybaczcie, ale chce powywoływać -
(-:MARZENA:-) > 21-09-2007, 10:54
Nina cierpliwosc poplacaczekaj czekaj (swoja droga ja od Yoanny tez jeszcze wszystkich nie dostalam) ;P;P -
Yoanna > 23-09-2007, 19:04
ej. wszyscy mnie scigaja o zdjecia ;P a ja nie mam jak ich wam wyslac, bo cos z moim laptopem nie tak, ze netu nie moge podlaczyc, komputer hostowy sie tak popsul, ze nowy trzeba kupic, a z biblioteki i kafejek nie bede wysylac, sorry ehhe ale jak wpadam na moment to nie mam czasu na takie rzeczy ;P zwlaszcza ze sobie tez bym chciala przeslac zdjecia na empik do wywolania a nie moge ;/
weekend prawie minal.
w piatek zaimprezowalam na koncu swiata, w sobote z domu nawet sie nie ruszylam hahah a teraz niedziela i sobie zrobilam spacer z woodford na leytonstone, odbilo mi ehhehe taki kawal ;P wracam metrem bo chyba bym nie doszla.
jutro ide na uczelnie sie zarejestrowac. jezeli mi sie uda, bo dalej nie wiem co z pozyczka a bez tego to se moge..
i host mi wczoraj zapowiedzial, ze w pon bedzie chcial ze mna porozmawiac, ehh jakos mi sie nie widzi, pewnie ma mi cos do zarzucenia ;P
marzena i ninka - kupilam sobie dzis custard 500 ml hehe pamietacie w hyde parku? :lol: nie ma to jak custard na lunch, a po kafejce ide na pizze. tesknie za leytonstone, hehe na woodford nie ma ani kafejki, ani czikena, ani pizzy za funta. ani tesco, ani primarka, ani superdruga.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiedy host da mi moja travelke?
no i to co mnie martwi najbardziej - przez ostatnie 3 tyg wydalam wiecej niz zarobilam. nicht gut ;/ -
Ninka Jones > 23-09-2007, 23:53
custardlol xD przypomniała? mi jak Marzenka to wpierdzielała papierkiem (?) dobrze pamietam? -
maada > 24-09-2007, 12:19
Yoanna, a nie mozesz sprawdzic w necie co z kredytem? Wejdz na swoje konto i tam bedzie napisane czy zostal juz przyznany, a jak nie to musisz dostarczyc na uczelnie ksero dokumentow ktore wyslalas jako podanie o kredyt. pozdr. -
Yoanna > 24-09-2007, 21:34
papierkiem od kanapki ;D
na necie cos mi nie chcialo to sie otworzyc.. ale luzik, pytalam sie innych i tez jedyne co maja to list od studentdirect czy jak tam, ze otrzymali aplikacje o kredyt, to powinno wystarczyc
nic sie dzis nie dowiedzialam. nic. nic. nic -
Yoanna > 27-09-2007, 21:55
no i mam plan
3 dni w tygodniu
4 przedmioty
9 godzin
plan niby ok tylko raz za wczesnie zaczynam a raz za pozno koncze wiec ehhhhhhh czeka mnie rozmowa z hostem... -
Yoanna > 27-09-2007, 22:04
a w sobote pracuje w zebranoooooooooooooooooo :lol:
kul -
Migotka > 27-09-2007, 22:49
ooo. to kasiora bedzie..
moze jakas wizyta w Reading?! -
Yoanna > 02-10-2007, 14:39
heheh raczej ksiazka do wloskiego ;P
jak juz pisalam na flogu, jestem hepi bo moge byc i au pair i studiowac. host sie zgodzil na male zmiany ;-)
teraz wlasnie byla u mnie ich byla operka i jak jej opowiedzialam jak sie pozmienialo to szok hehhehe smialysmy sie ze jeszcze troche to host sprzataczke zatrudni co to ja bym sie nie przemeczala ;P
jestem tutaj juz ponad 3 tygodnie. czyli nie bedzie to moj najkrotszy pobyt hehe. co bardzo mnie cieszy, bo takie obawy rowniez byly. myslalam: a co bedzie, jak plan w ogole mi nie bedzie pasowal? bede musiala zrezygnowac. a nie chce.
prawda jest taka, ze jest mi tu chyba dobrze, to moj 4 pobyt jako au pair i w koncu mi sie podoba. nie no w niemczech tez bylo fajnie, ale tam tylko 3 tyg..
zaraz lece na pierwsze zajecia. tourism trends and themes. ciekawe, czy mnie zainteresuje...