• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

Asienka > 05-07-2007, 11:24

Ty mi powiedz dokladnie gdzie Ty mieszkasz a moze sie wybiore

Driving juz calkiem dobrze, daleko mi do jakiegos rajdowego kierowcy, ale daje rade

Najgorzej bylo na samym poczatku, bo spychalo mnie na prawa strone intuicyjnie, ale teraz moge to powiedziec - jezdzi sie latwiej niz po prawej!

gratuluje zdanego egzaminu!

faris > 05-07-2007, 19:28

Asienka a jeste? leworęczna ?

Czy praworęczna ?

I w sumie czemu jeździ się lepiej niż po prawej skoro biegi przy lewej ręce... ?

Bosz... jeszcze miesi?c i ja robię w Polsce prawko... już doczekać się nie mogę xD

Asienka > 06-07-2007, 12:12

Jestem praworeczna

Biegi sie banalnie zmienia lewa reka, a przy tym latwiej kierowac jedna reka - prawa jak sie te biegi zmienia. w Polsce to jak zmienialam biegi prawa to nie moglam prosto utrzymac kierownicy lewa reka prawie ze ;P

No po prostu latwiej jest, duzo ludzi tak mowi po tym jak probowali tu jezdzic.

A moze to po prostu kwestia przyzwyczajenia - ja nie zdazylam sie na dobre przyzwyczaic do jezdzenia w Polsce, bo nie jezdzilam duzo tam.

(-:MARZENA:-) > 07-07-2007, 12:54

no ja nie wiem czy bede tu prowadzic...mam straszne opory...marny ze mnie w Polsce kierowca co dopiero tu :/ ogolnie all goes well....wczoraj mialam day off, dzis day off, jutro day off...hehe kocham days off jednym slowem plany na dzis- nauka....co by to jutro nie robic NIC!!! i moc sie powloczyc z Czeszkami po okolicy...wogole to mialam wczoraj rozmowe z rodzicami i ku mojemu zaskoczeniu tata do mnie 'jak czujesz ze powinnas zostac do poczatku wrzesnia i jestes w stanie poswiecic wystarczajaca ilosc czasu na nauke to zostan....tylko sie ucz Slonko'-? tak wiec wracam do domu dzien przed pierwsza poprawka... czasu mam tu duzo...byle mnie chceci do nauki nie opuscily a bedzie good....wogole rodzice zmienili podejscie...jak nie wyjdzie to trudno...bylebys nie odpuscila i sie starala....jak nie ta uczelnia to inna i to mi sie podoba i dodaje ochoty do walki...heh...ale troche czasu im to zajelo zeby zozumiec....dzizys o ile moja sister bedzie miec latwiej w zyciu...ale ona inny charakter...nie da sobie dziewczyna w kasze napluc...nie to co ja...ma 9 lat a juz rzadzi

z mojego operskiego zycia...czy wspominalam juz ze kocham tu byc (?) jest po prostu idealnie... pracy nie ma duzo bo dzidzius jak na swoje 8 miesiecy jest bardzo dobrze wychowany...atmosfera jest super...z hostami dogadujemy sie idealnie...hihi wczoraj jak maly zasnal popilismy troszke..hehe bo jak to host mowi 'jest piatek jak tu mozna nie pic?' lol bylo wesolo...kolejna rzecz ktora mi sie podoba...idzie odczuc jak moj boyfriend is missing me...heh...w ciagu dnia kilka sms...wczoraj rozmawialismy na gg 2 razy (w sumie z 2h chyba)...a wieczorem wracam do pokoju a tu sms...'Dziobek co powiesz na krotkie gg?' eh niestety wyslany jakas godzine wczesniej wiec juz nie... chyba nigdy pobyt au pair nie dawal mi takiej radosci....wierze ze bedzie dobrze...i z egzaminami i innymi rzeczami pozdro dla wszystkich!!!1 :*

Asienka zorientuje sie jaki mamy adres dokladnie i wysle Ci priv najpozniej dzis wieczorem!!!

cos Yoanna sie nie oddzywa...wie ktos co u niej???

oliwka911gt > 07-07-2007, 19:46

asienka, ja tu lewa zawsze jezdze bo w prawej tel zawsze i klapanie :lol: auto automat ale prwa i tak zajeta zawsze, bo latwiej mi czy cd zmienic czy cos w torebce poszukac czy malemu podac czy na tel wisiec

Yoanna > 08-07-2007, 17:33

jestem, jestem ;D

mama byla u mnie przez tydzien wiec nie bylo mnie na necie. marzena, asik ja was kochane moje chce zobaczyc i to szybko :lol: robimy part2 heeheh ja jestem wolna w weekendy wiec tylko powiedzcie gdzie i kiedy i sie zjawie 8)

(-:MARZENA:-) > 09-07-2007, 13:03

co powiesz na weekend za 2 tygodnie??? w nastepny planujemy z Czeszkami uderzyc w inne miejsce...hihi wiec ten za 2 tygodnie moge zarezerwowac na Londyn what to you think Yoanna& Asienka???

Asienka > 09-07-2007, 15:13

Oliwka, to z Ciebie niezly rajdowiec juz pewnie jest ;P Tu w Anglii naprawde lapia za gadanie przez tel w czasie jazdy, wszyscy musza na hands-free gadac. W Stanach na to leja?

Marzena, juz pisalam Asi na flogu, ze ja jestem wolna dopiero w ostatni weekend lipca, bo dwa teraz mam zajete. Pasuje?

oliwka911gt > 09-07-2007, 17:31

sek w tym ze pozwalaja, czym bylam zdzwiona na maxa, a hostce - tej pierwszej - jak powiedzialam ze w PL masz mandat za takie cos to kazala mi sie w czolko puknac :roll: :?

asia, tu sa automaty, wiec nic nierobisz w tym aucie tylko kierownica krecic, zwalnasz i przyspieszasz, cala filozofia. a i tak ludzie jezdzic nieumieja :lol:

Yoanna > 09-07-2007, 19:31

eeeeee dziewczyny ale wy lipe robicie! myslalam ze w ten weekend sie spotkamy. asik mi na flogu napisala ze nie moze, no to myslalam ze chociaz marzena bedzie mogla, no ale gdzie tam.. ajjj zawiodlam sie na was :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia