• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

madzik2st > 06-02-2014, 16:07

Aloha Dziewczyny!
    Własnie kończę zbieranie dokumentów i mam nadzieję w przyszłym tygodniu umówić się z moją konsultantką   Chciałabym wyjechać po obronie licencjatu,, więc najlepiej w lipcu  Czy jest ktos może z Krakowa bądź okolic, kto wybiera się w podobnym terminie?
    wish me luck!

vanessa > 06-02-2014, 20:28

Witaj madzik2st Ja jestem z małopolski, do Krakowa mam jakieś 1,5 h Chciałabym wyjechać czerwiec - początek wrzesnia

agaaxd > 06-02-2014, 23:03

kazetka napisał(a):Trzymam kciuki za Twoją rozmowę W sumie to każda z nich czegoś nas nowego uczy, i pokazuje na co zwrócić uwagę. Będzie dobrze! Czekam na relację już po
    Ehh,... jestem właśnie po pierwszej rozmowie na Skype z rodzinką. Tzn. rozmawiałam z samą Host  Mamą i poważnie.. nie ma się czego bać. W momencie gdy się przywitałyśmy jakoś te nerwy ze mnie zeszły. Mama bardzo sympatyczna, rozmawiałam też trochę z ich obecną Au Pair. Ogólnie mam bardzo pozytywne odczucia wobec tej rozmowy I w sumie coraz bardziej przekonuję się do tej rodzinki. Zobaczymy jeszcze jak będzie po rozmowie z rodziną w komplecie, ale HM była pozytywnie nastawiona do mojej osoby, co w sumie motywuje i cieszy No nic. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja

Anjaa > 07-02-2014, 0:03

No widzisz?!
    fingers crossed then!

agaaxd > 07-02-2014, 0:11

Hah . Dzięki Anjaa ;*

Johnson > 07-02-2014, 1:23

agaaxd,

a gdzie rodzinka ?
    więcej szczegółów !!!!

Ja słuchajcie jestem tutaj 4ty, leci mi 5ty miesiąc , i zastanawiam się powoli co zrobić jak się mnie spytają czy chce przedłużyć...
    bo chce ale nie z nimi ;D

agaaxd > 07-02-2014, 1:48

Johnson napisał(a):agaaxd,

a gdzie rodzinka ?
    więcej szczegółów !!!!

Ja słuchajcie jestem tutaj 4ty, leci mi 5ty miesiąc , i zastanawiam się powoli co zrobić jak się mnie spytają czy chce przedłużyć...
    bo chce ale nie z nimi ;D
    Rodzinka z okolic Denver, 3 dzieci... tacy ..wydają się bardzo pozytywni Mamy się umówić właśnie na tą rozmowę, żeby były dzieci w domu i wtedy się zobacyz, ale jestem na tak  a co do Ciebie, to powiedz im wprost, że przedłużyć owszem, ale przy tym zmienić miasto/miejsce..

yamisouls > 07-02-2014, 2:03

Johnson możesz przeciągać w czasie i mówić, że się zastanawiasz jeszcze, albo tak jak mowi Aga, ze chcialbys zwiedzic inna czesc kraju. Prędzej czy później i tak będziesz musiał im powiedzieć. Oby to tylko nie popsulo waszych relacji bo jeszcze dużo czasu spedzicie razem :p

a czemu już nie chcesz z nimi?

Johnson > 07-02-2014, 6:44

tylko i wyłącznie dlatego ,że chciałbym wylądować na west coast

kurcze, kocham moich hostów i to będzie straszne
    no chyba ,że mi opłacą studia...to wteeedy
    hah

Baskah > 07-02-2014, 7:35

agaaxd! zalezalo mi bardzo na colorado! jaki pech ze na mnie ta rodzina nie trafila! ;( ile.bym dala aby tam byc! no nic.juz nie zmienie ta rodzinka mam nadzieje ze tez super bedzie!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia