-
-
Re: Au Pair 2014
madzik2st > 06-02-2014, 16:07
Aloha Dziewczyny!
Własnie kończę zbieranie dokumentów i mam nadzieję w przyszłym tygodniu umówić się z moją konsultantkąChciałabym wyjechać po obronie licencjatu,, więc najlepiej w lipcu Czy jest ktos może z Krakowa bądź okolic, kto wybiera się w podobnym terminie?
wish me luck! -
vanessa > 06-02-2014, 20:28
Witaj madzik2stJa jestem z małopolski, do Krakowa mam jakieś 1,5 h Chciałabym wyjechać czerwiec - początek wrzesnia -
agaaxd > 06-02-2014, 23:03
kazetka napisał(a):Trzymam kciuki za Twoją rozmowę
Ehh,... jestem właśnie po pierwszej rozmowie na Skype z rodzinką. Tzn. rozmawiałam z samą Host Mamą i poważnie.. nie ma się czego bać. W momencie gdy się przywitałyśmy jakoś te nerwy ze mnie zeszły. Mama bardzo sympatyczna, rozmawiałam też trochę z ich obecną Au Pair. Ogólnie mam bardzo pozytywne odczucia wobec tej rozmowyW sumie to każda z nich czegoś nas nowego uczy, i pokazuje na co zwrócić uwagę. Będzie dobrze! Czekam na relację już po I w sumie coraz bardziej przekonuję się do tej rodzinki. Zobaczymy jeszcze jak będzie po rozmowie z rodziną w komplecie, ale HM była pozytywnie nastawiona do mojej osoby, co w sumie motywuje i cieszy No nic. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja -
Anjaa > 07-02-2014, 0:03
No widzisz?!
fingers crossed then! -
agaaxd > 07-02-2014, 0:11
Hah . Dzięki Anjaa ;* -
Johnson > 07-02-2014, 1:23
agaaxd,
a gdzie rodzinka ?
więcej szczegółów !!!!
Ja słuchajcie jestem tutaj 4ty, leci mi 5ty miesiąc , i zastanawiam się powoli co zrobić jak się mnie spytają czy chce przedłużyć...
bo chceale nie z nimi ;D -
agaaxd > 07-02-2014, 1:48
Johnson napisał(a):agaaxd,
Rodzinka z okolic Denver, 3 dzieci... tacy ..wydają się bardzo pozytywni
a gdzie rodzinka ?
więcej szczegółów !!!!
Ja słuchajcie jestem tutaj 4ty, leci mi 5ty miesiąc , i zastanawiam się powoli co zrobić jak się mnie spytają czy chce przedłużyć...
bo chceale nie z nimi ;D Mamy się umówić właśnie na tą rozmowę, żeby były dzieci w domu i wtedy się zobacyz, ale jestem na tak a co do Ciebie, to powiedz im wprost, że przedłużyć owszem, ale przy tym zmienić miasto/miejsce.. -
yamisouls > 07-02-2014, 2:03
Johnson możesz przeciągać w czasie i mówić, że się zastanawiasz jeszcze, albo tak jak mowi Aga, ze chcialbys zwiedzic inna czesc kraju.Prędzej czy później i tak będziesz musiał im powiedzieć. Oby to tylko nie popsulo waszych relacji bo jeszcze dużo czasu spedzicie razem :p
a czemu już nie chcesz z nimi? -
Johnson > 07-02-2014, 6:44
tylko i wyłącznie dlatego ,że chciałbym wylądować na west coast
kurcze, kocham moich hostów i to będzie straszne
no chyba ,że mi opłacą studia...to wteeedy
hah -
Baskah > 07-02-2014, 7:35
agaaxd! zalezalo mi bardzo na colorado! jaki pech ze na mnie ta rodzina nie trafila! ;( ile.bym dala aby tam byc! no nic.juz nie zmienie ta rodzinka mam nadzieje ze tez super bedzie!