• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

Alexandraa > 02-05-2012, 15:55

Ja czekalam rowno 10 dni roboczych- tyle maja na to czasu w APiA i te dokumenty ida z biura w Londynie, nie wiem jak w innych agencjach.

MadameRose > 02-05-2012, 19:19

Czekam na dziewczyny, które latem zawitają do New Jersey. ;D

chica > 03-05-2012, 15:21

[quote name="MadameRose"]Czekam na dziewczyny, które latem zawitają do New Jersey. ;D[/quote]

Już nie mogę się doczekać! Chociaż po tym, co pisałaś na blogu miałam niezły kryzys... Głupol! :* Mam nadzieję, że już jest w porządku

MadameRose > 03-05-2012, 16:12

U mnie coraz lepiej, pierwszy kryzys chyba się skończył.

agniesia > 03-05-2012, 19:04

[quote name="chica"]
    [quote name="Cukrova"]
    [quote name="usaok"]Tylko szkoda, że nie z tego samego biura ;p[/quote]

Ja widze, ze naszczescie lece z tego samego co agniesia, co prawda chyba z innego miasta, ale spotkamy sie w hotelu ;D[/quote]

i ja, i ja [/quote]

może nawet nie w hotelu, tylko na przesiadce będę Was wypatrywać na lotnisku

dziewczyny, trzymajcie w środę kciuki! wyruszam do Warszawki po wizę

chica > 03-05-2012, 20:05

[quote name="MadameRose"]U mnie coraz lepiej, pierwszy kryzys chyba się skończył. [/quote]

To super! A nowa odsłona propagandy mi się bardzo podoba.

ayumi_ > 03-05-2012, 21:34

kurna, a do mnie się nikt nie zgłasza :/ już na serio tracę nadzieję ;(

rafcioo28 > 03-05-2012, 22:02

Pisze tutaj, bo najcześciej sie udzielam akurat w tym wątku.

Odbiegając od tematu, to chciałbym wszystkim tegorocznym maturzystom/maturzystkom życzyć szczęścia na jutrzejszej maturze. Mi sie tego szczęscia troche przyda, bo nie nawidze polskiego i nie wiem jak mi pojdzie to wypracowanie, pozostaje mi jedynie modlitwa o łatwy temat. Trzymam za was i za siebie kciuki.

Fajnie Wam, że niedługo po maturze wyjezdzacie, u mnie jak narazie bez zmian, no ale trudno. Juz zaczynam sie rozglądać za mieszkaniem na studia.

Ps. ayumi... nie martw sie, Ty wkoncu znajdziesz rodzinke

Jeszcze raz pozdrawiam i powodzenia

LadyWatson > 03-05-2012, 22:32

[quote name="ayumi_"]kurna, a do mnie się nikt nie zgłasza :/ już na serio tracę nadzieję ;([/quote]

NIE PRZEJMUJ SIĄ!!! Ja na swój pierwszy match w CC czekałam od połowy października do....8 marca. Z APiA było zdecydowanie szybciej, bo pierwszy match miałam mniej więcej po 3 tygodniach. Teraz też mam zastój. Nic nie rusza od mniej więcej 2-3 tygodni, poza tymi rodzinami, z którymi mam już kontakt. Tak więc, głowa do góry i sprawdzaj pocztę! Na Ciebie też czeka wymarzona rodzinka!!!:-)

http://www.kasia-in-america.blogspot.com

ayumi_ > 03-05-2012, 22:35

rafcio - powodzenia ;p ja w zeszłym roku siałam panikę, ale jak ja zdałam to Ty też zdasz ( mimo,że Cię nie znam hehe / zależy jak się uczysz ^^)

a co do rodzinki to masakra, lipiec się zbliża, a przecież później będzie trzeba masę rzeczy dogadywać i skąd później wziąść na to czas ?! a jeżeli nie wypali to przecież będę musiała zmienić plan życiowy, a chciałabym już wiedzieć co i jak :/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia