-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
MONIKA > 20-01-2006, 5:25
Oli ja Ci powiem, ze cos w tym jest, bo moja mama tez za kazdym razem jak jej mowilam, czy pisalam, ze bylam na zakupach i tu wymienialam zdobycze, oburzala, sie, ze moze powinnam zaczac oszczedzac, a nie ciagle zakupy. Po prostu przestalam jej mowic i tyle. Po co ma sie kobieta denerwowac, a przy okazji mnie.
Wlasnie wydalam 150 na stronie Victorii Secret. :lol: -
agulka > 20-01-2006, 5:36
aj ty mi nic nie mow.. wydalam majatek na niby przeceniony stanik od victorii... zamowilam online..wiec ciekawe, czy trafilam z numeracja :roll: poza tym sephora.. tam wydaje najwiecej ;(
oli, smialo ruszaj do malla.. a tam juz ozbaczysz co cie interesuje.. "drogie" sklepy maja przewazne dobre promocjezycze udanych zakupow -
martamaua > 20-01-2006, 12:44
Ale bym poszalala w VS, Sephory tez tu nie ma. Ale do drogerii nie mam zastrzezen.
Ale bulwers mam:
http://wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=5555
Jak sie kazdy wymiguje od odpowiedzialnosci to smiechu warte. Jak to wszystko mozna obrocic pieknie w slowa. Obluda na zywca, jestem zdegustowana.
A co do durnego pomyslu to niech jeszcze licza sie z % osob drobnych takich jak ja. Bo automatycznie traca klientki, ja jak sie widze w takim lustrze jak szkielet to zaraz mysle,ze musi byc cos nie tak, bo przeciez taka chuda nie bylam i ogolnie to mnie zraza do sklepu, bo ide, mierze numer ktory wydaje mi sie ok i jestem mega niezadowolona.
Ale otylosc niestety przewaza, o malych kobietkach nikt nie pomysli...
Ogolnie to ja sie kilka razy zorientowalam, ze jakies powykrzywiane te lustra sa. Ogladam sie we wlasnych i w sklepowych wygladam nienaturalnie, plus okropne swiatlo, przy ktorym widac wszystkie niedoskonalosci cery.
Nic tylko leciec do klepu. :?
A Reserved nigdy nie lubilam i nie wiem czym sie zachwycac.
Najlepsze jak wciskaja bezczelnie reklame w film.
Ogladal ktos Rh+ ?? Zenada... -
monica07 > 20-01-2006, 15:55
Reserved dalo ciala z tym komentarzem i najechaniem na konurencje, H&M tez lepsze nie bylo ...'usterka' :lol: -
oliwka911gt > 30-01-2006, 23:43
w tych molach, sklepach to mnie szlag trafi. wszytkowielgasne! nawet glupich majtekmkupic niemoge bo wielkie!!! znalazlam stringi w rozmiarze XXXL - na slonia chyba :lol: :lol: zostalo mi tylko ubieranie sie w klepach dla dzieci :? 8O :lol: jedna bluza ktora bylamdobra na mnie (XXS) i ladna znalazlam w dziale maternity :lol: z kumpela najpierw zucilysmy sie bo ladne, a potem zonk. ale i tak kupilysmy - niewidac tego a ladna jest.
8O 8O 8O
:? :? :?
:lol: :lol: :lol: -
Sol > 30-01-2006, 23:53
Ja to juz w ogole nie mam w czym chodzic!!!Nie bralam duzej ilosci ciuchow bo stwierdzilam ze i tak cos tutaj kupie bo przeciez przeceny i tak dalej, a tu na przecenach takie ciuchy daremne ze szok, zero nowych kolekcji, szok :!: W sumie mam jedne spodnie,sweterek i bluzke do lepszego uzytku, no poprostu wstyd :!: I z czym do ludzi :?: :?: :?: -
oliwka911gt > 31-01-2006, 0:00
zrobilam dokladniento samo i teraz zaluje!!! -
MONIKA > 02-02-2006, 19:21
Oli no co TY, toz to wstyd tak gadac. :lol:
Poszukaj online.
Ja wrocilam z wojazy a tu cztery paki w pokoiku na mnie czekaja. Karta do aparatu, torba i ladowarki do aparatu, i dwie paki z VS, Boze jak ja lubie otwierac paczki. :lol: -
oliwka911gt > 02-02-2006, 19:44
monia, nie lbie kupowac bez przymierzzania.
bo mam troche nie foremne cialko.
duza dupcia i bioderka
kazda rzecz musz eprzymierzyc a tu w rozmiarach sie nieoreintuje. a co bedzie jak mi sie niespodoba w realu albo bedzie nieteges?? -
monica07 > 02-02-2006, 20:35
oli co ty pieprzysz gdzie ty nieforemna? 8O :lol:
hollywoodzka obsjesja wszystkich ogarnia (nie powiem ze mnie nie). za duzo EntertainmentTV.