• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Maturalne au-pair - 2011

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Maturalne au-pair - 2011

• Maturalne au-pair - 2011
  • Re: Maturalne au-pair - 2011

Insula > 23-01-2011, 22:12

Myślę, że da radę zorganizować sobie czas w każdych warunkach przecież nie zaczęliśmy w Polsce chodzić na imprezy jak skończyliśmy 18lat przynajmniej nie ja. Fakt US to nie Polska, ale są też domówki, na koncerty wpuszczają od 18 lat(całe szczęście nie ma co ukrywać są ograniczenia, ale spójrz chociażby na historie efffce Ona jest niepełnoletnia

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=24&t=4846">viewtopic.php?f=24&t=4846</a><!-- l -->

szuszuvp > 23-01-2011, 22:16

karolinkaa77 moja znajoma była au pair od razu po maturze czyli nie miała 21 lat i z tego co mi mówiła to nie był dla niej żaden problem, spędziła w Stanach wspaniały rok mimo, że nie chodziła na imprezy. ale to też zależy od charakteru...ja wiem, że mi to nie będzie przeszkadzało że nie będę mogła chodzić na imprezy (chociaż bardzo lubię). po prostu mogę bez tego żyć i tyle. ale jak się uprę to coś na pewno wymyślę :) w każdym razie ja nawet nie pomyślałam o tym żeby przesunąć wyjazd ze względu na wiek. wydaje mi się że po maturze będzie najlepsza okazja żeby zrobić sobie roczną przerwę. tym bardziej, że jestem coraz bardziej niezdecydowana co do mojej przyszłości. może tam doznam jakiegoś olśnienia :P

kingulath > 23-01-2011, 23:45

miałam tak samo z tymi 21 latami, ale chodziło mi głównie o koncerty, bo to będzie chyba największy cel mojego pobytu, jak najwięcej koncertów, jak najwięcej muzyki... no i spektakl na broadwayu, choc chce się znaleźć w LA... mam nadzieję...

szkoda, że chyba nikt tu nie jedzie z CC ...??

prace maturalną z polskiego się bardzo boję, bo mam dość trudny temat, ale nie chce mi się już go zmieniać.

i do tego dzisiaj robiłam maturą rozszerzoną z angielskiego i chyba będę ją zdawać, bo poszło mi dość dobrze, jak na moje oczekiwania... czyli coś pozytywnego się dzieje w stronę matury... tak poza tym to jeszcze niemiecki i gegra rozszerzone...

karolinkaa77 > 23-01-2011, 23:50

matura to bzdura ;p Nie che mi się nawet o tmy myśleć ale chyba trzeba Ja zbieram na nowo motywacje a z tymi imprezami w sumie amcie racje tym abrdziej ,ze poczytalam troche wspomnien dziewczyn ,ktore wyjechaly przed 21 rokiem zycia i mozna jakos sobie poradzic i cos mozna wymyslic Ja planuje jechac w Proworku bo opinie na temat CC i Proworku sa praktycznie tak samo zroznicowane czesc osob abrdzo zadowolonych czesc abrdzo niezadowolonych a jednak Prowork oferuje duzo atrakcyjniejsze warunki finansowe tzn. duzo mniej się płaci ja musze tylko pozalatwic wszystko z rodzicami i mam andzeije ,ze uda mi się wyjechac we wrzesniu

Insula > 24-01-2011, 1:17

kingulath mam takie same plany jeśli chodzi o koncerty(rockowe) i spektakle

karolinkaa77 > 24-01-2011, 15:05

Koncerty bardzo kusząca opcja

Dziewczyny z jakich agencji bedziecie jechac ja ciagle sie wacham miedzy Gawo a Proworskiem a tak naprawde nie mam pojecia czemu bo z tego co wiem jest bardzo mala roznica miezy tymi biurami

Odebralam w koncu prawko !;d

karolinkaa77 > 24-01-2011, 22:00

Dziewczyny jest ktos ze Szczecina okolic tzn Poznan ,Gorzow np. bo ja osobiscie bylabm bardzo chetna na spotkanie

szuszuvp > 24-01-2011, 22:18

ja jestem z okolic Poznania :) i właśnie w Poznaniu bardzo chętnie bym się spotkała jeśli ktoś jeszcze byłby chętny :)

karolinkaa77 > 24-01-2011, 22:29

ja moge zawsze pojechac do Poznania a ,ze mam tam kolezanke wiec mi by pasowal praktycznie kazdy dzien w weekend a jak Wlkp ma ferie ?

szuszuvp > 24-01-2011, 23:11

zaczynamy za tydzień (tzn w sumie już od piątku :)). Mogłybyśmy spotkać się w jakiś weekend. jeszcze chyba anetaar była chętna na spotkanie w Poznaniu, więc możemy się zgadać i chociaż w 3 spotkać a może ktoś jeszcze się nawinie :)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia