-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
marco > 25-02-2012, 16:20
[quote name="bossowsky"]faktycznie, strasznie sie poplakalam.
glownie z powodu, ze istnieja ludzie ograniczeni umyslowo, ktorym wlasnie lepiej zostac w domu niz rozwijac sie i poznawac inne kultury ( czy to poprzez rozmowy, czy tez dopochwowo )[/quote]
Wyemigrowalem do Francji w wieku 13 lat z rodzicami (wiec nie pisz lepiej zostac w domu).Z pewnoscia wiecej swiata i kultor poznalem niz ty.W twoim mniemaniu poznawanie kultury to zaliczenie faceta z kazdego kraju w ktorym jestes.Tez jakis pomysl na poznawanie kultury,ja mam inny.
Nie zdziw sie jezeli w przyszlosci na twojego syna ktos powie ty skurwysynu,nie bedzie mogl zaprzeczyc,ze jest inaczej. -
bossowsky > 25-02-2012, 16:52
lub z kurwy córko
ps. to , ze wyemigrowales nie znaczy, ze nie jestes ograniczony z pogladami. -
blackcar > 25-02-2012, 18:09
Marco, idz gdzies poruchaj a nie siedzisz i czytasz fora au pairek hahahhaha
[quote name="KajaWroc"]hmm no ja wlasnie jestem z naszym rodakiem,ktorego poznalam na obczyznie hehe..kto by sie spodziewal 8)[/quote]
widzialam na fb , ale ciacho -
bossowsky > 25-02-2012, 20:21
[quote name="blackcar"]Marco, idz gdzies poruchaj a nie siedzisz i czytasz fora au pairek hahahhaha
ahahhahahahahhaha -
sikorkaxx > 25-02-2012, 21:07
niezla hisoria. A tak apropo zyjemy w 21 wieku i takei rzeczy sa na porzadku dziennym (:
Bossowsky, FRancuz to jest? -
bossowsky > 25-02-2012, 21:16
Francuz,
poza tym mysle , ze to czy kobieta czuje sie jak kurwa albo nia jest zalezy z kim poszla do lozka. jesli z takim typem jakim jest pseudo marco, ktory wypowiada sie jak porzadnie powinny sie dziewczyny zachowywac - pewnie puka nie jedna- to dziewczyna moze byc kurwa. ale jesli pojde do lozka z kims, bo tego chce i druga osoba tez( a do tego mnie szanuje w pewien sposob) to mozesz mnie nazywac jak chcesz, ale ja czuje sie z tym wspaniale -
sikorkaxx > 25-02-2012, 21:37
dobra odp
Czemu sie nie umawiam/ zbytnio nie chce sie umawiac z polskimi facetami, wiekszosc znich to gbury jak Marco lol. ( oczywiscie, nie wszyscy -
sikorkaxx > 25-02-2012, 21:41
wlasnie siedze akurat na zajeciach na Manhattanie (: jeszcze 10 min i moge zadzwonic do mojego misia)))
ale seryjnie - takie nudy dzisiaj ze hey! -
marco > 26-02-2012, 13:14
Zastanawiam sie jezeli kiedykolwiek sie ozenisz.Przed slubem musisz isc do spowiedzi(90% polakow katolicy,raczej tk robia).
Wiec i ty katoliczka,a jezeli nie ty to ktora kolwiek ktora robi podobie.
Mam bardzo konserwatywne poglady na ten temat,pomimo ze jest 21 wiek to nie znaczy ze trzeba zaliczyc faceta poniewaz przez 5 godzin byl bardzo czuly i dobry dla danej kobiety.
Tak to juz jest z kobietami obdarzasz taka czuloscia zainteresowaniem przez kilka godzin,no i osiaga zamierzony cel ciagnac kobiete do siebie.
Nie jedna tak robi nie ma co sie dziwic jak to sikoraxx napisala mamy 21 wiek. -
marco > 26-02-2012, 13:14
Zastanawiam sie jezeli kiedykolwiek sie ozenisz.Przed slubem musisz isc do spowiedzi(90% polakow katolicy,raczej tk robia).
Wiec i ty katoliczka,a jezeli nie ty to ktora kolwiek ktora robi podobie.
Mam bardzo konserwatywne poglady na ten temat,pomimo ze jest 21 wiek to nie znaczy ze trzeba zaliczyc faceta poniewaz przez 5 godzin byl bardzo czuly i dobry dla danej kobiety.
Tak to juz jest z kobietami obdarzasz taka czuloscia zainteresowaniem przez kilka godzin,no i osiaga zamierzony cel ciagnac kobiete do siebie.
Nie jedna tak robi nie ma co sie dziwic jak to sikoraxx napisala mamy 21 wiek.