• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

marco > 25-02-2012, 16:20

[quote name="bossowsky"]faktycznie, strasznie sie poplakalam.

glownie z powodu, ze istnieja ludzie ograniczeni umyslowo, ktorym wlasnie lepiej zostac w domu niz rozwijac sie i poznawac inne kultury ( czy to poprzez rozmowy, czy tez dopochwowo )[/quote]

Wyemigrowalem do Francji w wieku 13 lat z rodzicami (wiec nie pisz lepiej zostac w domu).Z pewnoscia wiecej swiata i kultor poznalem niz ty.W twoim mniemaniu poznawanie kultury to zaliczenie faceta z kazdego kraju w ktorym jestes.Tez jakis pomysl na poznawanie kultury ,ja mam inny.

Nie zdziw sie jezeli w przyszlosci na twojego syna ktos powie ty skurwysynu,nie bedzie mogl zaprzeczyc,ze jest inaczej.

bossowsky > 25-02-2012, 16:52

lub z kurwy córko

ps. to , ze wyemigrowales nie znaczy, ze nie jestes ograniczony z pogladami.

blackcar > 25-02-2012, 18:09

Marco, idz gdzies poruchaj a nie siedzisz i czytasz fora au pairek hahahhaha

[quote name="KajaWroc"]hmm no ja wlasnie jestem z naszym rodakiem,ktorego poznalam na obczyznie hehe..kto by sie spodziewal 8)[/quote]

widzialam na fb , ale ciacho

bossowsky > 25-02-2012, 20:21

[quote name="blackcar"]Marco, idz gdzies poruchaj a nie siedzisz i czytasz fora au pairek hahahhaha

ahahhahahahahhaha

sikorkaxx > 25-02-2012, 21:07

niezla hisoria. A tak apropo zyjemy w 21 wieku i takei rzeczy sa na porzadku dziennym (:

Bossowsky, FRancuz to jest?

bossowsky > 25-02-2012, 21:16

Francuz,

poza tym mysle , ze to czy kobieta czuje sie jak kurwa albo nia jest zalezy z kim poszla do lozka. jesli z takim typem jakim jest pseudo marco, ktory wypowiada sie jak porzadnie powinny sie dziewczyny zachowywac - pewnie puka nie jedna- to dziewczyna moze byc kurwa. ale jesli pojde do lozka z kims, bo tego chce i druga osoba tez( a do tego mnie szanuje w pewien sposob) to mozesz mnie nazywac jak chcesz, ale ja czuje sie z tym wspaniale

sikorkaxx > 25-02-2012, 21:37

dobra odp

Czemu sie nie umawiam/ zbytnio nie chce sie umawiac z polskimi facetami, wiekszosc znich to gbury jak Marco lol. ( oczywiscie, nie wszyscy

sikorkaxx > 25-02-2012, 21:41

wlasnie siedze akurat na zajeciach na Manhattanie (: jeszcze 10 min i moge zadzwonic do mojego misia )))

ale seryjnie - takie nudy dzisiaj ze hey!

marco > 26-02-2012, 13:14

Zastanawiam sie jezeli kiedykolwiek sie ozenisz.Przed slubem musisz isc do spowiedzi(90% polakow katolicy,raczej tk robia).

Wiec i ty katoliczka,a jezeli nie ty to ktora kolwiek ktora robi podobie.

Mam bardzo konserwatywne poglady na ten temat,pomimo ze jest 21 wiek to nie znaczy ze trzeba zaliczyc faceta poniewaz przez 5 godzin byl bardzo czuly i dobry dla danej kobiety.

Tak to juz jest z kobietami obdarzasz taka czuloscia zainteresowaniem przez kilka godzin,no i osiaga zamierzony cel ciagnac kobiete do siebie.

Nie jedna tak robi nie ma co sie dziwic jak to sikoraxx napisala mamy 21 wiek.

marco > 26-02-2012, 13:14

Zastanawiam sie jezeli kiedykolwiek sie ozenisz.Przed slubem musisz isc do spowiedzi(90% polakow katolicy,raczej tk robia).

Wiec i ty katoliczka,a jezeli nie ty to ktora kolwiek ktora robi podobie.

Mam bardzo konserwatywne poglady na ten temat,pomimo ze jest 21 wiek to nie znaczy ze trzeba zaliczyc faceta poniewaz przez 5 godzin byl bardzo czuly i dobry dla danej kobiety.

Tak to juz jest z kobietami obdarzasz taka czuloscia zainteresowaniem przez kilka godzin,no i osiaga zamierzony cel ciagnac kobiete do siebie.

Nie jedna tak robi nie ma co sie dziwic jak to sikoraxx napisala mamy 21 wiek.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia