-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Kajtka > 17-06-2010, 19:18
ja kupuje dla moich :
http://www.empik.com/poland-opracowanie-...,ksiazka-p
duże zdjęcia- piękne zdjęcia i troche tekstu po ang- nie za dużo)
a co śmieszne jak widze ksiazka z tyg na tydzien droższa...w kwietniu widziałam ja w empiku za 50 zł... ale ktoś mi ją ukradl... zamawiałam online tydzień temu i płace 55,49 zł [odbiór we wtorek] a teraz już jest za 56,49 -
ell > 17-06-2010, 19:22
mloda, ta książka też jest ciekawa http://merlin.pl/Polish-Cooking_Marzenn ... 82735.html , znalazłam ją na allegro taniej i chyba ją kupię, bo też mi wykupią jak Kajtce. Kajtka co zawozisz dzieciakom? -
Kajtka > 17-06-2010, 19:25
dzsiaj lookałam na puzzle
myślę, żeby kupić takie misiowate plecaczki+ puzzle + słodycze i moze cos do wlosów albo jakies kolorowanki
ogolnie jeszcze nie wiem -
ell > 17-06-2010, 19:27
kurczę, a ja sama nie wiem co dla moich, bo przecież są już duże. Chyba skończy się na mini przeglądzie polskich słodyczy :wink: -
Kajtka > 17-06-2010, 19:29
słodycze mamy dobre
ale ja myślę, ze takie maluchy się jeszcze z takiego prezentu ucieszą
aczkolwiek zoobaczymy
najgorsze, że muszę zrobić dwa w miarę podobne prezenty
Paweł mi pisał, że jego Hosci album rzucili w kąt praktycznie zaraz i sie kurzy haha ;D
mam nadzieje ze moja hostka chociaż przejrzy - niby ma polska krew w sobie -
ell > 17-06-2010, 19:33
haha...czyli nie ma co się wysilać, ale wiadomo - pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz :mrgreen: -
Kajtka > 17-06-2010, 19:37
otóż to
a mi kurcze zniknęły aukcje na allegro z plecaczkami cholerka :p
drogich nie będę kupowała -
izabela_ > 17-06-2010, 21:27
a macie może jakiś pomysł dla chłopca 9-letniego, który zaczął się uczyć nauki na pianinie? a wiem jeszcze, że wraz z siostrą ( 4 latka) lubią konie.. no ale przecież nie kupię im jakiś tandetnych figurek koników czy coś
myślę, że z dorosłymi będzie prościejwiem, że on gustuję w alkoholach, więc już jeden problem z głowy - gorzej jeśli chodzi o bagaż.. bo to do Szwajcarii, a tam na ciuchy mnie stać nie będzie jak w Anglii -
ell > 18-06-2010, 10:32
to może puzzle albo maskotki? -
mloda > 18-06-2010, 18:17
Ell ta z empiku jakos bardziej mi sie podoba... Dzis ja zamowie, bo pozniej nie bede miala czasu zeby jechac i szukac.
Izabela skoro lubi konie, to moze jakis fajny album ze zjdjeciami.