-
-
Re: Summer au pair
arsenalfan26 > 06-05-2011, 17:50
ja już nie mam siły. na 4 stronach poświęconych szukaniu rodzin jestem zarejestrowana. na każdej z nich wysłałam "massage" lub dałam do "favourites" ok 50-70 rodzin. jak na razie 4 odmowy. ja nie wiem co ja mam robić, w tej sytuacji to ja nawet na Madagaskar mogę jechać jako au pair. na prawdę, teraz to szukam czegokolwiek już. :oops:
rosario-wysłałam maila do tej rodziny, tak jak ci napisałam i nic ;/ -
dosiunia > 06-05-2011, 18:05
alex - musisz ich wyczuć albo spytac czy masz bookować czy jeszcze chce z toba pogadac, albo choc popisac na skajpie i fajnie, bo ja mam 30 min do dublina i jeszcze jedna polka au pair tez jest w Dublinnie! -
alexandra085 > 06-05-2011, 18:55
aa sluchajcie, na pewno przede mna jeszcze rozmowy zanim zapadnie decyzja. I teraz sama nie wiem czy oddzywac sie, czy poczekac. Aby nie mysleli ze jakas wielka dama jestem, zwlaszcza po tamtym mailu :lol:
fajnie by bylo byc w Dublinie ale jeszcze daleko mi od takich mysli he he. -
rosario > 06-05-2011, 19:20
[quote name="arsenalfan26"]
rosario-wysłałam maila do tej rodziny, tak jak ci napisałam i nic ;/[/quote]
dziwne.. moze jeszcze odpisze, bo kiedy jej zaproponowałam ciebie, to odpisała tak :
Hello,
thank you for your information, could you speak with your friend?
Really I´m interested
Waiting your response.
wiec moze po prostu jeszcze nie zdazyla sie odezwac. ja do niej moge tez napisac dzisiaj jeszcze cos w stylu, czy sie odezwalas i czy jej 'pasujesz' , zobaczymy czy cos odpowie. co ty na to? -
arsenalfan26 > 06-05-2011, 19:34
[quote name="rosario"]
wiec moze po prostu jeszcze nie zdazyla sie odezwac. ja do niej moge tez napisac dzisiaj jeszcze cos w stylu, czy sie odezwalas i czy jej 'pasujesz' , zobaczymy czy cos odpowie. co ty na to?[/quote]
jestem za. może po prostu coś jej nie odpowiada, w tym co jej napisałam. chociaż wydaje mi się, że było super :mrgreen: a może po prostu nie miała czasu się odezwać. -
rosario > 06-05-2011, 21:54
mozliwe, ze wlasnie zajeta byla. w koncu ma male dziecko, pracuje itd. moze nawet sama nie przeczytala tego? nie wiem, ale chyba gdybys sie jej 'nie spodobala' to pewnie napisalaby chociaz, ze jej nie pasujesz. w kazdym badz razie, ja jej wyslalam jakis czas temu maila z zapytaniem, tak jak mowilam -
alexandra085 > 07-05-2011, 16:49
hey Wam, w szkole dzis nam powiedzieli ze przesuwaja zjazdy i sesja egzaminacyjna jest nie 2/3lipca i 16/17lipca, ale 25/26 czerwca oraz 2/3 lipca!!!!!! czyli od 4 moge jechacale sie ciesze....moze teraz cos znajde! -
Aisling > 07-05-2011, 16:56
Oo to super, od razu inaczej!
Pozmieniaj wszędzie daty koniecznie i szukaj dalej -
rosario > 07-05-2011, 17:38
o, swietnie!!
no od czwartego lipca na pewno bedzie o wiele latwiej niz od polowy!! super! mysle, ze to ci sporo ulatwi ;D -
alexandra085 > 07-05-2011, 21:52
irish rodzina sie nie oddzywa od rozmowy, myslicie ze powinnam sie odezwaC? chyba moge napsiac luznego maila...tylko nie wiem co ...