-
-
Re: Mam matching ;D
kamildzianka > 10-06-2009, 0:24
Oni CHCA byc poukladani, ustalaja zasady juz na poczatku. A potem wychodzi szydlo z worka: maz jest zepchniety z zycia domowego, matka nie opiekuje sie dziecmi, dzieci zra niezdrowe jedzenie i ogladaja tv. Wszyscy niby pisza, jakie to u nich zasady, ze godzina policyjna, itd. Bo chca, zeby operka wiedziala juz z gory, ze hosci rzadza w domu, a operka ma sie sluchac. A potem moze zupelnie inaczej. -
kamildzianka > 10-06-2009, 0:25
Sorry, z tymi dwiema operkami cos mi sie popierdolilo, zle przeczytalam. Myslalam, ze ta rodzinka z godzina policyjna ma miec dwie operki. -
marlenao > 10-06-2009, 0:26
to w atkim razie mi sie tej poebao bo myslalam ze chodzi o tych z chicago, bot o byla jedyna oferta gdzie rodzina potrzebowala 2 operki -
agulka > 10-06-2009, 0:29
ja jestem stanowcza - pracujace soboty i matka w domu = nie, dziekuje. -
thebee > 10-06-2009, 0:33
Tak, bo to ta z chicag chce mieć 2... ale dajcie spokój,dzieci się uczą w domu, więc hosta jest tez cały czas... beznadzieja. -
monita > 10-06-2009, 0:42
no i w sobotę 10 h bo sprawdziłam w harmonogramie... :/nie wiem kiedy miała bym znaleźć czas na te kursy albo cokolwiek,,,,a poza tym ta kobieta ma narąbane na punkcie wyglądu zewnętrznego...takie odniosłam wrażenie....i co następną rodzinę muszę spławić... ojjj nie mam szczęścia na razie...chociaż się szybko pojawiają na moim profilu.. -
agulka > 10-06-2009, 0:43
OMG! to wiadomo, ze nie. trzeba byc cierpliwym, na pewno sie cos znajdzie -
kamildzianka > 10-06-2009, 0:43
Ja sobie dalam spokoj z praca z dziecmi, dzisiaj skladam aplikacje do piekarni - Panera Bread. Pierdole dzieci, hostow, ich problemy. Wole mieszac chleb i nie zmuszac sie do usmiechow. -
monita > 10-06-2009, 0:48
heh dzięki agulka...to mój pierwszy wyjazd na au-pair i jakoś nie do końca wiem jak się za to zabrać...jak będę miała coś nowego to na pewno napisze.... -
agulka > 10-06-2009, 0:54
trzymam kciuki, daj znac jak sie znajdzie rodzinka
Kamila - rowniez powodzenia. A swoja droga narobilas mi smaka. Ja kocham zupy z Panera Bread. Cebulowa podana w misce z chlebaMniam mniam