-
-
Re: ...::: CALIFORNICATION BY PAWEÅ :::...
Johnson > 28-11-2010, 20:15
aniolku ^^
aniołki nie przeklinają!
Nie chcesz się "***" to do widzenia
to jest zdanie Pawła i za przeproszeniem masz *** do gadania co on mówi!
Ja też uważam ,że Polacy sami sobie zapracowali na taką opinię.
Teraz powoli odrabiamy stracony wizerunek ale myślę ,że jeszcze potrwa to dłuuuugo
także heh
ahh i jeżeli sama ich nazywasz "tępakami" to popatrz co sobą reprezentujesz?! Wróć do Polski i lepiej nie mów swojego zdania cudzoziemcom ,żeby znowu nie pokazać jaki to polak jest wspaniały! -
aniolek > 28-11-2010, 20:27
[quote name="Johnson"]aniolku ^^
aniołki nie przeklinają!
Teraz powoli odrabiamy stracony wizerunek ale myślę ,że jeszcze potrwa to dłuuuugo
także heh
ahh i jeżeli sama ich nazywasz "tępakami" to popatrz co sobą reprezentujesz?! Wróć do Polski i lepiej nie mów swojego zdania cudzoziemcom ,żeby znowu nie pokazać jaki to polak jest wspaniały![/quote]
moze lepiej ty sie zastanow... -
Johnson > 29-11-2010, 18:46
nad ? -
sikorkaxx > 29-11-2010, 23:31
"masz *** do gadania co on mówi!" - mysle ze to chamskie zdanie moglbys ujac w nieco normalnie brzmaica wypowiedz
aha i nie zgodze sie ze MY powoli sobie probojemy poprawic stracony wizerunek..wybacz ale w jakim swiecie ty zyjesz piszac takie rzeczy..sa ludzie i podludzie, w kazdej nacji !
zawsze bedzie o nas taka opinia jaka jest, ogolnie. Oczywiscie sa osoby ktore nas umieja reprezentowac ! i odwrotnie
jak polaku sie powie np o rumunach to od razu bałuszą glowe ze to cyganie itd ! ze kradna ! itd ! i taka opinai bedzie zawsze ! jak ktos jhest oczytany to wie ze rumuni a cyganie to dwie rozne rzeczy..ale wiekszosc ludzi kieruje sie glupota i madrascia innych... -
aniolek > 30-11-2010, 0:18
[quote name="sikorkaxx"]"masz *** do gadania co on mówi!" - mysle ze to chamskie zdanie moglbys ujac w nieco normalnie brzmaica wypowiedz
aha i nie zgodze sie ze MY powoli sobie probojemy poprawic stracony wizerunek..wybacz ale w jakim swiecie ty zyjesz piszac takie rzeczy..sa ludzie i podludzie, w kazdej nacji !
zawsze bedzie o nas taka opinia jaka jest, ogolnie. Oczywiscie sa osoby ktore nas umieja reprezentowac ! i odwrotnie
jak polaku sie powie np o rumunach to od razu bałuszą glowe ze to cyganie itd ! ze kradna ! itd ! i taka opinai bedzie zawsze ! jak ktos jhest oczytany to wie ze rumuni a cyganie to dwie rozne rzeczy..ale wiekszosc ludzi kieruje sie glupota i madrascia innych...[/quote]
otoz to -
Johnson > 30-11-2010, 23:43
sikorkaxx
wiem ,że mogłem ale chamski język bardziej trafia
niestety nie zgodzę się z Tobą odnośnie opinii która ZAWSZE będzie taka sama.
Polacy są coraz bardziej wykształceni, coraz bardziej szanowani za granicą także opinia na nasz temat się zmienia. I żyje właśnie w takim świecie, gdzie wielu ludzi zmieniło zdanie na temat polaków.
Nie znam żadnego rumuna więc nie mogę się wypowiedzieć, aczkolwiek ich język jest piękny
aniolek,
teraz sie zgadzasz z opinią sikorki ,że ludzie mają o nas takie zdanie
a 2 posty wcześniej wyzywałaś ich od tępaków ,że tak mogą pomyśleć
heh
nc -
Yoanna > 01-12-2010, 1:39
ja od siebie dodam, ze aniolek rowniez uzyl slowa niecenzuralnego, ktore na forum pojawic sie nie powinno. johnson potem tez podtrzymal 'poziom' (ale za to synek wiesz, ze szlaban bedzie :wink: ) co nie bylo za fajne. uwazajcie co piszecie bo to swiadczy o was.
a co do polakow to faktycznie trzeba czasu zeby opinia o nas sie zmienila, a zmieni sie wylacznie dzieki takim ludziom jak ja, jak wy. moi znajomi studiuja, chca cos w zyciu osiagnac, ciezko pracuja. pokazuja swiatu, ze polacy nie sa tacy zli! no i dodam, ze np u mnie w pracy spotykam sie z samymi dobrymi opiniami o polakach. ale wiem, ze nie kazdy tak dobrze o nas mysli. moze z czasem to sie zmieni ale to od nas zalezy. bo czasami widze polakow i wstyd mi za nich strasznie... -
aniolek > 01-12-2010, 5:05
[quote name="Yoanna"]ja od siebie dodam, ze aniolek rowniez uzyl slowa niecenzuralnego, ktore na forum pojawic sie nie powinno. johnson potem tez podtrzymal 'poziom' (ale za to synek wiesz, ze szlaban bedzie :wink: ) co nie bylo za fajne. uwazajcie co piszecie bo to swiadczy o was.
a co do polakow to faktycznie trzeba czasu zeby opinia o nas sie zmienila, a zmieni sie wylacznie dzieki takim ludziom jak ja, jak wy. moi znajomi studiuja, chca cos w zyciu osiagnac, ciezko pracuja. pokazuja swiatu, ze polacy nie sa tacy zli! no i dodam, ze np u mnie w pracy spotykam sie z samymi dobrymi opiniami o polakach. ale wiem, ze nie kazdy tak dobrze o nas mysli. moze z czasem to sie zmieni ale to od nas zalezy. bo czasami widze polakow i wstyd mi za nich strasznie...[/quote]
tak tak tylko ze ja napisalam ze mnie *** a ten pan Johanson :
także heh
ahh i jeżeli sama ich nazywasz "tępakami" to popatrz co sobą reprezentujesz?! Wróć do Polski i lepiej nie mów swojego zdania cudzoziemcom ,żeby znowu nie pokazać jaki to polak jest wspaniały!
no bez przesady...
ps nie chcialo mi sie tego komentowac wczesniej co by niewygladalo ze sie bronie ale w sumie to mam to gdzies -
sikorkaxx > 01-12-2010, 9:48
no ja tez uwazam ze Johnson przegiol z swoim jezykiem szczegolnie ze jest facetem i odniosl sie tak do dziewczyny. Zdania nie zmienie. nieladnie i tyle !
a co do opini polakow i tak nadal sie nie zgodze ze sobie ta opinie odbodujemy, bo jednak nad inteligencją przeważa tępsza część, rozejrzyjcie sie wokolo i porownajciemnie sie juz nawet nie chce bo stracilam nadzieje lol.
sa ludzie i podludzie... -
Johnson > 01-12-2010, 20:21
Nie chciało CI się bronić bo wiesz ,że nie masz racji w tym momencie
Uważasz ,że ludzie mają takie zdanie o nas bezpodstawnie a sama wyjeżdzasz z tekstami rasistowskimi
Sikorko , przepraszam za mój jakże wulgarny język
Yoanna tylko nie szlabanbłaaagam nie
btw. lece chyba do Liverpoolu na sylwka
Sikorko
wydaje mi się ,że powoli wypieramy tych "głupich" i pokazujemy światu nas jako ludzi mądrych oczytanych i takich którzy sobie poradzą wszędzie... chociażby Wy aupairki dajecie świetny przykład innym narodom ,że jesteśmy silni i potrafimy wiele.