• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

PawelAuPair > 08-01-2010, 0:23

Dokładnie tak, chodzi o języki, które jako tako znasz

PolarLights > 08-01-2010, 0:58

Czyli nie liczy się to ze uczyłam się 3 lata francuskiego ale wydukam 2 slowa?

Kajtka > 08-01-2010, 1:04

raczej nie, aczkolwiek niech Ci to ktoś jeszcze potwierdzi

karolinka > 08-01-2010, 1:30

hmm wydaje mi sie, ze to chyba nie bylo by wporzadku, gdybys zaznaczyla, ze znasz francuski i pojechalabys do rodziny, ktora wymaga tego od operki, a potem byc nic nie umiala powiedziec..

PolarLights > 08-01-2010, 12:13

i o to właśnie mi chodzi Karolinka !

To że nie fair to swoją drogą.. ale zapadłabym sie pod ziemię gdyby zaistaniała sytuacja , że musialabym cokolwiek powiedzieć

Kajtka > 12-01-2010, 1:53

hmmm

tak się zastanawiam, a ktoś moze zna odpowiedz

zatem pytanie do dziewczyn które przechodziły etap matchingu.

Czy za każdym razem po odrzuceniu się z rodzinką muszę powiadomić o tym biuro w USA ??

Bo znów miałam akcje, że rodzinki juz nie było, a teraz znów się pojawiłą -.-

Kajtka > 12-01-2010, 1:53

[quote name="Kajtka"]hmmm

tak się zastanawiam, a ktoś moze zna odpowiedz

zatem pytanie do dziewczyn które przechodziły etap matchingu.

Czy za każdym razem po odrzuceniu się z rodzinką muszę powiadomić o tym biuro w USA ??

Bo znów miałam akcje, że rodzinki juz nie było, a teraz znów się pojawiłą -.- [/quote]

yyyyyyyyyyyyyyyyy. pytanie aktualne

choć rodzinka po ok 10 min znikneła ponownie :lol:

PawelAuPair > 13-01-2010, 21:29

Nie tylko do dziewczyn, pytanie...

Nie musisz powiadamiać biura w USA bo przecież oni ładują Ci rodzinę na profil i tak samo oni ją Ci z profilu zabierają.

Jeżeli jesteś ciekawa dlaczego dana rodzina zniknęła z profilu możesz skontaktować się z biurem w Warszawie - powinni Ci powiedzieć.

Ja zawsze dzwoniłem lub pisałem emaila z prośbą o wyjaśnienie dlaczego dana rodzina zniknęła z mojego profilu.

Kajtka > 13-01-2010, 22:07

ano wybacz za generalizowanie Pawle

Ano no tak, a wiesz może co może być przyczyną tego że mając rodzinkę w profilu nie widzę ani ich aplikacji ani listu ? [ tylko przy pierwszym matchu miałam wszystko. ]

dominikan@ > 14-01-2010, 2:12

Kajtka to jest tak że jeśli ty odrzucasz to moja agencja wymagała podanie przyczyny odrzucenia rodziny. Jesli znikła Ci ich aplikacja to prawdopodobnie nie są juz zainteresowani. To jest tak że rodzina która pojawia ci sie w profilu dopiero przegląda twoją aplikacje więc szanse ze na Ciebie się zdecydują są 50 na 50. Ja bym powiedziała że w 80% jesli znikają z twojego konta to ze nie są już tobą zainteresowanie jednakże zdazają się czasem poroblemy z systemem że ich "wywali" z twojego konta i mogą wrócić np: na następny dzień. Jesli oni znikają to agencji nie musisz informowac.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia