-
-
Re: wybory rodzinek...
Yoanna > 23-04-2008, 22:32
a za opieke nad kotem zaplaca? jesli tak to spoko:wink: do amersham dojezdza metro wiec polaczenie z londynem jest ok
ogolnie wszystkie rodzinki wydaja sie w miare w porzadku. mailuj dalej, dowiedz sie jak najwiecej. i od ciebie zalezy czy wolisz uk czy italie, to chyba podstawowe pytanie...
a w ogole to...... wszyscy tak prosicie o rady ze az mi tez sie zachcialo wyjechac na au pair. a nie moge bo jestem. hehehhe :lol: -
Vorissa > 24-04-2008, 11:54
chyba ta 3 rodzinka ok...
ja zaznaczyłam w profilu, że potrzebuję wolnego w sierpniu i kilka rodzinek się odezwało - jedna rodzinka z Niemiec - potrzebuja kogo? do sierpnia bo w sierpniu chc? sami ejchać na wakacje bez au pair, no mi to odpowiada
ale na razie jeszcze z 2 innymi mailuje, zobacze co z tego wyjdzie... -
Vorissa > 24-04-2008, 11:54
chyba ta 3 rodzinka ok...
ja zaznaczyłam w profilu, że potrzebuję wolnego w sierpniu i kilka rodzinek się odezwało - jedna rodzinka z Niemiec - potrzebuja kogo? do sierpnia bo w sierpniu chc? sami ejchać na wakacje bez au pair, no mi to odpowiada
ale na razie jeszcze z 2 innymi mailuje, zobacze co z tego wyjdzie... -
Yoanna > 24-04-2008, 12:08
widzisz ;D
jak ja bylam w stanie znalezc rodzinke na 3 tyg (i mi to odpowiadalo i rodzince!) to i ty znajdziesz cos odpowiedniego -
Yoanna > 24-04-2008, 12:08
widzisz ;D
jak ja bylam w stanie znalezc rodzinke na 3 tyg (i mi to odpowiadalo i rodzince!) to i ty znajdziesz cos odpowiedniego -
Ninka Jones > 24-04-2008, 13:22
Kasior mi sie ta pierwsza podoba. -
Ninka Jones > 24-04-2008, 13:22
Kasior mi sie ta pierwsza podoba. -
idril > 24-04-2008, 14:16
a nie mowilysmy?!
najpierw trzeba wyjasnic, zaznaczyc w profilu, powiedziec a dopiwero pozniej szukac dziury w calym -
idril > 24-04-2008, 14:16
a nie mowilysmy?!
najpierw trzeba wyjasnic, zaznaczyc w profilu, powiedziec a dopiwero pozniej szukac dziury w calym -
Yoanna > 24-04-2008, 18:47
ninka pierwsza ze wzgledu na amersham? :lol: (blisko watford!)