• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

idril > 22-05-2008, 20:10

no i fajnie to tylkko miesiac wiec jakbys znow na dziwnych ludzi trafila to nie bedzie problemu!

ale ja nic nie mowie juz zeby nie na krakac!

powodzeniai pisz czesciej!

Grizzly > 22-05-2008, 23:37

heh.. tak samo pomy?lałam, że je?li to znow jaka? stuknięta samotna matka to i tak tylko miesi?c, da sie wytrzymać

Grizzly > 22-05-2008, 23:37

heh.. tak samo pomy?lałam, że je?li to znow jaka? stuknięta samotna matka to i tak tylko miesi?c, da sie wytrzymać

Ninka Jones > 23-05-2008, 0:42

Karolina ale wysoka jestes :lol:

i Ty rocznik '90 jestes? matko ja to sie pogubilam zupelnie

Ninka Jones > 23-05-2008, 0:42

Karolina ale wysoka jestes :lol:

i Ty rocznik '90 jestes? matko ja to sie pogubilam zupelnie

Kierlajn > 23-05-2008, 13:04

Hehe ja to samo, pomyslalam sobie...jak bedzie zle i beda mnie wykorzystywac czy cos to tylko miesiac, wiec sie przezyje Choc jakos mam wrazenie, tak czuję, że będzie dobrze i okaz? się wporz?dku.

Tak jest, mam 177;p urodzilam sie 22.01.1990roku Au pair bede juz drugi raz...

myslalam ze takie doswiaczenie przyda mi sie w wyborze nowej rodziny a tu wlasciwie bez zmian... Jeszcze chcialam prawko zrobic przed wyjazdem ale nie dam rady, wiec zrobie jak wroce. Jak narazie sie ucze.

A tak w ogole to znalazlam tez rodzine na za rok, po maturze, rowniez z Niemiec w okolicach Karlsruhe. Zobaczymy jak to sie potoczy. Tam tez bym chciala pojechac(szczegolnie dlatego, ze Szwajcaria blisko , rodzina rowniez wydaje sie fajna.

No ale jak narazie to chyba jeszcze mojej dawnej historii nie skonczyłam ;P no ale zycie toczy się dalej, obiecuję, ze tu będę czę?ciej wpadac i mam nadzieje ze rodzinka ma dostep do neta;p bo o tym nie pisala...

A samotna matka ma fajnego syna(on ma 15lat) i sama tez wydaje sie fajna bo sluchaja rocka i reggae i kochaja muzyke, wiec jestem przeszczesliwa ;] I pisala mi ze szkoda ze nie moge weekend wczesniej przyjechac(znaczy jakby nie patrzec jutro) bo jest fajny koncert...

bu

a ja chcialabym bardzo, ale w szkole jeszcze cisna...

Kierlajn > 23-05-2008, 13:04

Hehe ja to samo, pomyslalam sobie...jak bedzie zle i beda mnie wykorzystywac czy cos to tylko miesiac, wiec sie przezyje Choc jakos mam wrazenie, tak czuję, że będzie dobrze i okaz? się wporz?dku.

Tak jest, mam 177;p urodzilam sie 22.01.1990roku Au pair bede juz drugi raz...

myslalam ze takie doswiaczenie przyda mi sie w wyborze nowej rodziny a tu wlasciwie bez zmian... Jeszcze chcialam prawko zrobic przed wyjazdem ale nie dam rady, wiec zrobie jak wroce. Jak narazie sie ucze.

A tak w ogole to znalazlam tez rodzine na za rok, po maturze, rowniez z Niemiec w okolicach Karlsruhe. Zobaczymy jak to sie potoczy. Tam tez bym chciala pojechac(szczegolnie dlatego, ze Szwajcaria blisko , rodzina rowniez wydaje sie fajna.

No ale jak narazie to chyba jeszcze mojej dawnej historii nie skonczyłam ;P no ale zycie toczy się dalej, obiecuję, ze tu będę czę?ciej wpadac i mam nadzieje ze rodzinka ma dostep do neta;p bo o tym nie pisala...

A samotna matka ma fajnego syna(on ma 15lat) i sama tez wydaje sie fajna bo sluchaja rocka i reggae i kochaja muzyke, wiec jestem przeszczesliwa ;] I pisala mi ze szkoda ze nie moge weekend wczesniej przyjechac(znaczy jakby nie patrzec jutro) bo jest fajny koncert...

bu

a ja chcialabym bardzo, ale w szkole jeszcze cisna...

Ninka Jones > 23-05-2008, 14:08

wiesz ze ja bym dala sobie reke uciac ze jestes z mojego rocznika...

Ninka Jones > 23-05-2008, 14:08

wiesz ze ja bym dala sobie reke uciac ze jestes z mojego rocznika...

WAMPIREK > 23-05-2008, 16:33

No młodziutka jeste? Albo ja taka stara

Wysokie dziewczyny s? sexy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia