-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
Mlody > 11-05-2005, 19:35
oliwka - szare mydelko przez pare dni ;-) i zero innych swinstw -
Emm > 11-05-2005, 19:50
od czego ten liszaj?
ja polecam mleczko tolerance extreme avene albo physiogel firmy stiefel.
Wreszcie moja buzka zaczyna przypominac ideal -
martamaua > 11-05-2005, 19:59
8O To ty faktycznie masz przerabane 8O Jakbym miala alergie na jedzenie to kula w lebZagrzybiony organizm o jeju.... :?
A o tym kumulujacym sie stresie to slyszalam gdzies.Nawet z moja kuzynka jak kiedys robilysmy sobie masaze to lopatki nazywala stresowce i fakt tam boli najbardziej.Chcialabym sie swoja droga przejsc do masazysty swietnie by bylo.Swojego czasu wlasnie z kuzynkami sobie robilysmy zabiegi i pisanie po plecach(uwielbiaaaaaam!!).Ale kieeedy to bylo.Fajne czasy... -
Emm > 11-05-2005, 22:21
tez uwielbialam pisanie po plecach, ale jeszcze bardziej rysowanie i zgadywanie.
Najlepsze jest to, ze mam alergie na pszenice.Musze odstawic wszystko, co zawiera make.
O innych alergiach juz nawet nie wspominam , bo sie zdoluje tylko.
Jest tu na forum ktos na diecie bezglutenowej? -
Ally > 11-05-2005, 22:35
Emm może i s? tutaj alergicy.
A jak Ci się objawia ta alergia?? Zaczerwienienia, spuchnięcia czy co? Maila dostałam, mamie zło?ć przeszła, bo na razie zaczełam się pojawiać w kuchni nie tylko po to żeby co? zje?ć i staram się trochę oderwać od komputera, ale te forum uzależnia.
Ty to biedna jeste?, Jeju jak ja Ci współczuję. Je?li chodzi o t? alergię na m?kę to nie możesz już je?ć chleba?? Nie gadaj. Boshe jak mi Ciebie szkoda -
martamaua > 11-05-2005, 22:38
No ja pisanie i zgadywanie
Kurcze wez nie mow,niedlugo to w takim namiocie pod tlenem bedziesz siedziecI suplementy zazywac.Ehh skad ci sie tyle tego wzielo?? -
Emm > 12-05-2005, 10:38
wlasciwie to nie wiem do jakiej alergii sa jakie objawy, bo mam 4 silne alergie i objawy moga byc do kazdej podobne ( tym bardziej, ze pozostale 3 to alergia na kurz, kota i pylli drzew, wiec kichanie jest mozliwe przy kazdej). tak samo wysypka na twarzy, jakies plamy rumieniowate-tez moga wystapic przy kazdej. Jedyny sposob, zeby sie dowiedziec, ktore dopasowac do czego to eliminowanie poszczegolnych alergenow, ale u mnie jest to niemozliwe, bo jak najszybciej musze odstawic wszystkie cztery (ciekawe jak to zrobie z pylkami).
Tak, musze odstawic wszystko, co zawiera make, czyli jasny chleb, makarony, ciasta, pizze itd.Zyc nie umierac
A zeby nie bylo za wesolo to dodam, ze jestem tez uczulona na mleko, na szczescie nie tak bardzo, jak na pszenice, ale i tak lekarz kazal odstawic nabial.
Buhahaha, no nie moge. Ale ja mam przerabane.
Ale pocieszam sie, ze nabialu nie lubie i ogolnie jem niezbyt czesto.Ale-jak sie okazalo-mleko wystepuje w takich produktach, o jakich nawet nie snilam, ze moze tam byc.
Podsumowujac-zero nabialu, wyrobow z maki i slodyczy( bo grzyb). -
martamaua > 12-05-2005, 10:53
Nic tylko wlezc do trumny i sie zakopac...To co ty bedziesz jadla... -
Emm > 12-05-2005, 15:08
A dzis moja siostra byla u alergologa, oto, na co jest uczulona:kurz, pylki drzew i traw, pszenica, zyto, truskawki, maliny,bialko kurze, mleko, pierze.
Ja sobie z jedzeniem poradze, ale co ona ma jesc???!!!!!!! -
ewelinka > 12-05-2005, 15:10
WoW 8O biedna ta twoja siostra wspulczuje jej !!! to co ona bedzie jadla??? jaka bidula