-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
martamaua > 22-12-2005, 21:20
Ja tez wyrzuty.
Ale chyba styknie mi kasy co?
Dzisiaj top bez ramiaczek w New Yorker nabylam
Caly ze srebrnych cekinow.wygladam bombowo
No i perfumke Britney Spears. Skusilam sie, dobrze sie czulam z zapachem shimera :oops:
Ale taka malusia wzielam -
Gość > 23-12-2005, 0:08
mnie sie te perfumy Spears o dziwo podobaja, ale przy Beyonce rzygam :? :evil:
Marta, ty masz kasy teraz naprawde, wiec nie marudzwiem, jak oszczedzalas :lol: -
martamaua > 23-12-2005, 1:22
Jak?
A no nie narzekam -
Gość > 30-12-2005, 23:18
nawet taka emerytowana operka (powracaj?ca za parę dni do zawodu) shopping lubi, zwłaszcza, je?li jaki? grosz do wydania ma 8)
kupiłam jeansy, now? torebkę (tylko muszę zakupić drug?, z powodu kolejnego zakupu jakim s?: --->), białe kozaczki na niskim obcasie (bo wła?ciwie wyżej niż 5cm to nie ma się co ładować, skoro sama mam 175.5cm), 2 paski do spodni (jeden czarny drugi biały), nowe sznurówki do glanów (a co, jak shopping to shopping :lol: ) i now? bluzeczkę
oczywi?cie nie liczę nowej bielizny, z której też jestem zadowolona 8)
tak oto obładowana żegnam Polskę 2.stycznia
a z pierwszej wypłaty mam zamiar kupić discmana bo się jeszcze nie dorobiłam i now? zimow? kurtkę, bo znudziła mi się moja czerwona -
agulka > 31-12-2005, 3:23
niezle zakupyja dzis wydalam majatek na tak nieprzydatne pierdoly, ze szok..no nie wiem co ze mna nie tak..chyba to, ze sie kobieta urodzilam a nie facetem :lol: :lol: -
MONIKA > 31-12-2005, 5:47
A ja spedzilam dzis trzy godziny na lowach i ... nic! Kurna wszystko 70% tansze, ale jakos nic nigdzie mi sie nie podoba!
Sic!!!
A nie, kupilam jakas zajebista pomagke, taka kurna trwala, ze mydlem, kremem, niczym nie da sie gowna zmyc!!! A pobazgralam sie tylko, zeby sprawdzic, czy kolor jest ok! :? -
edzia > 31-12-2005, 6:46
To ty mi Monika zaraz pisz co to za pomadka, bo ja swoje to zlizuje po jakis 10 minutech i dupa, od nowa do lusterka, ach szkoda gadac, kto wlasciwie wymyslil pomadki o smaku truskawkowym 8)
Ja wpadlam w szal zakupow, szkoda tylko ze moj biedny portwel zawsze taki jakis pusty :o -
pati_california > 31-12-2005, 9:00
wezcie mi dziewczyny nic nie mowcie.. ja to codziennie wybywam niby tak tylko pochodzic po sklepach i codziennie niby nic takiego nie kupuje a zielone z konta non stop uciekaja.. gdybym miala jeszcze jeden tydz wolny to bym chyba na minusie zaczela nowy rok.. hehe.. -
oliwka911gt > 20-01-2006, 1:43
amerykanki, naoiszcie mi jak to jest, za kazdym razem jak wspomne ze chce isc na zakupy do malla to ludzie zwlaszcza PL uwazaja mnie za burzuja 8O :? musze pare rzeczy kupic ktorych z PL nie przywziozlam. faktycznie w tych molach jest tak drogo?? -
kasik > 20-01-2006, 2:22
W mallu masz po prostu mieszanke roznych sklepow takich jak Gap, weat seal, guess, CVS, Saphora i.t.d. sa najrozniejsze i te drozsze i tansze, ktore wybierasz zalezy od Ciebie :wink: Jasne, ze jak idziesz do Rossa, Tj Maxa czy Marshalla to masz teniej, ale nigdy w zyciu nie uwazalam malla za burzujstwo :lol: , przy operskich zarobkach to chyba sie nie da za bardzo byc burzujem, no chyba, ze sie ma sponsora :wink: