-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
agulka > 15-02-2006, 20:38
buty butami... ale np pieluszki?! 8O bleeeeee -
martamaua > 15-02-2006, 20:57
A moi nie oplukuja nocnika tylko wyleja z niego siki i postawia spowrotem :mad: -
agulka > 15-02-2006, 21:03
a fujj i to niby co..pachniec ma?! mnei takie rzeczy normalnie na wymioty biora. moi mnie tez wkurzaja jak maly idzie do wc i tylek mu sie wyciera nie papierem toaletowym tylko sciereczkami z aloesem, ktorych nie wolno spuszczac w muszli..i nie byloby w tym nic zlego..tyle, ze oni tez brudne sciereczki wrzucaja do kosza w wc i to potrafi tak stac okolo tygodnia.. na poczatku wynosilam..ale teraz sie wkur..i przestalam..nie korzystam juz z tej toalety i tyle..a skoro im smrod nie przeszkadza..ja mam to gdzies. -
kasik > 15-02-2006, 21:33
No nocna pielucha mlodego tez potrafi na stole wyladowac, a i zasmarkane chustki to standard, na belty mi sie zbiera bez kitu, co za oblechy!! 11latka obgryza paznokcie u stop (niezle akrobacje) i wypluwa, spox, walaja sie wszedzie. -
agulka > 15-02-2006, 21:37
mnie zawsze dziwilo jak nastolatki moge sie tak zachowywac..ale wystarczylo ze sie rodzicom przyjrzalam... :lol: -
MONIKA > 15-02-2006, 21:46
Jezu jakbym moich widziala. 8O
Buty na stole, na stoliku kolo telefonu, na lozku postawione, zadnego poczucia, ze cos nie tak.
Poza tym chodzimy wszyscy w butach, a mloda przeciez popiernicza raczkujac po podlodze! Nie musze mowic, ze oblizuje wszystko, zreszta malo tego, do zarcia ja posadzaja i ona tymi czystymi lapkami sobie je!Taka brudna podloga, ze papucie mi sie brudzily po jednym dniu...
Pieluchy wszedzie dokola, czasem zostawi srajde i sie dziwi, co smierdzi. :evil: Zdarzy sie, ze wyrzuce, ale kilka razy zostawilam, a co, nie wie... Najlepiej jak polozy to metr od smietnika!!! Metr!
Ostatnio mlody wylecial, ze jak sie kaszle, zakrywa sie usta ramieniem ("zgieciem lokciowym" jakkolowiek by to nazwac). Pytam sie starej, skad on to wzial, a ona, ze sama mu powiedziala, bo to zdrowo, bo na rekach bakterii nie masz!!! O koorwa mac, z o myciu rak slyszeliscie??? :twisted: -
agulka > 15-02-2006, 21:50
pomyslowi z tymi zarazkami..
moi nie myja rok..dopiero jak potwory nauczylam, ze po kazdej wizycie w wc , ze po kazdym powrocie z dworu trzeba rece myc..
zreszta..oni zebow nie myja to co dopiero rece...tez mam wymagania.. -
ewa^^^ > 15-02-2006, 21:52
8O w szoku jestem 8O
ta 11stka to musi byc wygimnastykowana i zeby miec mocne :lol:
Nie chcialabym miec na nazwisko SIMS. Wiele osob (poza tym, ze owe nazwisko wywolywaloby smiech wsrod ludzi) mogloby nie traktowac osoby o takim nazwisku powaznie. Wiem, ze to glupota bo co ma nazwisko do osoby, ale taka prawda. I wiele osob zapewne uwaza, ze takie nazwisko nie przystoi np. lekarzowi czy prawnikowi, bo SIMS to wiadomo z czym sie kojarzy - z niczym powaznym :lol: -
monica07 > 16-02-2006, 3:07
wiecie jak tak czytam... o tych butach na stole... na lozku, o niemyciu rak, o pieeluszkach gdzie pasuje..jakbym moich widziala.
8O
Kasik ja nie moge, rozwalilas mnie tymi paznokciami u stop! :lol: :lol: :lol: -
oliwka911gt > 16-02-2006, 6:16
monika, ale tak niektore dzieci maja. pamietam z koloni jak niekotre laski wlasmnie w tym wieku obgryzaly paznokice u stop.