-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
blackcar > 23-02-2012, 2:45
No to fajnie sikorka ze jestes szczesliwa! bardzo sie ciesze! Nie przeszkadza ci roznica wieku?? Ja wyobraz sobie , o ironio, tez sie spotykam z Mike'm i tez 31 letnim ( ale z UKhaha), ale okazalo sie , w sumie przypadkiem, ze juz kiedys mial żonę.!!! Ja tak szczerze nie wiem co o tym myslec! Dla mnie, 22letniej dziewczyny przeraza mnie taka mysl.Wiem ze z boku wyglada to beznadziejnie, kazdej zapewne doradzala bym uciekac daleko daleko...ale wiecie jak to jest..
Zobaczymy jak to sie potoczy -
musek > 24-02-2012, 14:31
a mnie jakos żadna taka historia nie może spotkać -
bossowsky > 24-02-2012, 20:25
bo to przychodzi nie spodziewanie. zawsze tak sie mowi, ale to prawda lol.
w listopadzie poszlam na randke, koles spoznil sie 2 godziny (niby szukal miejsca gdzie mielismy sie spotkac, inaczej bym nie czekala)
Koles okazal sie obrzydliwy ( to byla randka w ciemno), i arogancki. spedzilam z nim 1 minute i powiedzialam " sorry, ale nie lubie cie i jestes ugly" zawrocilam sie w kierunku metra. idac widzialam 2 fajnych, calkiem eleganckich panow (28) stojacych przy wejsciu do metra. no i tak jeden spojrzal na mnie i zapytal czy nie pojde z nim na drinka . ( pomyslalam, to bylby dobry pomysl na odbicie tej nieudanej randki ;P ) no i poszlam z nim, az sie obejrzalam, ze moge nie wrocic do domu , bo byl czas zamykniecia metra i rer. no i tak tez sie stalo, on nie zdazyl na swoj pociag a ja na swoj. poszlismy szukac busow. mialam kilka wyjsc: zostac nocą w Paryżu i spać z bezdomnymi lub czekać aż ktoś mnie okradnie i zgwalci; jechać na saint lazare, zeby zlapac swoj bus lub jechac do niego z nim i dac sie zgwalciclooool
no wiec, od tamtej pory minelo 4 miesiace i jestem szczesliwie zakochana!
dodam , ze przez pierwsze 2 miesiace traktowalam go jako sex friend -
bossowsky > 24-02-2012, 20:27
oczywiście dałam się zgwałcić, żeby nie było nie jasności -
blackcar > 24-02-2012, 23:54
hahahah ale romantyczna historia! I jak tu nie wierzyc w przeznaczenie!!1 Jakby sie nie zpoznil ten "ugly" 2 h, prawdopodobnie bys nie spotkala ukochanego;-))
Gratulacje -
KajaWroc > 25-02-2012, 2:20
hmm no ja wlasnie jestem z naszym rodakiem,ktorego poznalam na obczyznie hehe..kto by sie spodziewal 8) -
marco > 25-02-2012, 12:17
[quote name="bossowsky"]oczywiście dałam się zgwałcić, żeby nie było nie jasności[/quote]
Lubie nazywac rzeczy po imieniu.Pojscie do lozka z facetem ktorego znasz kilka godzin 8O ,brak mi slow.
Jeszcze ironiczne dalam sie zgwalcic nie moge zapomniec o.Musisz byc dumna z siebie :?:
Dla mnie kobieta ktora idzie z facetem do lozka po kilku godzinach znajomosci nie rozni sie niczym(absolutnie niczym) od kurwy,czy takiej ktora stoi przy drogach.Moze jestes jeszcze tansza bo zrobilas to za kilka drinkow.
To jest zalosne a ty sie tym chwalisz.
Dziewczyny szanujcie sie.Nie dziwcie sie jezeli ktos powie na tekie kurwa teraz czy w przyszlosci,to jest prawda i nie macie argumentow zeby zaprzeczyc,mozecie byc tylko zle na siebie. -
marco > 25-02-2012, 12:17
[quote name="bossowsky"]oczywiście dałam się zgwałcić, żeby nie było nie jasności[/quote]
Lubie nazywac rzeczy po imieniu.Pojscie do lozka z facetem ktorego znasz kilka godzin 8O ,brak mi slow.
Jeszcze ironiczne dalam sie zgwalcic nie moge zapomniec o.Musisz byc dumna z siebie :?:
Dla mnie kobieta ktora idzie z facetem do lozka po kilku godzinach znajomosci nie rozni sie niczym(absolutnie niczym) od kurwy,czy takiej ktora stoi przy drogach.Moze jestes jeszcze tansza bo zrobilas to za kilka drinkow.
To jest zalosne a ty sie tym chwalisz.
Dziewczyny szanujcie sie.Nie dziwcie sie jezeli ktos powie na tekie kurwa teraz czy w przyszlosci,to jest prawda i nie macie argumentow zeby zaprzeczyc,mozecie byc tylko zle na siebie. -
hellomaurice > 25-02-2012, 14:07
marco, zaloze sie ze bossowsky juz placze w poduszke po tym komentarzu od uzytkownika, ktory zarejestrowal sie na forum wylacznie po to, zeby skrytykowac jej zyciowe wybory po jednym poscie. Zajmij sie ocena wlasnego zycia -
bossowsky > 25-02-2012, 15:59
faktycznie, strasznie sie poplakalam.
glownie z powodu, ze istnieja ludzie ograniczeni umyslowo, ktorym wlasnie lepiej zostac w domu niz rozwijac sie i poznawac inne kultury ( czy to poprzez rozmowy, czy tez dopochwowo )