• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prezenty dla Host-rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Prezenty dla Host-rodziny

• Prezenty dla Host-rodziny
  • Re: Prezenty dla Host-rodziny

Dytka90 > 09-12-2009, 6:29

Ja hostom wymyslilam ze kupie bilety do kina albo gift card na 2 bilety bo hosta zawsze narzeka ze zadko wychodza a i jeszcze napisze ze zostane z dziecmi za free

marlenao > 09-12-2009, 7:43

wymyslilam co kupie hostom pod choinke hostce rekawiczki jakies porzadne skorzane a hostowwi krawt od CK przyda mu sie on zawsze pod krawatem chodzi lol ;d dzieciakom jakies art&crafts i tyle...paczka do pl bedzie mnie kosztowala jakies ok 70 dolcow, ale to zostawie na nowy rok, bo chce dokupic jeszcze cos. chce pojechac na wycieczke do bostonu i rhode island po swietach, sylwester w nyc ... boze nienawidze grudnia, tyle wydatkow.. jeszcze mala ma ur w czwartek , ale na szczescie juz jej kupilam prezent.. a teraz zyje o 10 $$ w portfelu haha byle do piatku

moniamj > 28-05-2010, 23:11

Hej dziewczyny mam pytanie co myślicie o prezenicie dla 3 i 6 letnich dziewczynek- miś maskotka która śpiewa polskie piosenki-a ja rosne i rosne, zuzia lalka nie duża i takie tam? chce kupic równe prezenty dla dziewczynek, oczywiscie słodycze tez wezme

vaszka > 29-05-2010, 11:57

Dziewczynkom się spodoba, ale pomyśl, czy ty to przeżyjesz

Gadające, wyjące itp. zabawki są bardzo niebezpieczne- jak się dziecko wkręci to będziesz wysłuchiwała piosenki o Zuzi 50 razy na dobe, aż się głośnik nie zepsuje... Obok mnie mieszka pełno maluchów - od kiedy jeden z nich dostał niedawno wóz strażacki nie potrzebuję już budzika w weekendy

moniamj > 29-05-2010, 12:17

ha ha ha dzieki o tym nie pomyslałam :!: faktycznie już na samym poczatku moge dostać na głowe tym bardziej że planowałam zakupić 2 takie misie, czyli:

2x zuzia lalka nie duża..........

2x a ja rosne i rosne....

8O 8O

mloda > 30-05-2010, 1:50

tez jestem za tym- gadajacym, wyjacym, spiewajacym zabawkom mowimy NIE :mrgreen:

moniamj > 31-05-2010, 10:44

przemyślałam i ja też mówie NIE

mloda > 11-06-2010, 21:23

Dobra ksiazeczki dla chlopcow kupione. Teraz musze pomyslec o hotach. Moze ksiazka kucharska z polskimi przepisami po ang. Czy ktos z was kupil cos takiego? I jelsi tak, to moze mi mniej wiecej opisac ta ksiazke- cena, format, dostepnosc, itp. Dziekuje!

mloda > 17-06-2010, 17:56

Co sadzicie o tych ksiazkach?

http://www.empik.com/polish-cooking-opr ... ,ksiazka-p

http://www.empik.com/polish-cooking-mar ... ,ksiazka-p

ell > 17-06-2010, 18:57

o, ta druga książka wydaje się fajna! jeśli zdecydowałabyś się na nią, to napisz proszę jak wrażenia w rzeczywistości (tzn. czy jest ładnie wydana i są w niej normalne przepisy), bo też myślałam nad podobnym prezentem dla hostki, która uwielbia gotować
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia