• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

Irisa > 20-12-2012, 19:20

Dziewczyny jak należy przygotować filmik dla rodziny? Czy wy także robiłyście taką prezentację? Pani w biurze powiedziała mi, że warto taki przygotowac.

goga692 > 03-03-2013, 21:06

Hej! Ja nie dawno złożyłam do tej agencji wszystkie potrzebne papiery i podpisałam umowę. Zdecydowałam się na nich, bo czytałam o nich dużo pozytywnych opinii. Jak narazie jestem zadowolona, odpisują na wszystkie pytania bardzo konkretnie i szybko. Ciekawa jestem kiedy dostanę tego wyczekiwanego meila z wiadomością, że znaleźli mi jakąś rodzinkę. A planuję jechać w czerwcu/lipcu do Włoch. Pozdrawiam!

encantada > 19-03-2013, 13:40

goga692, ja też właśnie niedawno złożyłam wszystkie dokumenty i odesłałam umowę, z tym że na Hiszpanię i czekam, ale w sumie zdaję sobie sprawę, że szanse są raczej małe, bo nie mówię po angielsku tylko biegle po hiszpańsku, chociaż pani z biura zapewniała mnie, że takie oferty też się trafiają, ale już się naczytałam na ten temat dosyć w internecie

Agnieszka1989 > 20-03-2013, 13:58

Hej, ja co prawda jadę do Wielkiej Brytanii, i to na rok, ale pierwszą ofertę dostałam już po kilku dniach od dostarczenia kompletu dokumentów, a dosłownie na drugi dzień miałam już kolejną, na którą się zdecydowałam Co do biura, to współpraca przebiegała bardzo dobrze- jak odrzuciłam pierwsza ofertę, to dokładnie wypytali co mi nie pasowało, a następna już była idealnie dostosowana pod moje oczekiwania

Daria.sl > 21-03-2013, 23:44

Hej Ja także jadę do UK z biurem Happy AP na rok. Jestem w trakcie procedury aplikacyjnej i jak na razie jestem w 100%zadowolona ze współpracy. )

Katasza > 30-03-2013, 16:13

Ja też jadę z biurem, Hiszpania, na rok Umowę odesłałam, jeszcze muszę tylko dostarczyć im list do HF i zdjęcia ;p

Pisała któraś z Was pismo o rozłożenie na 2 raty opłaty ?

Maru > 10-04-2013, 20:07

Tak, ja pisałam i już wszystko załatwione, nie robią z tego żadnego problemu, płacisz 280 po znalezieniu rodziny i 200 w ciągu pierwszych dwóch tygodni pobytu ) Mega dobra opcja jak ktoś ma problemy finansowe bo w sumie drugą ratę można już zapłacić z kieszonkowego

martusia1702 > 23-04-2013, 14:32

Cześć! Jestem tutaj nowa, chciałabym spróbować wyjechać do Hiszpanii na miesiąc. Proszę o kontakt, jeśli któraś z Was była i doświadczyła

Daria.sl > 23-04-2013, 21:04

Napisz tu : <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.forumaupair.pl/viewforum.php?f=35">viewforum.php?f=35</a><!-- l -->

Tam tez jest wątek summer

Olesya94 > 21-06-2013, 0:22

Witam wszystkich!

Ja właśnie wczoraj wysłałam dokumenty do tego biura. Chciałabym pojechać do Francji....był juz może ktoś?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna