• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Marlena-historia prawdziwa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Marlena-historia prawdziwa

• Marlena-historia prawdziwa
  • Re: Marlena-historia prawdziwa

aaleeksaandraa > 12-01-2010, 0:52

Marlena coraz bardziej mnie zaskakujesz!!!

Znajdz sobie meza zolnierza i tez dostaniesz zielona karte

Jesli chcesz isc do wojska to fajnie, ale faktycznie bym tu sie bala - jednak oni w Afganistanie maja najwiecej zolnierzy

marlenao > 12-01-2010, 4:08

eeeee teraz generalnie widze wszystko w czarnych barwach. nie wiem czy sie chwalilam, ale ucieklam w PL przed operacja tutaj ale coraz gorzej sie czuje i cos mi sie wydaje ze jak wroce do PL to wyladuje odrazu na stole operacyjnym mnie pociagaja mundury :d a szczegolnie faceci w mundurach :d haha dlatego moze miez meza nawet marynarza! nie no generalnie zoabczymy jak to sie wszystko skonczy. Na testy pojade, jak zdam to zdam bede sie cieszyc, a jak nie to trudno wroce do polski, zrobie licencjata z bezpieczenstwa narodowego i fruuuu z powrotem do usa

btw. hostka jest dzisiaj na mnie mega zła bo jedno z dzieci zle zrobilo zadanie, nawet dobranoc nie powiedziala :O

dorotkaaa > 12-01-2010, 6:26

Marlena powaznie? Jejj.. jedno z moich dzieci praktycznie ma codziennie zle zadanie.. ale to hości sprawdzają zawsze wieczorem i powiedzieli ze mam sie tym nie przejmowac..

Dytka co do tego jezdzenia po pijaku to nie tylko zolnierze.. ja w okolicy zadnej bazy nie mam wiec zolnierza spotkac ciężko, ale za to mam dookoła 3 wielkie uniwersytety, więc dużo studentów i to jest normalka, że oni piją i jadą... nie mogę tego ogarnąć, tym bardziej, że jak ich policja złapie to niedojrze mają prawko zawieszone, ale też mają semestr do tyłu w collegu. Głąby ;P

marlenao > 13-01-2010, 21:38

matko wczoraj wieczorem hostka wpadla do domu w mega dobrym humorze wiec myslala ze wszystko bedzie ok, ale dzisiaj rano juz mi zjebala humor tym, ze wczoraj blaty byly zle powycierane. No ile do kurwy nedzy rayz mozna sie potarzac? Ja juz nie wiem czy smieac sie czy plakac , tymabrdziej, ze wycierałam...ze 100 razy. druga sprawa, zrobilam kolacje. Kurczak w miodzie, mi smakowało. Ba, powiem ze byl pyszny! Ale dzieciaki nie lubia miodu i stwierdzily ze nie beda jest wiec dzwonie do hosta , pytam czy moge im dac breakfast food a ten ze ok. i co? wrocila hostka i skosztowala kurczaka, jej bardzo smakowal wiec powiedziala dzieciom ze maja jesc to albo nic. starsza ryczala, ze ona dalej głodna jest, wyła, tupała nogami, wrzeszczała! chciala drugiego nalesnika a ta ze albo kurczak albo nic. boze, masakra te dzieci maja straszne ograniczenia w jedzeniu, ale w sumie dobrze im to wyjdzie na przyszlosc. teraz trzecia i najlepsza sprawa nie moge sie doczekac piatku :d jedziemy z dziewczynami do nyc na mega impreze mamy wynajeta limuzyne w ktorej mozna nawet pic za free hahha jeszcze tylko 2 dni, tylko 2 glupie dniiiiiiiiiii..............

adziszkowa > 14-01-2010, 0:07

wow limuzyna !! będziecie miały jak gwiazdy hollywood

Ewelina88 > 14-01-2010, 14:52

O wow! Super z tą limuzyną. Jak się bawić, to się bawić :mrgreen:

karolinka > 14-01-2010, 15:09

uuuu szalenstwo daj znac jak to wam wyszlo

tootalna > 14-01-2010, 16:21

łeee no szalejesz kobieto)))

ell > 16-01-2010, 12:52

a wiesz, że służba w obcym wojsku jest wbrew polskiej konstytucji? :| Będziesz musiała już tam zostać, bo w Pl Cię zaaresztują za to (tak jest w przypadku chłopaków, którzy wstąpili do Legii Cudzoziemskiej i wrócili, więc USA pewnie też pod to podchodzi)

Ewelina88 > 16-01-2010, 13:02

No w sumie wspomina Konstytucja o wierności RP, ale Marlena chyba by się nie obraziła gdyby tam została :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia