• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

dominikan@ > 10-06-2009, 0:06

Powiedz agencji dokładnie co ci się nie podoba. Powiedz ze wweekendy chciała byś np: wyjśc do kina albo gdzieś ze znajomymi ale nie bedziesz mogla!

agulka > 10-06-2009, 0:07

Kamila, to jak Ty wracasz...ja szukuje sie do wyjscia

hmm trzeba cos wymyslec..kurcze...

ja wychodzic lubie , bo to zawsze kontakt z ludzmi , z przyjaciolmi. wiadomo, ze w tyg nie siedze do 5 rano, nie pije itd, ale samo wyjscie sie liczy.

poza tym naprawde zle bym sie czula, ze mam nad soba te godziny i zawsze bym sie stresowala , ze sie spoznie.

dokladnie nawet zwykle kino odpada, jesli film sie zacznie o 9pm..

jadlasiebie > 10-06-2009, 0:11

kamilkadzianka - powiedzieli, ze chca wiedziec,ze jak ida spac to wszyscy sa z domu bezpieczni i dlatego,ze chca bym była wypoczeta-ale to do d..tłumaczenia bo to,ze ja bede o 10:30 w domu nie równa sie temu,ze o 10:30 bede spać.... spac moge klasc sie o 2 i co?? ten sam czas moglabym spedzic ze znajomymi..... nie wiem....mam juz łzy w oczach... bo nie wiem co robic. powiem agencji co o tym mysle, powiem,ze wstrzymam sie z decyzja, do momentu az mi hostka nie napisze jak te sytuacje rozwiazac....

agulka > 10-06-2009, 0:12

moza wlasnie napisz do hostki,. wyjasnij, ze przeciez nie bedziesz imprezowala itd. juz chociaz niech te godziny na 12 am przesunie ?

dominikan@ > 10-06-2009, 0:14

He he he.

kamildzianka > 10-06-2009, 0:15

Ale poczekajcie: skoro beda dwie operki, no jak: np. jedna bedzie z dziecmi rano, druga bedzie po poludniu i sie beda zamieniac? Bo tylko 25h/tyg. To moze wtedy takie wypady z kolezankami, do miasta i do kina beda wygladac zupelnie znosnie? Czy raczej operki pracuja wspolnie?

monita > 10-06-2009, 0:20

nie mam już tej rodzinki z Ohio...teraz jest rodzina która mieszka 40 min o Bostonu...3 dzieci same dziewczynki 11, 9 i 5 lat....z tym, że hostka siedzi w domu cały czas:/ to chyba nie za dobrze:/ dosyć fajne warunki mieszkaniowe. ale praca w soboty: All day Monday, Wednsday and Saturday. Mornings and evenings Tuesday, Thursday and Friday. Sundays off. *Our family and children operate best with a set, structured schedule. However, given the presence of young children, this may change frequently to adjust to the family's needs

strasznie są poukładani,,,czy to domena wszystkich amerykanów?? co Wy na to??

Ja bym nie mogła mieć takiej godziny policyjnej,,,jakbym gdzieś wychodziła to cały czas bym się stresowała, że nie zdążę wrócić...

marlenao > 10-06-2009, 0:22

wiek dziewczynek rewelacyjny ale ja bym sie nie zdecydowała zeby byc z hostka w domu. Chyba ze byłaby to złota kobieta!

jadlasiebie > 10-06-2009, 0:23

kamiladzianka- jakie dwie operki....do kogo w ogóle to pytanie....

marlenao > 10-06-2009, 0:24

to chyba chodzi o rodzine z chicago ktora mialam na proflu z CC ja, thebee i edyta... tam bylo napisane ze prac a 45h/tyg i czasami w wekendy... nie bylo nic wiecej o podziale ról operek i do tego wszystkiego dzieci sie ucza w domu!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia