-
-
Re: GAWO
adziszkowa > 02-08-2012, 12:37
Dziękuje serdecznie za odpowiedźa może mi powiedzieć ile miałaś zdjęć oraz czy od razu dodałaś filmik? -
braxii000 > 02-08-2012, 12:49
ja dokumenty wysłałam 21.07, pierwszy room otwarli mi 28.07 a drugi wczoraj wieczorem.
Zdjęć dałam tyle ile ty , filmik miałam robić w tym tygodniu, ale już mam rodzinki na roomach więc na razie się z tym wstrzymałam. -
cien_wiatru > 02-08-2012, 12:49
Zdjęć mam 9, dwa nie zostały zaakceptowane przez APC, nie mam pojęcia czemu. Co do filmiku to dodałam go w trakcie akceptowania mnie przez APC, bo uważam, że im szybciej tym lepiej i chciałam mieć już to z głowyale jak widzisz, wcale to nie przyśpiesza otworzenia roomu, także myślę, że spokojnie możesz to zrobić także w późniejszym czasie -
adziszkowa > 03-08-2012, 18:42
Dziękuje za informacjeja zamknęłam dziś moje roomy a APC i IE teraz pozostalo mi tylko czekac -
adziszkowa > 03-08-2012, 19:08
słuchajcie czy to możliwe? jakies 15 minut temu dostałam maila z IE
Dear Ada ,
Congratulations! Your au pair application is now complete! We will now begin the matching process. Keep checking Passport to see if any potential Host Families are trying to contact you.
Best regards,
Au Pair USA
czy to oznacza, ze moja aplikacja już jest w bazie danych i rodziny mogą mnie ogladać? jestem w szoku bo dziś zakończyłam dopiero aplikacje.
na stronie zaś widnieją takie informacje
AP PID: A19997733 Sevis ID:
IC: Gawo Recruitment (message)
LC: There is no LC assigned to this Au Pair
Citizenship: Poland
Earliest Arrival: September 24, 2012 Latest Arrival: January 21, 2013
App Status: Accepted Program Status: ReadyToMatch -
angelaa > 03-08-2012, 21:50
takjuż masz otwarty room -
adziszkowa > 03-08-2012, 22:36
bardzo sie ciesze w takim razie! czekam na jakiś matchczy informacja o rodzince wysyłana jest do mnie na maila? Rany nie spodziewałam sie, ze to nastapi tak szybko!! -
Nimell > 04-08-2012, 0:57
adziszkowa gratuluje ;) jak tylko pojawi się jakaś rodzinka to daj nam znać ;) -
braxii000 > 05-08-2012, 13:57
wiecie, ale się zdenerwowałam.
właśnie dostałam meila z gawo że nie zmieściłam się w promocji "dwa tygodnie". Kurde od tygodnia mam otwarty room, jeszcze przed otwarciem pisałam czy to już wszystko, napisali mi, że tak, teraz mam tylko czekać na rodziny, a tu taki cyrk.
jestem ciekawa co mi jutro odpiszą. miałam taki przyjemny weekend, a teraz będę się martwić -
angelaa > 05-08-2012, 14:18
braxii, nie poddawaj się, wyślij im ich maile. oni mają tam taki burdel, że szok;P
w ogole jakim cudem tydzień po otworzeniu roomu, mówią Ci, że się nie zmieściłaś?
uargumentowali to jakoś?
na pewno się wyjaśni!! tylko nie daj sobie w kaszę dmuchać