-
-
Re: Cultural Care
Ewelina88 > 04-01-2010, 14:06
Mówiła, że Jej koleżanki miały żydowskie rodziny (chyba 4) i każda musiała mieć remach. -
Kajtka > 06-01-2010, 19:34
Może mi ktoś doświadczony napisać jak to wygląda z tym Matchowaniem ??
jeśli się odrzuci z rodzinką ile trzeba czekać na to aby oni w biurze to zaakceptowali i wymazali rodzinke?
zabierając się za kolejne parowanie ??
bo z matchingiem następnym to wiem, że trzeba czekać na kolejny cud -
marlenao > 06-01-2010, 22:09
o matko ja mialam przezycie. bylam w 2 agecjach naraz w tymw CC, czekalam dokladnie 3,5 tyg na to zeby jedna rodzina laskawie zeszla mi z profilu. pisalam do biura kilka razy zeby ja usuneli i nic... babka mi caly czas krecila ze moze jeszcze poczekam, jeszcze 3 dni, jeszcze 5 , jeszcze tydzien a ja głupia sie godziłam. no i wkonuc napisałam maila do biura głównego w usa, zeby mi rodzine z profilu usuneli i ze rezygnuje z ich zgencji [w tym czasie znalazłam rodzine z P]. ot , moja historia z CC. przez to nie nawidze tej agencji! głupio, zeby na profilu mozna było miec tylko 1 rodzine!! GŁUPOTA!! -
Kajtka > 06-01-2010, 22:27
mnie też to coraz mniej bawi :?
ale jeszcze poczekam ze zmianą firmy -
Ewelina88 > 06-01-2010, 23:17
Kajtka, a to jest ta rodzinka z Long Island? Co ta gostka do Ciebie dzwoniła? Bo kurcze, może Ona robi Cię w bambuko, szuka innej au pair, a Ciebie przetrzymuje na wszelki wypadek :/ Czy to jakaś inna? -
Kajtka > 06-01-2010, 23:23
Ta sama :?
no mam nadzieję że nie, miała pisać do mnie maila w pon i się do dziś nie doczekałam :/
czekam do piątku napisze od razu do biura w usa. wrr. -
PolarLights > 07-01-2010, 17:10
A powiedzcie szczerze , myślicie czasem o zmianie biura ??
Strasznie napalona byłam na cc a tu widze u Was kochane same kłopoty... -
Kajtka > 07-01-2010, 17:13
nie ja póki co pozytywnie, może bede sie bardziej wkurzac jak bedzie maj
a w kazdym biurze jest cos nie taki wszystko zalezy chyba indywidualnie od osoby ; ) -
PolarLights > 07-01-2010, 21:15
Słuchajcie ,
Pytanie 7 w aplikacji : "What other language do you speak" ,
w tłumaczeniu aplikacji od Kajtki każą podać wszystkie inne języki których się uczylam , czy podac tylko te którymi sie posluguje ? -
Kajtka > 07-01-2010, 21:18
podaj takie w które umiesz
czyli takie w których posiadasz minimalna zdolność komunikatywności,
chyba