• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Vorissa > 26-04-2008, 13:16

omg, u nas konferencja była w poniedziałek w do pi?tku ?wiadectwa wypisali...

Frigga Heldottir > 26-04-2008, 14:08

Hyhy a my pomagali?my naszej wychowawczyni ?wiadectwa wypisywać :lol:

W końcu koniec! Bardzo miły dzień spędziłam wczoraj: najpierw zakończenie - i tu spotkało mnie zaskoczenie: zostałam wyróżniona za ?redni? 8O Co prawda bez paska ale i tak poczułam się jak gwiazda 8) :wink: Później było przekazanie sztandaru, od?piewali?my piosenkę i fruu do klas.

A wieczorem prawie cał? klas? poszli?my potańcować. Było ?wietnie. :lol: Niedawno wstałam, a gdzie? tak koło 16-17 zabiorę się za historię. :roll:

Frigga Heldottir > 26-04-2008, 14:08

Hyhy a my pomagali?my naszej wychowawczyni ?wiadectwa wypisywać :lol:

W końcu koniec! Bardzo miły dzień spędziłam wczoraj: najpierw zakończenie - i tu spotkało mnie zaskoczenie: zostałam wyróżniona za ?redni? 8O Co prawda bez paska ale i tak poczułam się jak gwiazda 8) :wink: Później było przekazanie sztandaru, od?piewali?my piosenkę i fruu do klas.

A wieczorem prawie cał? klas? poszli?my potańcować. Było ?wietnie. :lol: Niedawno wstałam, a gdzie? tak koło 16-17 zabiorę się za historię. :roll:

Ninka Jones > 26-04-2008, 16:08

ja wypisywalam sorowi oceny w arkuszach, a moja przyjaciolka swiadectwa

mialam bardzo dlugie zakonczenie, wyszlam 2 razy przed publike (po swiadectwo - wszyscy odbierali publicznie i po nagrode za dzialalnosc w SU ), a wlasciwie 3 bo jeszcze spiewalam Boze, to byl moj ostatni wystep w tej szkole

potem w klasie sie malo nie poplakalam, ale udalo sie wieczorem bylo klasowe ognisko i bylo zajebiscie :lol:

Ninka Jones > 26-04-2008, 16:08

ja wypisywalam sorowi oceny w arkuszach, a moja przyjaciolka swiadectwa

mialam bardzo dlugie zakonczenie, wyszlam 2 razy przed publike (po swiadectwo - wszyscy odbierali publicznie i po nagrode za dzialalnosc w SU ), a wlasciwie 3 bo jeszcze spiewalam Boze, to byl moj ostatni wystep w tej szkole

potem w klasie sie malo nie poplakalam, ale udalo sie wieczorem bylo klasowe ognisko i bylo zajebiscie :lol:

kasiorrr > 26-04-2008, 17:09

ja też juz koniec! koniec, koniec!!

u nas jakos sztywno było, gala, do klasy ,swiadectwa, blabla i na obiad do restauracji. mnie się nei podobało, myslałam, że będzia jakos wyjatkowo, a nasz klasa no cóż, każdy się tylko ze swoja grupka żegnał. :roll:

kasiorrr > 26-04-2008, 17:09

ja też juz koniec! koniec, koniec!!

u nas jakos sztywno było, gala, do klasy ,swiadectwa, blabla i na obiad do restauracji. mnie się nei podobało, myslałam, że będzia jakos wyjatkowo, a nasz klasa no cóż, każdy się tylko ze swoja grupka żegnał. :roll:

Vorissa > 26-04-2008, 17:28

u mnie się chyba nikt ze sob? nie żegnał - bo wszyscy i tak sie jeszcze spotkaj? ze sob?, na jednym osiedlu mieszka chyba z 10 osób... wszyscy w pobliżu ;p

i tak wszyscy na maturze sie jeszcze spotkaj?...

jedyny minus - facet z polskiego oddał nam prezent... ;/

on jest taki... ?miszny xD i np. nie ma tv w domu, więc kupilismy mu taki malutki, czarno biały, gdzie? w necie chłopaki znaleźli za mniej niż 100zł, i mu dali?my - "okno na ?wiat", ale stwierdził, że to nie wypada i nam oddał, no szkoda.

Vorissa > 26-04-2008, 17:28

u mnie się chyba nikt ze sob? nie żegnał - bo wszyscy i tak sie jeszcze spotkaj? ze sob?, na jednym osiedlu mieszka chyba z 10 osób... wszyscy w pobliżu ;p

i tak wszyscy na maturze sie jeszcze spotkaj?...

jedyny minus - facet z polskiego oddał nam prezent... ;/

on jest taki... ?miszny xD i np. nie ma tv w domu, więc kupilismy mu taki malutki, czarno biały, gdzie? w necie chłopaki znaleźli za mniej niż 100zł, i mu dali?my - "okno na ?wiat", ale stwierdził, że to nie wypada i nam oddał, no szkoda.

idril > 26-04-2008, 18:27

a ja dopiero wstalam. byla imprezea klasowa. bylo gruboooo!

co jest najlepsze na kaca?! :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia