• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

Gość > 22-04-2008, 20:36

Mnie wesela, chrzciny i pogrzeby po prostu tak mijaja przed nosem... Ale w dzisiejszych czasach taniego latania to mozna w sobote poleciec na wesele, a w niedziele wrocic i zadnego dnia wolnego nie trzeba sobie brac, co najwyzej polowe piatku lub poniedzialku.

Vorissa > 22-04-2008, 21:20

to moja najbliższa rodzina, jak ja nie pójdę na to wesele, to nie będę miała kogo potem prosić na swoje :lol: :lol:

poza tym tutaj faktycznie 3 dni, ale potem za parę dni potrzebuje jakie? 2 tygodnie wolnego...

może faktycznie z jak?? rodzink? się ugadam na urlopik... :twisted:

Vorissa > 22-04-2008, 21:20

to moja najbliższa rodzina, jak ja nie pójdę na to wesele, to nie będę miała kogo potem prosić na swoje :lol: :lol:

poza tym tutaj faktycznie 3 dni, ale potem za parę dni potrzebuje jakie? 2 tygodnie wolnego...

może faktycznie z jak?? rodzink? się ugadam na urlopik... :twisted:

Gość > 23-04-2008, 19:37

Julka sie ze swoja ugadala, choc jeszcze do niej nawet nie pojechala. Wiec sie z niektorymi da. Nie szkodzi probowac. A w profilu mozna napisac od razu, zeby rodziny wiedzialy na czym stoja.

Gość > 23-04-2008, 19:37

Julka sie ze swoja ugadala, choc jeszcze do niej nawet nie pojechala. Wiec sie z niektorymi da. Nie szkodzi probowac. A w profilu mozna napisac od razu, zeby rodziny wiedzialy na czym stoja.

kasiorrr > 23-04-2008, 21:40

Dziewczyny powiedzcie co s?dzicie(na summer):

1.u.k. Amersham-30-40 minut do Londynu, chlopiec 5, dziewczynka 8,

60ł for 20 hours per week, and ?85-?90 for 35-40 hours,weekendy i srody wolne, osobne mieszkanie 2 pokoje+ lazienka, laptop, komorka, tv.Z tym, że matka Polka od 99r w u.k, ale mailujemy tylko po angielsku i nie ma problemu jesli chce z nia rozmawiac tylko w ingliszu,no i 1 sierpnia jada na dwa tyg do francji, a ja moge pojechac na wakacje do domu(nie placa za bilety) albo zostac w amrsham i zaopiekowac sie kotem.

2.Italy -Werona- chłopcy 10 i 12 - 90 euro tygodniowo, pokoj z lazienka, zlali pytanei co do netu, wiec nei wiem,do centrum blisko na pieszo,jakie lekkie prace domowe, wypakowywanie zmywarki, odkurzanie etc. dzieciaki maja jechać na jaki? oboz, wiec bedzie troche wolnego.za duzo nie wiem, bo pojechali wczoraj na wycieczke i wracaja 3 maja dopiero:/

3.Italy- Genua- 10 dziewczynka 7 chlopiec, 120 euro tyg, ale tylko 7 tyg, placa za podroz,W Genui 3 tyg, pozniej na wsi, ale zeby mi sie za bardzo nie nudzilo to 10 dni platnego urlopu na podrozowanie albo 3 dni tygodniow wolne.zadnego sprz?tania tylko gadanie z dzieciakami po angielsku,

kasiorrr > 23-04-2008, 21:40

Dziewczyny powiedzcie co s?dzicie(na summer):

1.u.k. Amersham-30-40 minut do Londynu, chlopiec 5, dziewczynka 8,

60ł for 20 hours per week, and ?85-?90 for 35-40 hours,weekendy i srody wolne, osobne mieszkanie 2 pokoje+ lazienka, laptop, komorka, tv.Z tym, że matka Polka od 99r w u.k, ale mailujemy tylko po angielsku i nie ma problemu jesli chce z nia rozmawiac tylko w ingliszu,no i 1 sierpnia jada na dwa tyg do francji, a ja moge pojechac na wakacje do domu(nie placa za bilety) albo zostac w amrsham i zaopiekowac sie kotem.

2.Italy -Werona- chłopcy 10 i 12 - 90 euro tygodniowo, pokoj z lazienka, zlali pytanei co do netu, wiec nei wiem,do centrum blisko na pieszo,jakie lekkie prace domowe, wypakowywanie zmywarki, odkurzanie etc. dzieciaki maja jechać na jaki? oboz, wiec bedzie troche wolnego.za duzo nie wiem, bo pojechali wczoraj na wycieczke i wracaja 3 maja dopiero:/

3.Italy- Genua- 10 dziewczynka 7 chlopiec, 120 euro tyg, ale tylko 7 tyg, placa za podroz,W Genui 3 tyg, pozniej na wsi, ale zeby mi sie za bardzo nie nudzilo to 10 dni platnego urlopu na podrozowanie albo 3 dni tygodniow wolne.zadnego sprz?tania tylko gadanie z dzieciakami po angielsku,

idril > 23-04-2008, 22:05

no to calkiem z sensem ta trzecia wyglada. chyba.

w pierwszej mi sie nie podoba ten urlop ze masz jechac za swoje do domu.

idril > 23-04-2008, 22:05

no to calkiem z sensem ta trzecia wyglada. chyba.

w pierwszej mi sie nie podoba ten urlop ze masz jechac za swoje do domu.

Yoanna > 23-04-2008, 22:32

a za opieke nad kotem zaplaca? jesli tak to spoko :wink: do amersham dojezdza metro wiec polaczenie z londynem jest ok

ogolnie wszystkie rodzinki wydaja sie w miare w porzadku. mailuj dalej, dowiedz sie jak najwiecej. i od ciebie zalezy czy wolisz uk czy italie, to chyba podstawowe pytanie...

a w ogole to...... wszyscy tak prosicie o rady ze az mi tez sie zachcialo wyjechac na au pair. a nie moge bo jestem. hehehhe :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia